Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 25 јули 2010.

1. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    226
  2. PetraPanka3

PetraPanka3 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    432
    хахаха, интересна тема ...
    ДА !

3. SABAH

SABAH Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    26
    Да бре, дишење по телефон :drunk: , викање ‘‘играм супер бинго‘‘, :lol: :lol: или ‘‘добивте печка на дрва‘‘ и што уште не... и после се појавија телефонските индикатори; вртиш, дишеш по телефон, спушташ и инстант те бараат и се правиш на тошо и им велиш ‘‘грешка сте‘‘... :D

4. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Уф како не :)
    Интересна работа.Ама кога те зафркаваат не е :devil: :devil:

5. Angel-Wings

Angel-Wings Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Хахахах во тое е убавината на детството.Јас со моја другарка имаме ѕвонето кај баба ми на телефон на домашен незнам колку пати ги пукнавме луѓето, и послем околу 10 повици престанаа да ја креваат слушалката.
    Исто така еднаш звоневме на еден број (онака го завртивме) и една жена постара ни вели:Ааа Маре од кога не те имам слушнато.Од Австралија се јавуваш?„ леле јас со другарка ми се згазивме од смеа и јас и велам: да да. и така смеејќи се жената вели:марее не те слушам убо нешто телефонот се прекинва.
    леле тогаш сме се изнасмеале :rofl: :P

6. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Не :|

Или пак не се сеќавам :^)

7. Ecii

Ecii Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    11
    Да,секако :D И ден денес тоа го правам со другарките :D

8. Xtinna12

Xtinna12 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    6
    И јас имам зафракавно луѓе го земав од татко ми именикот и вртев броеви ама последната бројка му ја менував и ќе се јавеа луѓето и само што ќе речеа Ало! и јас спуштав :lol: :D И после ќе се јавеа дома имате вртено на овој број и мајка ми не немаме вие да не имате вртено :lol:
    иначе ги бришев броевите
    Лелеее кога ќе ми текне :D :D :rofl: бевме со другарка излезени и ајде таа другарката ќе се прави паметна ќе врти во брза помош во полиција и др :lol: и се јавува во брза помош и вели бремена сум што да правам и тие од таму и велат да скокнеш од балкон хаххахахаха ние таму да умраме од смеење :lol: :D и на полицијата му се јавуваше и на др ама не ми тенкува што му велешеее хаххахаххаа :D

На Alesii и Angel-Wings им се допаѓа ова.
  9. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Имам вишок кредит...и бирам број што е непознат и ги зафркавам. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Еден пат и се јавив на една жена,и и велам здраво и она awee ти ли си...ејј awee ти ли сии????? ]:) И јас право и ислучив од од тогаш никој немам зафркавано. :x :x Мислам дека ми го позна гласот...и сум бирала број на некој што го знам.damn. :swear:

10. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    :) нормално...ако сакаш секси плавуша притисни 1 итн.....па брза помош,пожарна,такси.....

11. amix

amix Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    даа :) забавно е..

12. ANGEL1

ANGEL1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    84
    Да, така по тамина бирав броеви и еднаш една баба ми се јави на телефон и ми вели еј Сања ти ли си бабино стигна дома , добро ајде... лелеее...така често си вртев ко многу мала... детски работи хахаха :D

13. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Хахаха да, на едни комшии им глумевме германци (а зборувавме на македонски) и ова беше како дел од една глупост што им ја правевме. Најпрво им тропавме на прозорец и ги преплашивме... ни една влечка не оставија надвор и се заклучија, после им пративме писмо на кое пишување "Вие сте следните" на него го нацртавме знакот на Хитлер и залепивме виолетова панделка за поклон. И на крај ги пореметивме на телефон. И после 3-4 години не можевме да поминиме покрај нивната куќа, само не бркаа, а нас ни беше баш интересно.

На Angel-Wings му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Ме потсетивте на една случка од летото... :D
    Јас и другарка ми се досадувавме и ај да ни биде интересно ќе го зезаме еден дечко што го свиѓаше тогаш ко во старите добри времиња и решивме да му испееме песна (а и двете имаме катастрофа глас)...
    Ова заврши лошооо... :D
    Тој - Ало
    Јас -Здраво ми треба (името)
    Тој -Јас сум кажии
    Јас и Другарка ми - лалалалал ај лав јууу
    Тој - Тоо јее кој е тоо хахаха???
    И го зема другарка ми телефонот и со преправен глас му вика Јас сррцее
    А овој - МА ФАТИ У ПМ (името на другарка ми)!
    Знам дека другарка ми и до ден денес има уплав од средба со него во 4 очи од срам... :lol:
    - Ни личи на годиниве што ги имаме :wasntme:

15. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Ахам..неколку пати кога бев 3-то или 4-то одделение со другарките од улица.А инаку по болници,пожарни,полиција и сл. не сме вртеле бидејќи бевме свесни за последиците.
    Комедии било.. :lol:

16. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Сеуште ги жалам луѓето кои поседуваат број 223-305 8)

На kikav, Angel-Wings, antonina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Не.
    Јас сум фина и мирна, дете за пример. 8)

Се зафркавам секако! Имаме вртено, али не беше ништо интересно. Поинтересно е кога некој ми врти мене, па му е`ам се по список! Е тогаш се комедии! :rofl:

18. Mer4e

Mer4e Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    30
    бев 5 одд и секогаш се јавуваше некој дечко и го бараше својот другар кире и јас се кажував кире се капи кире е во продавница кире замина охрид и сл. еден ден ми вели а чупе мајка ти кај е јас викам на работа епа ај јави се кај татко ти и кажи му јас че ја земам од работа да не ја чека. :worried:
    абе ванредно стање беше дома се јавував кај мама на работа да и кажам право дома да си иди :)
    ден денес се смеам колку се исплашив да не ми ја земат мајка ми хаххахаххахах

19. Wild.Woman

Wild.Woman Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Не само како мала, дури и сега. :D
    Најинтересни ми се постарите луѓе, нивните реакции и све остало.

20. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Една од моите поинтересни игри додека бев помала :) Ќе се соберевме цело друштво кај некого дома и почнувавме.Некои луѓе намерно ги зафркававме,а на другите броевите им ги гаѓавме на тепка.Се беше ок додека една комшика не дозна кој ја зафркава цело време и и кажува дека добила награда од Рио кафе па дома следеа по 2-3 лекции дека тоа е срамота да се прави :) До ден денес ми е срам кога ќе ја видам жената,ама ајде деца сме биле :lol: