Да бидам искрен во право си за 8см што мало е мало, срамота и да се вади тоа, тој диект азил да побара во Азија
Не мора да бута на суво бе брат, постојат разни техники. На пример надворешно триење, потоа триење од ѕидот на вагината кај ге тачката...па слаби циркуларни движења внатрешно. И се тоа во комбинација, полека со рамномерен интензитет, до момент на засилување. Зошто не е само стави - извади напред и назад, ама тоа е кој да сфати.
Ah se se vrti okolu vaginata, drugite zoni gi zanemari... ne si bila mnogu komplicirana, stvarno bil kjutuk.
Јок. Не сум имала лошо пенетративно искуство, она што го напишав не важеше за мене, туку за девојките генерално. Иначе, и вагината е ерогена зона. Ако таму го ставаш ко што бара девојката, пола од работата веќе си ја завршил и без тражење на други точки.
Можеби е бош мислење но уште ќе си мислам дека колку е послаб типот по килажа толку и алатот му е слаб, а па кај дебелите е многу дебел
Избришав коментаро оти ми се спија, и мислев за должина прајме муабет. Ееееее ова се баналани педерски работи, не ни можам да поврзам шо сакаш да ми кажиш.
Тоа мал човек-голем кур и голем човек-мал кур не важи Ако е некој висок, пологично е да му е голем.Мада шо сум слушала од другарки..има и утнати Не знам моиве досегашни и у должина и ширина имале, а различна килажа се.Затиа викам.
Мммм интересно, а како тоа палецот служи за мерење, во сантиметри му е? Јуфка мождан ќе извади за мене Мхм да на крај така испаѓа инаку мразам машки што лажат што не кажуваат точно колку цм им е, или па додаваат плус цм.
Па нормално дека че додам 3-4 сантими плус, ко еве не знајш да процениш колкав е палецо и пута 3 колку че дој.
Палецов мој и палецот твој се исти по логикава ти твоја, очигледно патиш за внимание па затоа си додаваш плус сантимчиња, продолжи така ќе се усреќиш