Имам неколку од кои би си ги издвоила, машки раце на волан.. И мојот мочен меур како што веќе имаат кажано понапред, меѓутоа тоа мислам дека е повеќе од конструкцијата на телото, отколку фетиш. Ама сепак.
Сакам партнерот кога ме дави, и исто многу ме пали кога машки се тепаат (лоша работа ама оние појаките ми се толку секси, уф)
Убави нозе во убава кондура на висока штикла. Доколку носи секси штикли за време на сексот, се е многу повозбудливо.
Мојот фетиш е possing или мокрење, за оние неупатените ке кажам дека се работи за фетиш кој е поврзан со мокрачата. Зачи може партнерот да мокри по вашето тело, лице може вие по него исто така мокрење во гаќи т.е онака како што сте облечени и мокрите. исто така може доколку немате парнер да се измокрите во некој сад и да се полевате со мокрачата. Јас го користам овој последниоо со полевање со сопствената урина и по некогаш мокрење во гаки.Знам малку е екстремен за наши услови и затоа не се осудувам за овој мој фетиш да разговарам со било кого па и со парнерите. За овој мој фетиш знаеше само една моја другарка со која и го практикувавме одредено време, но потоа си фати она дечко и јас и секој на своја страна.
^ Мислам дека повекето од женските се сложуваат со ова. Он топик.. да ме дави, да ме плеска по газето и валкано да ми збори.. едноставно да доминира над мене. Ете, сексот е единственото поле каде сакам некој да ме "контролира", можеби дека во останатото доминирам јас па затоа и толку ме пали.. Спојлер А да, и сакам да бидам врзана.. Тух, се на садо мазо ме тера.
Како бе на толкави години да мочаш во гаќи се зезам, ама јас или сум заостаната или глупа ама не го разбирам тоа уживање. Да моча по мене или јас да го замочувам, да мочам по легени па да се посипувам со мокрача па не што не е хигиенски туку и гадно е бе
Нож да си играме со нож вкревет, малце крв да се протечи хаха Иии рацете, дечко ми абе за мене најсовршените раце ги има, вените испапчени, танки и рскавиците се познават но силни да се осеќа уфф
Па не знам дали е фетиш, ама да си кажам. Сакам да ја мачам, не такво мачење како одма што помислувате сакам кога ја држам на работ од силен оргазам, кога ја осеќам каок целата трепери, станува груба на зборови и на секој начин сака да ја завршам работата, а јас тоа го одолговлекувам. Па уште и ако и се врзани рацете, за мерак. После тоа нормално следува експлозивен оргазам, многу гласен, сакам кога ќе видам дека целата се тресе и трепери од силината на оргазмот. Сакам и кога ќе ја доведам до ситуација да прска, бар од моето искуство до сега мислам дека тоа е најсилниот оргазам што вие девојките можете да го доживеете. А и за крај, сакам јазикот да ми шета по целото нејзино тело, жените имаат многу ерогени зони па зашто да не ги стимулираме сите.
Секс улоги пример јас наставничка он ученик, скулгрл,симулација на силување,со малку отпор од моја страна,(докторка не преферирам малку како клише ми е ). Неодамна открив дека имам и футфетиш или фетиш кога ми ги милува стапалата БДСМ али лајт верзија или садмо мазо али не во стил 50 нијанси на сиво него некоја порелакс верзија
Фетиш ми е многу интересна појава, затоа што кај секој е различна. На пример, имам фетиш на машка брада и на темни крупни очи, незнам зошто. Неможе да се објасни.