Не е во прашање религија па веруваш или не. Прочитај нешто за женската и машката анатомија, па ќе правиме муабет. Си направил девојка да доживее оргазам со прсти? Колкави ти се прстите?
Абе постирав уште пред еден месец сатитстика колкави се во просек кај нас. Значи ако просек е 14, има и од 20, ама има и од 9. Одете читајте по интернетот, има инфо за се' што ве интересира. Јас ли да ве учам за тоа на вас што е?
Ај на мајтап да ја свртам работата. Јас за разлика од @coki35 не се разбирам во проблематикава толку. Ама имав еден професор што имаше доживеано клиничка смрт и знаеше вакви теми да отвара и да биде мртов сериозен иако сите мислеа оти си игра мајтап. Еднаш прашува колку влага машки полов орган во женски? Сите молчат глас не им се слуша. Вика 12 см и вика на девојките не им е важно дали е тенок или дебел важно е да е голем за да се фалат на другарките. Јас се прснав од смеење. Инаку по муабетите и она што пишуваат девојките на форумот и се жалат од машките на оваа тема гледам сега оти било вистина сето тоа , а мислев мајтап си играат. Еве види од горниот коментар 17-18 см среден, значи тој големиот според нив на рамо треба да го носиме.
А оние што имаат должина помеѓу 9 и 14, односно помеѓу 14 и 20, во која категорија на надарени ќе ги вметнеме?
Se seksale direktorot i sekretarkata ovaa mu veli direktore vleze? Toj vlegov, lele direktore kolkav ti eeeeee. Se seksale drug direktor i druga sekretarka taa mu veli vleze? Toj vlegov, e pa oh oh oh. Se seksale doktor i med sestra po seksot taa mu veli ti kakov doktor si? Toj veli anesteziolog a taa ahaaam zatoa nisto ne osetiv. Ako nema cvrstina i ako covekot e tapa vo krevet nisto od seksot dzabe i dolzina i sirocina. Mnogu e vazno mazot da znae da slusa sto mu se veli da ja sledi i da ne se zanesuva deka e jak e**c sekoj uci dodeka e ziv a sekoja zena si e prikazna za sebe mozebi vo odredeni nesta ima slicnosti no sekoja mora ubavo da ja proucis za da bide toa toa. Onoj koj misli deka e car vo krevet i ne prifaka muabet vo sustina ne znae nisto nitu ke nauci.