Ima razlika sekako, nemoze da e isto so tenok i mal, drugo e so debel. No ako na deckoto niso ne mu fali, samo toa, nikogas ne bi go ostavila radi so mu e tenok i mal. Imam jas decko i so nego prvpat imav odnosi a i on so mene prvpat, pa se pogodi da mu e golem i debel Iiii seuste sum so nego hihihi
но како можеш да знаеш кога велисш дека е ти е прв и единствен ,голем и дебел му е во споредба со што ??
Pa prvo gledam na sliki so ima grupa so drugari negovi so prakale sliki otkaceni, pomali na slikata se i potenki od negoviot.A i sekojdnevno gledam i deca i mazi,nad farmerki i trenerki na decko mi epten mu se poznava i koga mu e spusten. Taka da po toa
Колку машките патат од комплекс дека им е мал или дека некој од нив е подобар, приметив дека и женските членови тука најчесто пишуваат дека на нивниот партнер им е огромен и + дека одлично работеле... Нешто не штима тука, нит се најде машки член да пише дека му е мал, нит па женски член дека нивниот партнер има мал.
Dali mu e mal ili golem, debel ili tanok, dokolku ne si ja obavi funkcijata za koja e namenet, toj za nisto ne go biduva. Frli go na kucinjata.
Mislite li deka e problem krupen debel decko so mnogu sitna devojka da imat odnos,velat tesko debel da vlegol vo tolku sitna devojka.
ke mu smeta stomakot kako vozdushno pernice iako ke se vodi so parolata ,, ispod velikog brda velik kukuruz raste " shto bi rekle nashive sosedi
Kako mislis tesko debeliot da i vleze na sitnata devojka? Debeliot kako osoba, ili debeliot so negoviot "debel alat". Ako mislis deka debel covek ima debel alat, tuka si greska. Obicno debelite imaat samo stomak, a alatot im e skrien vo sopstvenoto salo. Ne gi zali ti sitnite zenski osobi, tie mozat da izdrzat i po nadareni itoa so pesna.
Ubavo vikas, ako mu e mal mozes da si igras so nego kako so igrace i nema da imas problem. Problemot e ako mu e golem, a mu e izvitkan kako jaze i mek kako sunger i ne moze da si ja zavrsi uspesno domasnata zadaca. Togas badijala da mu e golem a ne asolen.
ima grower i shower едниот е голем и само станува тврд, другиот е мал но станува голем и тврд. џабе голем, мал,дебел или тенок ако не е тврд. еве да признам да не речат никој не призна 12цм тврд и возбуден
Хахаха Јас пак си направив споредба со вистинско извиткано јаже, е вакво Или пак како јаже врзано со чвор
Аха оди во темана должината на машкоста да видиш колку среќнички има шо си имаат љубовници со по 24,25,26см. јас само вода можам да им носам