Јадам само во манџи и ги терам ситно да ги сечкаат за да неможам да ги видам кога ги јадам,зошто ако видам едно се откажувам. А така да ги јадам нема шанси.
Да лук става мајка ми во секое јадење приготвено. А кромид јадам во салата, со ќебапи, месо, во манџи итн.
Многу сакам да јадам покрај кромит и лук многу сакам и праз ама многу имам проблем после со здивот, не магдонос што и да ставам не помага бре се сеќава, а неможам на работа да смрдам ситеќе бегаат од мене. Секогаш слушам како некој оговараат дека јадел од колегите и знам дека и мене ќе ме оговараат и тоа е тоа, без тие напирници морам да живеам
Јас многу ги јадам. Ама на пр. никогаш не јадам само лук. Во салати секогаш ставам кромид. А лукот го јадам во пинџур, манџи, секакви готвени јадења.
Не јадам...И кога има во салати ставано ги избегнувам, единствено во манџи некое ако голтнам инаку не Мислам дека колку и да си ги мијам забите после тоа и што и да правам ми мириса здивот...
Лук јадам само мелен, а кромид само виолетов и тоа свеж во салата. Ако не секој втор ден, бар секој трет ден практикувам да јадам
Нејќам да ги јадам и не ги ни јадам, освен во некое јадење ако се стаени а да се скоро неприметни, иначе ги избегавам колку можам.
Никако.Неможам да замислам нешто такво да јадам ни во јадењто ниту така свежи.Иако знам дека се здрави за јадење ама после здивот (зашто ме људи избегавају ) .. И затоа не.