И 'совршени димензии' (whatever that means) да има, џабе е ако не знае 'како'. Сексот е многу повеќе од бројки. Сексот е поврзаност, хормони, чувства, компатибилност, слични преференции. Ако туркаш само ко вол, џабе ти е бројката. Најдобри љубовници (од мое искуство), се оние кои уживаат во задоволството на партнерката.
За мене нема разлика танок-дебел сум имала и со таков и со таков. На сопругот му е танок па доживувам оргазам често.
Za mene ima razlika, samo tenok da ne e, ne mora dolzina ne znam kolkava ali debel da e bonus ispaknati zili uff
Подобро некој нека отвори тема "Техниката на машкоста". Мислам дека тука ќе има повеќе материјал за дискусија.
за секоја тегла има и капаче, најубаво е кога стега, не е лошо и ако провртува тука негде е, ама ако пропаѓа капакот плива и многу промаја влага
но офес ама има. брзо-споро, со прст во гз, или ако е анал со прст во п, до крај-не до крај. на тоа мислеше? @Acronia prevod..демек за секоја п има соодветен к ама не знае братов дека од палење п се шири и дека станува поголема, па некоја промаја го дува изгледа. Пошо Снегулката рече дека тенките се како у тегла да го става.У смисла беше не се осеќа као шо треба.Не е дека иаме кратери.Низ п може цело бебе да искочи и да не остане наа толкава значи...
Да не речам а ќе речам, не бебе слон може да излезе и пак она да се стесне ко никогаш да не излегло ништо, па пак ајде шири ја и оп после па ко ќе се рашири да незнаеш што да ставиш во неа АХАХАХАХАХАХАХ УРЛАМММ
Повеќето мислења шо ми ги кажале, не дека сум Bilzerian или Candy-man, ама преферираат подебели. Ваљда не мислеле на барде мало ама сепак..
Очите осмици едно време Дали на такви сум налетувала не знам, ама обично тие што имале по мали им се увек по дебели, а кај овие подолгиве се потенки.