Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Discussion in 'Општи дискусии' started by SummerGirl, Jul 25, 2010.

1. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Sekojdnevie. :D

2. PetraPanka3

PetraPanka3 Истакнат член

хахаха, интересна тема ...
    ДА !

3. SABAH

SABAH Активен член

Да бре, дишење по телефон :drunk: , викање ‘‘играм супер бинго‘‘, :lol: :lol: или ‘‘добивте печка на дрва‘‘ и што уште не... и после се појавија телефонските индикатори; вртиш, дишеш по телефон, спушташ и инстант те бараат и се правиш на тошо и им велиш ‘‘грешка сте‘‘... :D

4. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Уф како не :)
    Интересна работа.Ама кога те зафркаваат не е :devil: :devil:

5. Angel-Wings

Angel-Wings Активен член

Хахахах во тое е убавината на детството.Јас со моја другарка имаме ѕвонето кај баба ми на телефон на домашен незнам колку пати ги пукнавме луѓето, и послем околу 10 повици престанаа да ја креваат слушалката.
    Исто така еднаш звоневме на еден број (онака го завртивме) и една жена постара ни вели:Ааа Маре од кога не те имам слушнато.Од Австралија се јавуваш?„ леле јас со другарка ми се згазивме од смеа и јас и велам: да да. и така смеејќи се жената вели:марее не те слушам убо нешто телефонот се прекинва.
    леле тогаш сме се изнасмеале :rofl: :P

6. anabel-a

anabel-a Популарен член

Не :|

Или пак не се сеќавам :^)

7. Ecii

Ecii Истакнат член

Да,секако :D И ден денес тоа го правам со другарките :D

8. Xtinna12

Xtinna12 Истакнат член

И јас имам зафракавно луѓе го земав од татко ми именикот и вртев броеви ама последната бројка му ја менував и ќе се јавеа луѓето и само што ќе речеа Ало! и јас спуштав :lol: :D И после ќе се јавеа дома имате вртено на овој број и мајка ми не немаме вие да не имате вртено :lol:
    иначе ги бришев броевите
    Лелеее кога ќе ми текне :D :D :rofl: бевме со другарка излезени и ајде таа другарката ќе се прави паметна ќе врти во брза помош во полиција и др :lol: и се јавува во брза помош и вели бремена сум што да правам и тие од таму и велат да скокнеш од балкон хаххахахаха ние таму да умраме од смеење :lol: :D и на полицијата му се јавуваше и на др ама не ми тенкува што му велешеее хаххахаххаа :D

Alesii and Angel-Wings like this.
  9. awee

awee Истакнат член

Имам вишок кредит...и бирам број што е непознат и ги зафркавам. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Еден пат и се јавив на една жена,и и велам здраво и она awee ти ли си...ејј awee ти ли сии????? ]:) И јас право и ислучив од од тогаш никој немам зафркавано. :x :x Мислам дека ми го позна гласот...и сум бирала број на некој што го знам.damn. :swear:

10. no.name6

no.name6 Истакнат член

:) нормално...ако сакаш секси плавуша притисни 1 итн.....па брза помош,пожарна,такси.....

11. amix

amix Активен член

даа :) забавно е..

12. ANGEL1

ANGEL1 Истакнат член

Да, така по тамина бирав броеви и еднаш една баба ми се јави на телефон и ми вели еј Сања ти ли си бабино стигна дома , добро ајде... лелеее...така често си вртев ко многу мала... детски работи хахаха :D

13. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Хахаха да, на едни комшии им глумевме германци (а зборувавме на македонски) и ова беше како дел од една глупост што им ја правевме. Најпрво им тропавме на прозорец и ги преплашивме... ни една влечка не оставија надвор и се заклучија, после им пративме писмо на кое пишување "Вие сте следните" на него го нацртавме знакот на Хитлер и залепивме виолетова панделка за поклон. И на крај ги пореметивме на телефон. И после 3-4 години не можевме да поминиме покрај нивната куќа, само не бркаа, а нас ни беше баш интересно.

Angel-Wings likes this.
  14. sadangel

sadangel Популарен член

Ме потсетивте на една случка од летото... :D
    Јас и другарка ми се досадувавме и ај да ни биде интересно ќе го зезаме еден дечко што го свиѓаше тогаш ко во старите добри времиња и решивме да му испееме песна (а и двете имаме катастрофа глас)...
    Ова заврши лошооо... :D
    Тој - Ало
    Јас -Здраво ми треба (името)
    Тој -Јас сум кажии
    Јас и Другарка ми - лалалалал ај лав јууу
    Тој - Тоо јее кој е тоо хахаха???
    И го зема другарка ми телефонот и со преправен глас му вика Јас сррцее
    А овој - МА ФАТИ У ПМ (името на другарка ми)!
    Знам дека другарка ми и до ден денес има уплав од средба со него во 4 очи од срам... :lol:
    - Ни личи на годиниве што ги имаме :wasntme:

15. Sara123

Sara123 Популарен член

Ахам..неколку пати кога бев 3-то или 4-то одделение со другарките од улица.А инаку по болници,пожарни,полиција и сл. не сме вртеле бидејќи бевме свесни за последиците.
    Комедии било.. :lol:

16. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Сеуште ги жалам луѓето кои поседуваат број 223-305 8)

17. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Не.
    Јас сум фина и мирна, дете за пример. 8)

Се зафркавам секако! Имаме вртено, али не беше ништо интересно. Поинтересно е кога некој ми врти мене, па му е`ам се по список! Е тогаш се комедии! :rofl:

18. Mer4e

Mer4e Истакнат член

бев 5 одд и секогаш се јавуваше некој дечко и го бараше својот другар кире и јас се кажував кире се капи кире е во продавница кире замина охрид и сл. еден ден ми вели а чупе мајка ти кај е јас викам на работа епа ај јави се кај татко ти и кажи му јас че ја земам од работа да не ја чека. :worried:
    абе ванредно стање беше дома се јавував кај мама на работа да и кажам право дома да си иди :)
    ден денес се смеам колку се исплашив да не ми ја земат мајка ми хаххахаххахах

Angel-Wings likes this.
  19. Wild.Woman

Wild.Woman Активен член

Не само како мала, дури и сега. :D
    Најинтересни ми се постарите луѓе, нивните реакции и све остало.

20. tessi

tessi Популарен член

Една од моите поинтересни игри додека бев помала :) Ќе се соберевме цело друштво кај некого дома и почнувавме.Некои луѓе намерно ги зафркававме,а на другите броевите им ги гаѓавме на тепка.Се беше ок додека една комшика не дозна кој ја зафркава цело време и и кажува дека добила награда од Рио кафе па дома следеа по 2-3 лекции дека тоа е срамота да се прави :) До ден денес ми е срам кога ќе ја видам жената,ама ајде деца сме биле :lol:

Angel-Wings likes this.