Аман бе... кај ги најде сите со 20+? Ги мереше или тие ти кажаа дека им се толкави? Јас не примам повеќе од 16-17
Не велам дека лажеш,велам грешно имаш измерено 23см?!? I mean c'mon И после ќе рече @John Snow ја и Ноне сме имале среќа
Кај ги наоѓате овие со по 20цм? Јас немам измерено, но засега сум задовлна. Ни дебел ни тенок, ни долг ни мал. Чиста средина.
Ви се објаснува коректно погоре наведено дека проблемот со димензиите е во машката глава а не во женската глава,ама машки признајте ви чини за неуспехот во љубовните врски да си наоѓате оправдание и изговор како женскава била за никаде,не знаела да ве цени и да ги цени вашите димензии. И ај признајте си дека потајно си се утешувате самите себе си со изговор-а да ми беше поголем,како ќе и покажев,немаше да раскинеме. Па еве го проблемот потполно создаден и потхрануван во вашите глави. Горните глави,господа
Епа заклучивме до што е проблемот. Инаку може цели архиви да се отворат кој колкав,каков итн. и пак ќе бараат совет во Љубовни проблеми. Обично луѓето не се согласуваат со тие што изнесуваат сурова вистина. Таквите просветлувачи се обично или неразбрани или непожелни помеѓу другиве на кои замаглена слика за реалноста им е подрага. Па господине разбирам поради што не се согласуваме. Твое лично право на искажување несогласување и јас потполно го прифаќам и почитувам па да застанеме тука со let's agree to disagree.
прекрасно штом ете си дојдовте до заклучок штосметам дека е секогаш проблем донесуванјето погрешни заклучоци но ете важно ке сте си срекни
Јас обично сакам да разговарам на таа тема и никогаш не сум помислил ниту ми претставувал проблем димензиите и онака имам секс со личноста. Ја прашував како се чувства и слично, рече дека имам подебел. И општо претходната девојка сличен одговор даде, што значи мислам дека не секогаш е до должината. Јас мерев и премерував и најточно со последната мерка со бившата дури 16,4 цм.