Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 25 јули 2010.

1. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Хахаха, јас лично не, само блиските.
    Ама памтам таква случка, на која што бев присутна.
    Бевме кај една другарка за да вежбаме кореографија на една песна, и сеа другарката го зема телефонот и се јавува на на некој ХХХ (број) навистина не го памтам, безвезе и сеа ѕвони, чекаме да се јави.
    Се јавува некоја женичка, и еве го разговорот.

Жената: Да, кој ви треба?
    Таа: Миљка, другачката да и платам 5.000 за кравата.
    Жената: Да, да?Што?
    Таа: Ало, да, овде је Живкица, дајте ми ја Миљка!
    Жената: Извинете грешка имате, ја опцу и тит-тит-тит...слушалката беше спуштена. :lol:

2. whenlovetakesover

whenlovetakesover Активен член

Се зачлени на:
    14 април 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    4
    дaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :devil: :rock: :call:

3. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Партал сум правел. :D

4. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    оххх дааа :lol: :lol: :lol: и тоа каккоо,често и тоа као онаа тетката за исклучување поради долговите ,и сите по некоја клетва фрлаа ххх :lol: :lol: као дамла да те отепа, или пак пцуње :lol:

5. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Леле колку пати сме го правеле тоа со братучет ми ,се јавувавме на дедо му и се правевме дека е брат му од Чиле хехехехе,па демек не се слша добро и ќе му спуштевме,и овој по цело маало ќе раскажува како му се јавил брат му како ќе дошол за Македонија ,а ние се валавме од смеење

6. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Кога ке бев сама дома и кога некој ке заѕвонеше на домашниот телефон и ке ставев марама и ке зборував!И денес ми текнуваат такви работи но до други работи на тоа ред не иде!

7. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Стално вртев од кај баба ми на други домашни броеви, рандом избрани и најтрагично беше што секогаш барав чести имиња Елена, Ивана, Ана и секое второ вртење ми викаа: -Само момент да ја викнам. :rofl: Па спуштав, па се плашев да не ми свртат пак и да не дознае баба ми :P

8. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Исто така имам ѕвонето и по ќебапчилница :rofl:, па послем ни се јавуваа дома зошто сме ѕвонеле без потреба :D. Во 1 одд. се скаравме со другарка ми по телефон , и цело време ми ѕвонеше да се простиме :D , и и викам повеѓе да не ѕвони дека е досадна. И по 5 минути звони телефонот, а се јаувува тектами и ја на цел глас краво уште колку пати треба да ти кажам да не ѕвониш :rofl:, па после дури сватив дека била тетка ми :lol:

9. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    хахахахахаххахахааха уште зафркаваме кога ќе се собереме со друштвото :D обично сите понекад бесплатни иаме и ѕвониме ко будали некои, ама еднаш шо се јавивме и некој ни вика од таму овде е министерката, и ние епа овде е марија антоанета, и од таму ни викаат наполеон и тито се тука и ние па Хитлер ќе ве среди сите или па еднаш се сеќавам сме умреле од смеење коа му свртивме на еден сликар и му викаме сакаме да не сликате за време на секс и тој важи важи и после вртевме и на друг нешто ни викаше тој имате грешка и ние па нема врска ако е тешка ќе дојдеме јас, братмиииииииииии, нурзим,фатимеееее :D :D :D

10. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    :D
    Моја тема хахахаха
    Порано како помала, заедно со една другарка комшивка, кај неа дома игравме и ни текна тоа.
    И мисли се каде да вртиме и ајде викам јас кај баба ми ќе ја зафркаваме. И звониме и таа се јави и вика од таму ама многу смирено. И сама жена, цел ден паметот тука и бил, за вечерта да се јави назад да провери. И се јавува мајка и на другарка ми,а се познаваат со баба ми дека таа кај нас доаѓаше често. Леле кога ме дозна мајка ми :D добив добар ќотек дека не сум почитувала и сум била безобразна да зафркавам луѓе а згора на се, сопствената баба. Јас па заборавив дека баба ми има ловец на телефонот за да го види бројот. Порано тоа немаше секој, баба ми како ЦИА обезбедена :D :D После на среќа вртевте цифри и секакви имаше од другата страна :) :)

11. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
  12. HelloKityy

HelloKityy Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    73
    ххахахахахахаха многу пати се имаме јавувано во ПОЖАРНА и ги зафркававме : - Ни изгореа дрвата во печката... :rofl: :rofl: :lol:

во пицерија му нарачавме пица на еден другар без тој да знае ( многу скапа пица ) хахах

13. mihaela55555

mihaela55555 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    121
    да, илјада пати.....им се јавувавме на луѓе шо ги знаеме ама со непознат број и им кажувавме дека добиле на гради или ѓи зезавме со нешо како:
    -добал ден чичо/тетоо, да не слуцајно плодавате флизидеули :) :D

14. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Дааааааа ејјј колку пати .... најчесто ги сврзувавме броевите на две регистрации и кад тад некој ќе се јавеше !! ххаха :lol: :lol: имаме и доделувано награди и одмори на Халкидики ....аххх колку луѓе сме израдувале :lol: :rofl: :rofl: :rofl:

15. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Хахаха даа. Кога го прочитав името на темава се навратив на тие моменти. :D
    Најчесто вртевме кај комшиите, во полиција, пожарна, но и броеви по случаен избор. Смислувавме секакви приказни, абе времиња беа тоа. :rofl:

16. simona-i

simona-i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    30
    кратко и јасно да.. :P

17. Palestinec

Palestinec Нов член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    17
    кратко и јасно.....и сега зафркавам....хихихихихихи

18. Pocahontas.93

Pocahontas.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    601
    Оу јеа!
    Им закажував дејт бе :wasntme:

19. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    хахаа да кога ќе се соберевме друштво кај не сме вртеле во пожарна,брза помош кај некои другарчиња :)

20. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Да, често правевме тоа. Како помали навечер од говорница вртевме и им досаѓавме на луѓето. Неколку пати и од домашен сме вртеле, најчесто на пожарна и случајни броеви. Детски памет :lol: