Ааа сеа сфаќам кај се збуни ти почна со твојот палец да пресметуваш колкав ми е. Така на сите исти че ни се. Значи мојата рака ја гледаш и отприлика пресметуваш.
Оти не разговрате сериозно за секс? Оти мора да е мајтап скоро се' шо е поврзано со секс? Незгодно ви е? Он топик: Сакам мали
Има разлика тоа е точно, јас индивидуално да кажам сакам нешто измеѓу ни предебел ни преслаб да ми се погоди ако најдам таков мој е за цел живот ќе си се земеме
Oh boy.... Гледам веќе ставиле линк за тема за техники, а може и да побараш на други сајтови, канали.. интернет е, има сѐ за секој. Повели една техника гратис Ју гоу грлл... Им се ебе, им се плаче, затоа. Не им е до разговор На темата: подебел дефинитивно.
И те како има разликаааа Некако се најдов у ситуација да имам секс со еден дечко со ненормално голем и дебел.. значи ако ви кажам дека не можеше цел да влезе... отпадна тоа мр болеше Имав друг со помал и не баш дебел, сексот уживанција И имав еден баш погоден пенис ама типот не беше погоден и ништо..
На почетокот е болно со дебел бидејќи не е олабавена мускулатурата на вагината, ама после некое време веќе мускулатурата се шири и полесно влегува, зависи колку ви траел односот, прво мислиш дека не го збира, а после ќе сфатиш дека ти треба уште подебел за да те задоволи знаејќи дека вагината енормно се шири, или па после со секој што има потенок пак доле другарката ќе ти бара подебел зошто ќе ти се научи на таков, факт.
Низ прсти подебел делува? Претенок не стимулира доволно. Предебел мачно за пенетрација. Златна средина со добар облик