1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали и колку умеете да штедите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Trendafilka, 8 септември 2010.

1. en5

en5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    2.739
    Немам големи приходи за да успеам да штедам многу. Сите пари ми одат лесно, едно влегување во маркет да се испазари за неколку дена и 2000 денари ми одат, па што да правам со преостанатите 16000. Сметка за телефон да се плати, дома нешто да помогнам со финансии, отишле парите... Да живеев сама, со овие пари не знам ни како ќе живеев.

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    8.877
    Умрам и тоа многу :!:

3. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    12.342
    Ич не знам да штедам, за глупости давам пари.. Значи се да штедам, да штедам, и оп, на глупост ќе ги дадам парите.. Не останувам без пари бидејќи имам добра плата, ама немам ништо заштедено, на крај од месец, секогаш со 4-5 илјади на сметка само сум само.. Еве, последниов месец, 5 пара фармерки купив, без никаква потреба..

На Alex.T и Снегулк@23 им се допаѓа ова.
  4. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.775
    Допаѓања:
    53.108
    Не штедам, сите пари ги трошам на шопинг и патување. За кратко ќе го имам 5тиот одмор оваа година:drunk:
    Но имаме на страна во банка па не се замарам. Си ветивме, од Нова година ќе почнеме пак да штедиме.. се до нов одмор или реновирање пак:|

На L.i.n.a.a и Снегулк@23 им се допаѓа ова.