Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 25 јули 2010.

1. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.457
    Допаѓања:
    17.134
    Ехееј..и те како.

Со братучедка ми викнавме пожарна во комшии. :D Викавме такси исто во комшии. Лажевме народ дека се добиници на телевизори, компјутери и тако даље. Исто имме викано и брза помош во комшии. Абе глупости.

2. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    аахахахахахахахахахахахах :D :lol:
    Јас и сега зафркавам луѓе кога имам бесплатни на вип..хахахахаха
    Онојпат се јавив и продавав стари телевизори.
    Ми се јави еден дечко и јас викам да не сте заинтересирани за стари телевизори и тој вика дада која фирма Викам на старо продавам И така си направивме муабет,се посмеавмее
    :lol: :D
    Па нели нема ништо лошо ако се зафркаватеее,...

3. Ellena07

Ellena07 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    12
    Да многу сме зафркавале,звониме со скриен ги заебаваме луѓето...

4. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Да! Кога ќе седневме со братучед ми, телефонот, и ѕвоневме некогаш на непознати, а некогаш и на познати броеви, најчесто го баравме Крумче (демек поретко име)...се додека еден ден навистина не го добивме Крумче :lol:, па тогаш почнавме да ја бараме Маргарита и така натаму :D
    Исто и често се јавувавме на Топ Шоп, знам еднаш Дормео „порачувавме“ и ненадејно исклучивме, па по некој ден ни се јавија од Топ Шоп за дали ќе сме ја потврделе нарачката :rofl:

5. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Да, и тоа многу. Посебно кога на гости ми беше другарками.
    Знаеше момава броеви од околните села, и кога ке оптегнеше еден селски акцент, и лажеше дека од Aвстралија пакет е испратен да си подигнат, што ти знам јас.
    Еднаш знам се јавивме кај една жена, и оваа вика со детско гласче "Здраво јас сум љубовницата од маж ти", а женава маж ми умрен е и вика.. :x
    Па анкети правевме, попис што имаат дома, се и сешто. Па дека од суд се јавуваат, дека ке им ја земале нивата ги паничевме луѓето. Срамота. Имаше еден број многу лесен исто така, и сите цел град таму Маја некоја ја баравме, тешко на луѓе.
    Ух за каков ќотек сме плачеле.

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    хехех.. Обично јас бев задолжена за тие работи и се јавував кај симпатиите на другарките и зборував со нив како мене да ми се допаѓаат. Добивав разни информации што нив ги интересираа. А кај моите симпатии ми беше срам да вртам rofl

7. Jessie-J

Jessie-J Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    61
    Да, и баш ми беше забавно :D :D :D

8. Alone-Girl

Alone-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    27
    ДА и тоа многу често, со нетрпение го чекавме моментот кога ке се собереме друштво седнат на кафе и муабет и со прекриен број.. звонење од еден број на друг.. значи бешпе премногу интересно, и не само како помали туки и на по 17 - 18 годишна возраст ни се случуваше тоа. Доагањето на идеи за зафркавање беа изненадувачки за сите, и смеење со солзи.. без престан :)

9. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Денеска :rofl: Со братучетка ми абе пукнавме на сите дечки завртивме и сите ало ало абр кази што ти треба? Леле па на нејзината симпатија и вртевме и јас намерноо после тоа на еа и вртам со скриен број
    и таа не приметува и дига. И сега

Б=Братучетка
    Ј=ЈАс

Б: АЛо , да?
    Ј: јас молчам и после неколку минутки и исклучив
    Б= Леле ***** беше тоа ! ИИИ како го дознал бројот? Па нема да ме сака ...сега нема да ми зборува :sweat: ќе му кажам дка ти си се зафркавала? Важи? Леле готова сум !
    А јас пукнав од смеење значи готова патос?

И потоа неможев да издржам и реков и фацката и беше

:o :clap: |( :@ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

10. Strawberry.6

Strawberry.6 Активен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    10
    О да ... и тоа многу пати :)

11. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    хахахаха да!
    И уште! Си вртиме на некои без врска броеви и го бараме Александар што пее во црковниот хор. Божее.... :D :D :D Еднаш со другарките завртивме на една другарка на симпаријата и јас и тој си праевме муабет. хахахаха А не знаеше ни кој се јавува. :DМи кажа колку години има. Од кај е. Во кое училиште учи, што сака и така. ццц :D :D
    Интересно е! :D :D

12. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.034
    Да,да,само што тогаш беше многу поефтин телефонот,па можеше да се искористи и за такви непродуктивни цели. :D Еднаш дури и две баби ми дојдоа на врата заради тоа,стаила едната идентификатор,а другата и праела друштво,ццц :o :D

13. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    315
  14. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
  15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.457
    Допаѓања:
    17.134
    Сега ми текна. Летово на одмор некој имаше бесплатни на вип и сега ајде што ќе правеме, ќе зафркаваме луѓе. И еден другар ептен зне да глуми, и околу 1-2 по полноќ вртеме на непознати броеви и се јавува една жена и он вика: Добра вечер, госпоѓо. Се јавуваме да ви честитаме бидејќи добивте патување во Париз за двајца. И таа жената вика: Еееј, дали тоа што го аплициравме на интернет. И овој: Да, госпоѓо, тоа е. Ние ќе ви се јавиме за 2-3 дена најкасно да ви кажеме каде можете да ги подигнете карите. Жената сигурно се израдувала и се надевала дека стварно ќе оди во Париз. :D

16. lusi17

lusi17 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    143
    Даа :rock: :rock: Се случи еден да ни се јави по грешка и ни вика Ало Маја дојди на ова и ова место и ние му викаме Маја умре и тој Како бе умре?? Ние се смееме и тој ни велит ама вие ме играте се смеаат таму.јас му викам плачат не се смеат ние се прајме демек плачиме тој почна да плачи на телефонот и ни вели чекајте еве идам сега и му кажавме дека го заебаваме :lol: :lol: :lol: Пре јако беше :) :) :)

17. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    јас и ден денес зафркавам еден комшија Ацо е значи многу ми е смешен му зборуваат колешките од факс и тој само ало ало ало едно 5-6 пати по ред јас се газам од смеа иако понекогаш ми е жал

18. nennsy.densy

nennsy.densy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    305
    Да постојано со другарчињата од улица :D Вртевме на такси и му викаме ајде едно такси до ...
    (ќе измислиме некоја улица) и поле таксито стигнува и оваа ѕвони ''Абе таксито чека 15 минути'' А ние се кикотиме :lol: :lol: :lol:

19. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    хаха најзабавно ми е тоа..
    и ден денес се зафркаваме :D

20. TeaB

TeaB Популарен член