Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 25 јули 2010.

1. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.695
    Допаѓања:
    17.604
    Ехееј..и те како.

Со братучедка ми викнавме пожарна во комшии. :D Викавме такси исто во комшии. Лажевме народ дека се добиници на телевизори, компјутери и тако даље. Исто имме викано и брза помош во комшии. Абе глупости.

2. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    аахахахахахахахахахахахах :D :lol:
    Јас и сега зафркавам луѓе кога имам бесплатни на вип..хахахахаха
    Онојпат се јавив и продавав стари телевизори.
    Ми се јави еден дечко и јас викам да не сте заинтересирани за стари телевизори и тој вика дада која фирма Викам на старо продавам И така си направивме муабет,се посмеавмее
    :lol: :D
    Па нели нема ништо лошо ако се зафркаватеее,...

3. Ellena07

Ellena07 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    12
    Да многу сме зафркавале,звониме со скриен ги заебаваме луѓето...

4. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Да! Кога ќе седневме со братучед ми, телефонот, и ѕвоневме некогаш на непознати, а некогаш и на познати броеви, најчесто го баравме Крумче (демек поретко име)...се додека еден ден навистина не го добивме Крумче :lol:, па тогаш почнавме да ја бараме Маргарита и така натаму :D
    Исто и често се јавувавме на Топ Шоп, знам еднаш Дормео „порачувавме“ и ненадејно исклучивме, па по некој ден ни се јавија од Топ Шоп за дали ќе сме ја потврделе нарачката :rofl:

5. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Да, и тоа многу. Посебно кога на гости ми беше другарками.
    Знаеше момава броеви од околните села, и кога ке оптегнеше еден селски акцент, и лажеше дека од Aвстралија пакет е испратен да си подигнат, што ти знам јас.
    Еднаш знам се јавивме кај една жена, и оваа вика со детско гласче "Здраво јас сум љубовницата од маж ти", а женава маж ми умрен е и вика.. :x
    Па анкети правевме, попис што имаат дома, се и сешто. Па дека од суд се јавуваат, дека ке им ја земале нивата ги паничевме луѓето. Срамота. Имаше еден број многу лесен исто така, и сите цел град таму Маја некоја ја баравме, тешко на луѓе.
    Ух за каков ќотек сме плачеле.

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    419
    хехех.. Обично јас бев задолжена за тие работи и се јавував кај симпатиите на другарките и зборував со нив како мене да ми се допаѓаат. Добивав разни информации што нив ги интересираа. А кај моите симпатии ми беше срам да вртам rofl

7. Jessie-J

Jessie-J Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    61
    Да, и баш ми беше забавно :D :D :D

8. Alone-Girl

Alone-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    27
    ДА и тоа многу често, со нетрпение го чекавме моментот кога ке се собереме друштво седнат на кафе и муабет и со прекриен број.. звонење од еден број на друг.. значи бешпе премногу интересно, и не само како помали туки и на по 17 - 18 годишна возраст ни се случуваше тоа. Доагањето на идеи за зафркавање беа изненадувачки за сите, и смеење со солзи.. без престан :)

9. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Денеска :rofl: Со братучетка ми абе пукнавме на сите дечки завртивме и сите ало ало абр кази што ти треба? Леле па на нејзината симпатија и вртевме и јас намерноо после тоа на еа и вртам со скриен број
    и таа не приметува и дига. И сега

Б=Братучетка
    Ј=ЈАс

Б: АЛо , да?
    Ј: јас молчам и после неколку минутки и исклучив
    Б= Леле ***** беше тоа ! ИИИ како го дознал бројот? Па нема да ме сака ...сега нема да ми зборува :sweat: ќе му кажам дка ти си се зафркавала? Важи? Леле готова сум !
    А јас пукнав од смеење значи готова патос?

И потоа неможев да издржам и реков и фацката и беше

:o :clap: |( :@ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

10. Strawberry.6

Strawberry.6 Активен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    10
    О да ... и тоа многу пати :)

11. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    хахахаха да!
    И уште! Си вртиме на некои без врска броеви и го бараме Александар што пее во црковниот хор. Божее.... :D :D :D Еднаш со другарките завртивме на една другарка на симпаријата и јас и тој си праевме муабет. хахахаха А не знаеше ни кој се јавува. :DМи кажа колку години има. Од кај е. Во кое училиште учи, што сака и така. ццц :D :D
    Интересно е! :D :D

12. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Да,да,само што тогаш беше многу поефтин телефонот,па можеше да се искористи и за такви непродуктивни цели. :D Еднаш дури и две баби ми дојдоа на врата заради тоа,стаила едната идентификатор,а другата и праела друштво,ццц :o :D

13. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    337
  14. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
  15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.695
    Допаѓања:
    17.604
    Сега ми текна. Летово на одмор некој имаше бесплатни на вип и сега ајде што ќе правеме, ќе зафркаваме луѓе. И еден другар ептен зне да глуми, и околу 1-2 по полноќ вртеме на непознати броеви и се јавува една жена и он вика: Добра вечер, госпоѓо. Се јавуваме да ви честитаме бидејќи добивте патување во Париз за двајца. И таа жената вика: Еееј, дали тоа што го аплициравме на интернет. И овој: Да, госпоѓо, тоа е. Ние ќе ви се јавиме за 2-3 дена најкасно да ви кажеме каде можете да ги подигнете карите. Жената сигурно се израдувала и се надевала дека стварно ќе оди во Париз. :D

16. lusi17

lusi17 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    143
    Даа :rock: :rock: Се случи еден да ни се јави по грешка и ни вика Ало Маја дојди на ова и ова место и ние му викаме Маја умре и тој Како бе умре?? Ние се смееме и тој ни велит ама вие ме играте се смеаат таму.јас му викам плачат не се смеат ние се прајме демек плачиме тој почна да плачи на телефонот и ни вели чекајте еве идам сега и му кажавме дека го заебаваме :lol: :lol: :lol: Пре јако беше :) :) :)

17. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    јас и ден денес зафркавам еден комшија Ацо е значи многу ми е смешен му зборуваат колешките од факс и тој само ало ало ало едно 5-6 пати по ред јас се газам од смеа иако понекогаш ми е жал

18. nennsy.densy

nennsy.densy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    305
    Да постојано со другарчињата од улица :D Вртевме на такси и му викаме ајде едно такси до ...
    (ќе измислиме некоја улица) и поле таксито стигнува и оваа ѕвони ''Абе таксито чека 15 минути'' А ние се кикотиме :lol: :lol: :lol:

19. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    хаха најзабавно ми е тоа..
    и ден денес се зафркаваме :D

20. TeaB

TeaB Популарен член