Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 25 јули 2010.

1. Chasicka01

Chasicka01 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    9
    Дааа, многу патии :D :rofl:

2. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    :lol: :lol: :lol:

Леле кога ја видов темава жими све се изнасмеав !

Леле ова колку ми е секојдневие ! :wasntme:

ДА !
    итоа многу пати , најзабавно е некако :lol: :devil:

3. lovemebaby

lovemebaby Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    174
    Леллле ДА, и тоа со скриен број :lol: .Ке ѕвониме и другарка ми ке рече:се "јавуваме бидејќи добивте не наградна игра" или "ало,овде Перо,Миле ми треба :D "

4. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Повеќе мене ме зафркаваа, отколку што јас ги зафркавав.Сум имала неколку зафрканции со другарките, најмногу на машките од нашето одделение, ама скоро секогаш не препознаваа :tmi: |(

5. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Даааа многу, и тоа звоневме дома, и со длабок глас ќе речевме, добра вечер, се јавуваме од комунална служба, ако може да проверете дали имате вода, и ајде момент, ќе проверат, се враќа вика да имаме, и јас или кој и да звоне, епа ако имаш измиј си ги нозете до тука ти смрдат! хаахххахах закон времиња :rofl:

6. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Ееех коа ќе се потсетам хахаха ние се собиравме и измислувавме броеви и набожемски се јавуваме од играта брзи пари кажете ни го точниот одговор и добивате 10.000 денари хахахаа а прашањето ни беше еден вид на овошје го нема во Македонија но може да се најде на пазарот почнува на буквата А и завршува на С има 6 букви хахаха и само слушаш пип пип пип хххаа :D

7. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    109
    Да и тоа како . секој пат се јавувавме со скриен телефон и зборувавме со некој измислен глас . смешки беше . Памтам еднаш му се јавувавме на еден другар и му велевме "Здраво Мите овде е Петко ти ја напрајв колата дојди на железничка да си ја земиш" :rofl:

8. K-a-t-e-n-c-e

K-a-t-e-n-c-e Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    32
    Аее редовна секојдневна занимација :)
    Ќе се соберевме со другарките, прво на информации баравме броеви за секое можно мушко шо го симпатишавме и после вртииииии, па спуштај, па измислотини еден куп, глупоштини до немај каде :evil:
    Дечиња бе дечиња :angel:

9. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Дали не :$ :$ се имам јавено и во такси компанија и порачав такси да дојде пред соседната куќа и си ѕиркав низ џамот додека си стоеше таксито пред вратата на комшиите :tmi: :tmi: :wasntme: и на крај си замина, многу логично :rofl: и во топшоп се имам јавено абе каде не :rofl:

10. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    Да и тоа како! :D
    Се јавувавме со другарками на некој си броеви од ум ги трескавме и им велевме тогаш Фи-фи беше актуелна дека освоиле плазма телевизор на наградната игра Фи-фи ужаси :lol: :lol: ако некој тоа ви го има речено тоа сум сигурно јас :$

11. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Еднаш кога погодивме една дрдорка лелеееее ние ќутиме она дрдори. Ќе ја прашаме нешто „кога ќе правите ајвар?‘‘ и она од таму „а што ви текна ајвар, знаете ли вие ајвар кога се прави...‘‘ дрн дрн повеќе од нас дрдореше, се запали жената ја зафркавале :rofl: .
    На еден тип се погоди звониме и другарка ми плаче и му вели: -Кравата ви умрееее :rofl: .
    Он од таму прашува а која крава? - Епа вашатааа ;( .
    И пак вели - Тебе кравата да ти умре и исклучува :rofl: .
    На друг пак му звониме, помлад и му викаме -Чичко зошто ми ја украде барбиката?
    Која барбика?
    Е мојата де, ми ја зема сега не можам да заспијам без неа ( :rofl: ) .
    Он се смее од таму и ние се газиме и цуп гасиме :rofl: .

12. blonde.92

blonde.92 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    34
    лелееее браво за темава :lol:
    се имаме јавувано до охрид цели апартмани имаме резервирано за 15 души и 2 паркингзи :lol: :lol:
    пожарна лудница такси нема кој се нема јавено :D
    на домашен кај чудното момче во маалото за неплатени сметки за пошта :$
    еееехх времиња беа тие :lol: :lol:

13. Shaila

Shaila Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    56

Хахаха се смеам ко луда.... мајка ми се крсти си вика шо и е полуде... хахаха кој од кој попзабегани АЛИ ова цитираново ахахахахахах ...
    И да не бидам офф топик нема кој не се јавувал.... Еднаш се јавувавме и ни викаат ПРОТИВПОЖАРНА БРИГАДА... и ние изгорее чичкоооо изгореее... ТОј кој изгорее којјј.. НИе паккк изгореееее ... КОј кој изгоре... Изгоре пи***** од мајка*и .. Хахахаха :) :) Дечињаа...
    И сеа често со скриен се јавувам кај бившиот па ајде му дишам на телефон ахахахахаха :lol: :lol:

А и се сетив.. Некни на другарками со скриен и звонам и викам МЛЕКАРА.. и тааа која МЛЕКАРА? И јас пак МЛЕКАРА? и таа КОЈА КОЈА МЛЕКАРА.. ЈАс пак МЛЕКАРА.. И она грешка имате.. и јас КАКО ГРЕШКА КОА НА ТЕЛЕФОН Е КРАВА ТЕШКА хахахахахаха// МИ исклучи одмааааа хахахахаха :lol: :lol:

14. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Во 6-то оделение губевме час и сеа демек да се јавиме кај наш другар учиме заедно и ова беше шегата:
    Добар ден се јавуваме од травел ливинг компани ве известуваме дека победивте на нашата добитна игра и добивате патување во истамбул и имате можност да се видите со глумците :lol: :rofl: :D е тоа беа денови :P

15. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.641
    Допаѓања:
    8.502
    јас и брат ми секогаш одевме во пакет за оваа работа оние од брза помош ги умиравме најчесто ги прашувавме имате дома фрижидер? -да. а ви работи? -Да епа дајте му плата. имаше една мн се нервираше ама имаше еден машки шо и он се зезаше со нас и ни кажуваше вицови.
    имаше еден непознат бр што му титкаше на брат ми а тоа да ти биде некој дечко од куманово и овој брат ми го тераше кредит да му става тогаш на мобимак имаше од оние картички кредит на кои имаше шифри и овој се уби од купување такви картички и му ги пишуваше шифрите по порака на брат ми можеби едно две илјадарчиња му имаше стаено кредит на брат ми а брат ми за возврат му ветуваше дека коа овој ке дојде во ск ке се видат на крај коа брат му му кажа како е работата дечково не мајка сее на куп ни стаи

исто се секавам имаше еден бр на тв пишано као згоден шармантен дечко 28 год бара девојка и брат ми му се раститка и ај ке договараат средба а типов бил од чаир и брат ми го накани да дојде накај нас, дури и го праша шо кола има за да го препознае. излагаме на тераса и го чекаме коа ке помине и навистина поминува типов со бел голф2 а ние зе газиме од смеење и еве го се јавува по тел кај треба да оди брат ми го натера да влезе во продавница као демек девојката што е на каса е таа со која треба да се запознае и кој знае шо се избламирал типов изнервиран го пцуе брат ми по тел и се враќа назад а ние пак на тераса го глеаме застанува кај др продавница до нас да си купи нешто, и сеа не интересира како изглеа човеков и одиме јас и брат ми во продавница да си купиме нешо влагаме го глеаме човеков пие вива сокче со цевка еден стомак пуштил шо да ти кажувам и не 28 год туку 48 и цели такви се газиме од смеење и се враќеме дома. вечерта му титка брат ми и еве го се јавува типов и брат ми му вика биди кај маркетот во чаир јас сум во зградата тука погледи нагоре и мавтни. менталниов стварно да отиде до маркетот и му се јавува на брат ми и брат ми почна прво као абе па ти немаш 28 абе па имаш стомак ова она го опишува и овој помисле стварно *девојкава* го гледа. на крај брат ми му вика а сокчето како беше шо го пиеше а? на крај му кажа дека не е девојка туку дека сме децата што го видовме во продавница абе незнаете кое пцуење падна и така тоа е се шо ми текна сеа за сеа

На Belieber163 и House95 им се допаѓа ова.
  16. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    како мали викавме такси од мобилен :rofl: :rofl:

17. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    само не знам како би успеале да и помогнат на Стојнето хахаха

А црвените трактори...не можам уште да се соземам :rofl:

18. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Даа!! :lol:
    Најчесто беше од типот: "Добивте бесплатен третман..." ; "Добивте награда...". :D
    Еден ден бевме кај една другарка. Имаше бесплатно вртење кон T-mobile и ајдее ќе зафркаваме. :rofl:
    Зема телефонот врти некој чкЉ број и оооП се јавува некоја старица од таму и и вика: Ало, добар ден, добивте бесплатна масажа во ... ,дојдете кога сакате. :D

19. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Ехеее...
    Неколку години ова ни бесе главна занимација.
    Ќе се соберевме 4-5 девојчиња, телефонот во рака а една држи ,,Златна книга“ (Книга во која има броеви и информации за многу фирми и претпријатија во Македонија).
    Биравме буква, па после компанија и вртевме....
    Хахах... Добри времиња беа... :rofl:

20. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Ехх и тоа колкуу :lol: . Штом другарка ми дојдеше кај мене зимавме телефонот и вртевме. Обично она збореше и Секогаш си запишувавме прво што ќе кажеме, па после зборевме. Најчесто беше како и предходно што има некој пишано за тоа: ,,Честито добивте''... ,,Вие сте среќниот''... беше многу интересно :rofl: