срамните влакна и сексот И јас прво мислев, леле ќе треба да се средувам цело време, леле што ако ми види некое влакно плус??? Ама самиот ми кажа - убаво му е и така, и така, сака кога сум мазна, ама не му пречи воопшто ако сум “бушава’’
срамните влакна и сексот На почетокот ми беше срам и малкуцка само ако ми беа подраснати, сега после неколку годишна врска ми се десило неколку пати да ми се подраснати, ама да сум ШУМА-тоа не ми се десило до сега. И ќе се трудам да не ми се деси
срамните влакна и сексот Секогаш сум средена и по толку години и не заради него туку заради што јас така поубаво се чувствувам. Ако уште сега почнам да се запоставувам што ќе се случи после 10, 15 години
срамните влакна и сексот Се трудам секогаш да бидам средена и внимавам на тоа... Но нели ќе се погоди некогаш и да не сум баш. Сепак никогаш не дозволувам да оставам "шума" доле, пред се заради мене, затоа што јас поубаво се чувствувам кога сум средена. Инаку не верувам дека на него би му пречело.
лелееее абе јас сакам да прашам , боли ли многу таа депилација... немам ептен сеа толку влакна за фризури да си правам ама сакам да си направам интимна депилација ... може искуства ?
Мм ве читав баш и се сложувам со мислењата на другите членки. Мене лично ми е срам да ме начека недепилирана или подрасната не знам зашто.До шуми и џунгли не оставам да пораснат никад али скоро секогаш кога нне сум средна или подникната го одбивам. Не знам едноставно не ми е пријатно. А него не му смета уопште и не му е воопшто важно тоа, ми има кажано ама почитува ако не сакам секс кога не сум средена Иначе секогаш си се средувам ради мене и гледам да сум сум секогаш издепилирана поготов за време на менструација оти мислам дека нема нешто погадно (поготово на топлово 40+ ) залепена крв у влакна. Поголеми шанси за инфекции амин.
Obicno radi sebe sakam tasma shema- ama po zelba znam i da popustan za dobra fantazija i merak...sepak misalm deka tasmata nudi povekje lesnotija pri predigrata i osobeno ako se praktikuva tantra joga pti masaza i predigra..
Jas eadi sebe sakam da sum sredena i mazna zasto taka se osekjam i porelaksorano i poseksi no i so pogolemo nivo na higiena...moe mislenje..
На мм не му пречи. Понекогаш долго време не ги отстранувам па пак ништо не ми вели. Добро де, знае да се пошегува малку.
Јас сакам секогаш да сум средена, без ниедно влакно така се чуствувам повеќе секси, но некогаш се случува да немам време да се средам или ги оставам малку да пораснат за да ги издепилирам, но нему не му смета ако боцкам, ми вели наши сме си.
Јас не се средувам за него. Се средувам за себе си. Воопшто не ми е гајле дали ќе му смета ако не сум депилирана. Ако не сака, не мора.
Се средувам првенствено за себе, секако. Се има случено да имам некое влакненце повеќе ама не пречело ништо
Ми е гајле каква ќе сака , ја сум си средена секогаш и отсекогаш за себе .. инаку сум отворена да прифатам критика , мада никогаш не сум добила,,
Се депелирам за мене, не за него. Не сум добила критика, грото од времето сум средена, освен пред циклус и дур ми заврши, плус кога е збеснат не гледа дали е издепелирана или не е.