Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 25 јули 2010.

1. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    BITCH PLEASE, i still do it :evil:
    Ова го направив летото и кога ќе ми текне се капам од смеа :D
    Се јавив на едно девојче со кое го знаевме само до Фејзбук и разменивме броеви.И му кажав дека освоила Дормео и девојчето се насмеа и праша кој е таму и мислам дека и треснав некое име како Лилинка или Феферонка (на кој памет и јас незнам :rofl: ) и после и кажам дека сум од Скопје и дека имам околу 30 години и работам во ТопШоп и на девојчето му реков дека ќе и стигне дормеото за 2-3 дена.А ја у ум цел план и и се јавувам за 2 дена и ја прашувам дали и стигнало дормеото и девојчето ме праша која сум и да не лажам и јас и реков да погодува и таа кажа неколку имиња ама не го спомна моето.И и исклучив.И мислам дека уште еднаш и се јавив да и се извинам дека сум го згрешила името и дека не добила дормео.
    Абе сум се кезела ко нездрава :D

На Alesii, Angel-Wings, ana.ubavkata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. K0ST0VA

K0ST0VA Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    58
    Ха ха ха :lol: јас и сеуште го правам тоа. пред некоја недела се собравме другарки и ѕвоневме на броеви и кога ќе не прашаа кој е на телефон ние велевме: не ме познаја? и тогаш ќе речеа на пример Марија ти си? и ние: да, да јас сум. :D било какво име да ни кажеа ниа велевме така. :D :D ама не за друго многу е интересно. а особено во друштво. :)

На Alesii и Angel-Wings им се допаѓа ова.
  3. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    3.305
    омилена занимација ни беше тоа и на мене и на брат ми.. нашите на работа, баба ми нешо ќе се занимава со јадење у кујна и ние одма фаќај се за телефон и врти кај ќе ти текне, блесави :rofl:
    ја и сега би го напраила тоа, пошо сум си уште будала (some things never change), а и забавно е кога зафркаваш некој :lol:

4. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    ahahahahahha temava e zakon..ehh sea me potsetivte na detskite prekrasni denoviii :D so edna drugarka go imame zafrkavano luge milion pati hihhiih koga ke mi tekne se gazam od smea..mi dadovte bas dobra ideja koga ke odam vo mk malku da se iznasmejam :D :D :D :D

5. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Дааа :rock:

И пред некој ден со другарка ми се зезавме :lol:
    Се јавуваме на некој си број и ја заебаваме жената дека освоила 1000000 денари на лото.Оваа па,ни поверува си се израдува и праша како може да ги подигне парите :lol: на крај,пукнавме од смеа и и спуштивме хеххе :$
    И сеа би звонела ја со брат ми,ама неам кредит,а он не ми дава да му го трошам бе :(

На Angel-Wings му/ѝ се допаѓа ова.
  6. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Даа :rofl:. и до ден денес го правам тоа (не сама со другарките). Пред 3-4 години нели имаште квизови да се јавиш да го погодиш зборот и ти даваат 1000 денари (и колку не се сеќавам) и јас му викам на татко ми ај да се јавиме и татко ми не лажат тие .. :D и јас не му поверувам а секако тато ме лажеше. И јас саама дома и го земам телегонот во раце го пишувам бројот и се јавувам, и страм ме фаќа ме уклучуваагт на телевизија и јас телефонот го ставив на телевизорот и тоа грчи таму и јас исклучув. :rofl: :rofl: Тоа го правев повеќе пати а сега со другарките со скирен број и му праќаме на некој порака "трудна сум" и се сокинуваме од смеење :lol:

На Angel-Wings му/ѝ се допаѓа ова.
  7. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    хахаха да да и ние нон стоп правевме така :)

8. Angel-Wings

Angel-Wings Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    АХАХАХАХАХАХАХА е ме изнасмеа значи леле вака не се имам смеено самата ко ќе сум :lol:

9. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Постојано, навика ми беше да се јавувам кај кого ќе стигнам. Но, најсмешно ми беше кога се јавив еднаш кај баба ми и дедо ми баш тогаш тие ја продаваа нивата и јас со цел памет им се јавив демек сум заинтересирана за нивната нива. И првин ми се јави баба ми почнав нешто да ја прашувам каде се наоѓа нивата, па дали има вода,струја. И баба од некој нејзин страм ми го даде дедо ми на телефон. Па ајде и со него истите прашања се додека не издржав и им кажав дека сум јас. До толку да не ме познаат се зачудив, ама па и детски глас. Значи баба ми и дедо ми сериозно си ја сфатиле работата :D

На Alesii, Hipica и Angel-Wings им се допаѓа ова.
  10. My.Cloud

My.Cloud Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    62
  11. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Па да, може да се каже, но многу ретко од досада.
    И не на многу луѓе, онака.
    Сепак глупо ми беше незнам зашо :)

12. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Да! И тоа постојано еден ист број. Не се сеќавам кој број беше, ама со братучед ми скапувавме од ѕвонење. :lol:

13. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    ДА.... меѓутоа освен тоа со помалиот братучед кај баба ми ќе застаневме на тараса и ќе почнавме да им викаме на луѓето и коа ќе се свртеа се наведнувавме и демек сме се криеле...абе цепки-малишана :lol: :D

14. stefyle

stefyle Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    110
    ујјј па како не хахаха се јавувавме паметам воо душевна болница и се зезавме со тој...се јавувавме во болница во полиција велевме дека неможеме да си ја отвориме теглата со ајвар..цепки сме биле :D :D :D :D :D :D :D

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anastasceto

anastasceto Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    6
    обично да кога бев помала многу зафраквав преку телефон џвонев со скриен број хахах кога ке ми текне колку зафркавав се претставувах во друга личност демек сакам да се запознаеме хахахах леле какви трикови правев еднаш така се собравме кај една другарка и џвоневме со скриен број пак и еден го зафркнавме дека сакам да се запознаеме незнам што и го излажавме и тој дојде но не му ја дадовме нашата адреса туку друга на комшиите леле се газевме од смеа кога го видовме отиде да џвони и да бара некоја маја а ние го измисливме името леле што смех беше како мали праевме вакви трикови...

16. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    сеуште го правам тоа :$ :lol:

17. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Абе и ја сеуште правам така.Летово ми беше супер досадно и се јавив на сестра ми со скриен број оф корс и и викам: Госпого, вие сте добитник на одмор во Бора Бора.Се е платено од нас и + еден многу убав подарок iphone.Околу 10 минути зборував само јас и накрајот ми вика Сарче доста си го истроши кредитот and i was like |(. Истото лето со другарките се јавивме на едно машко што го познававме и му викам ја итно ми требаш неможам без тебе едвај дишам дој си веќе од коа се немаме шмекано и се такви свари му зборував и овој беше ко разбркан која си ти те знам ли некако познато ми звучиш кажи која си..скоро еден час зборувавме се глупиравме.А оваа вечер некој 43 пати ми звони со скриен број ако дознаам расол кје го напраам. :swear: Толку од мене..

18. JustSimple

JustSimple Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    48
    Охо-хо! :lol:

19. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Да, и сеуште зафркавам :lol: :lol: кога имам бесплатни со скриен број ги реметам луѓето.
    Еднаш еден нонстоп му се јавував, а што е најбитно и тој се зафркаваше и уште му го памтам бројот. :rofl: еднаш ни викаше дека бил од небото господ, друг пат го зафркававме нешто и ни вика а знаете дека сум полицаец бла бла и он лажеше да не заплаши. |(

20. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Да, и сеуште зафркавам :lol: :lol: кога имам бесплатни со скриен број ги реметам луѓето.
    Еднаш еден нонстоп му се јавував, а што е најбитно и тој се зафркаваше и уште му го памтам бројот. :rofl: еднаш ни викаше дека бил од небото господ, друг пат го зафркававме нешто и ни вика а знаете дека сум полицаец бла бла и он лажеше да не заплаши. |(