Кај нас едни се залепија така , и ги однесоја во болница да и стават инекции да и пуштит мускулот . Беа фатени во швалерај , и стварно жива вистина е
Па ги имаше и во новина , и по социјалниве мрежи , мангупот беше бивш кандидат за градоначалник , а таа помлада од него 30 години вработена во суд , и во неговата канцеларија си правеле кејф па викнале брза помош и со чаршафи ги завиткале и дирекно во болница , и нормално лугето си гледаа сеир
Ако не смее сликава да стои тука избришете го постот не ме банирајте. @elimkd во твое име , матрикс приказ .... Пред последниот е вашата златна средина претпоставувам.
Знаете човечкото чкембе се ширииии... и може многу да собере... сепак не е се во должината на хранопроводот, туку дебелината и способноста да го протне полесно да не се мачи...
znaci vaka mene mi e 17 cm do 5cm debelina nikad ne sum imal problem da ja zadovolam devojkami im se cudam na tie sto mislat deka i goleminata ne e bina iako ne mi e mnogu golem i debel ama treba i da znaes kako pzz do onie so polzavite mali
Да не се лажеме, големината и те како е битна but hey ако ти е помал не значи дека не можеш да задоволеш жена. На сексот влијаат и други фактори како лижење, интимни допири, употреба на прсти... на крајот џабе и ако е голем ако свршува за 2 минути или ако нема фантазија и го бута само како умрен коњ. Да сумираме, голем кур и дечко кој знае како е права ствар. Ели ова е приказ за кинези/азијати(кој имаат далеку помали од нас).
Па нормално дека има разлика бе. Дебелината игра многу поголема улога од должината.. и по можност да е потсвиткан само малку на внатре за да стимулира г-точка подобро што значи нешто како вториот пример на сликата што ја постирал @Prijatelot , а должина како претпоследниот пример на истата. Може и малку подебел чисто за поголемо дразнење. Еве бе мажиња детално објаснето.
Многу ми е смешно кога ги замишљам маживе со пенисите у ерекција и лењирот у друга рака, и мерат дужина и ширина .... Пријателе, последната сликичка братче, јебига