Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 25 јули 2010.

1. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.981
    Даа, многу пати сум зафркавала другарки со скриен број...хихих..детска памет :D

2. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.498
    Допаѓања:
    3.972
    Па мислам дека не постои човек што не зафркавал по телефон :D

3. Chelsea

Chelsea Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    29
    Ехееее, па и сега. :D
    Само да е на вип. :!: :rofl:

4. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Да ни поминеше денот на мене и на другарками без да го свртевме телефонот и да доделувавме награди, да правевме анкета, да бевме од некоја фирма, да нудевме некои производи (наши измислени со смешни имиња), да закажувавме гости како од типот (еј дома си ајде ставај кафе овде ,, Кромитка Љутова-Љутова Кромитка'' ќе дојдам за 2 мин), да вклучувавме гледачи диретно во емисија хах сеуште се сеќавам на тие случки а строго зафркававме некој од комшии и ден денес кога сме заедно излезени низ мало ако сретнеме некој едвај се воздржуваме се газиме од смеење

5. stefi556

stefi556 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    362
    Ние у друштво кога ни е досадно секогаш зафркаваме. Еднаш и не` фатија.

6. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Охооо, и тоа колку.
    Сега па откако излегоа бесплатните минути на ВИП, лелеее.
    Ѕвоневме со скриен број и им викавме на луѓето дека се јавуваме од Сител или Канал 5 и демек имаме награда за нив, бла бла. А на некои им викавме дека ќе добијат парична награда ако кажат како прави жабата. Па после како прави лавот. Хахаххахха :D Смешки!

7. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Хахха..Многу пати, па дури и сега.. со бесплатниве на вип свашта се ради :D

8. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Дааааа, не ни поминуваше денот без тоа! Им вртевме во 12 саат навечер и им нарачувавме пица а они “грешка имате’’ и јас - да знам дека имам и му исклучив и после кикотење :lol: :lol: :lol:
    Им ѕвоневме на домофони им се деревме , што не! И ако не откриеа - мрш бре дечишта!! хаха :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

9. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    еве неколку интересни случаи ..
    1.Со скриен по сите такси се изнајавивме и пред гимназија се изизпаркираја..
    2.Порачавме без скриен 2 хамбургер и 1 пица да донесат до кај едно другарче пред кујќи(дане е кажувам адресата) и таксито си купилио си дојде а ние се скривме сите и си се смеевме :lol:
    после ни оставале пораки (тел. го исклучивме) ќе не пријават демек ова она и ништо од тоа.. таксистот си фати си го изеде сендвичот и си замина :lol:

10. kika13

kika13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    104
    Ехее па и сеа сум мала, уште си зафркавам...
    Ми текна сеа на една случка од минатиот месец :)

Јас отидена кај баба ми и кај дедо ми на гости за да спијам неколку дена, мајка ми и татко ми на свадба, а сестра ми остана дома сама :)
    Еве како се одвиваше разговорот (на слушалката имав ставено крпче за да не ме познае по гласот дека сум јас) :lol:

Јас: Добро вечер.
    Сестра ми: Добро вечер.
    Јас: Се јавуваме од Водовод и канализација. Имаме дефект тука па да ве прашаме дали имате вода?
    Сестра ми: (иде да провери на чешма) Има има вода тука.
    Јас: (како од пушка) Епа ај чим имате вода измијте си ги нозете до тука ви мирисаат. :devil:

Е тука беше крај :D Дедо ми, баба ми, сестра ми се згазија од смеење, а јас со една фаца like a boss 8) и кажав на сестра ми дека сум јас. :D

11. BelieberSwag

BelieberSwag Активен член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    хаха да :rofl: на улица со друштвото :lol: ѕвониме на некој број кој сами си го измислуваме и „Ало,вие ли имавте оглас на Пазар3? Колата сакам да ја земам“ и овој „Не не,грешка!“, „Ма не е тешка,брат ми е билдер ќе ја донесе :geek: “ и така тепавме досада :rofl:

На jessie.J му/ѝ се допаѓа ова.
  12. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Хахах да и тоа многу пати :D со другари и другари ќе се соберевме кај некој дома кога бевме сами и звоневме и се шегувавме со луѓето велејки им дека добиле награда од некакви наградни игри или дека се јавуваме од некои фирми и се разбира некои веруваа некои а имаше и многу пати кога не фаќаа со лове цна телеонот ако имаат. :) Звоневме и до мобилни телефони преку скриени броеви ама и тоа помина

13. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    Па со оглед на тоа дека имам 14 години (вчера наполнив) сеуште сум мала и сеуште зафркаваме луѓе. А најчесто тоа го правиме од досада. И колку само им се смееме. :D :D :D :rofl: :rofl: :rofl:

14. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    Сите ние другарки многу зафркававме по телефони. Ќе се соберевме друштво кај мене и вртевме на броеви кои сами ги измислувавме. Најчесто се претставуваме дека сме од некоја фирма, дека сме им се јавиле по случаен избор им кажуваме на англиски (им ги кажувавме за све). Имаше и такви што ни веруваа. Колку само сме се смееле. Најако беше ahaha :D :D

15. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    лелеле дадада колку пати само имам зафркавано луѓе по телефони како се имам смеено и тоа со другарите па најинтересно ни беше кога се јавивме и се претставивме како водители на џандар збира и ни поверувааа имам замалено :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: И се уште се зафркаваме со оглед на тоа што имам 14 години...
    А па интересен момент кога се јавиввме на некој број и тоа младо момче околу 15, 16 години и му зборувавме на англиски па потоа направивме лажен фб и да не адне абе скечовииииииииии :D :D :lol: :lol: :lol:

16. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    ехеееееееееееееееееееееее , многу смешни ситуации :D

17. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.455
    Па не баш, само еднаш ми се случи јас бев сама дома и се собравме цело мало кај мене дома и се јавуваме на такси и си ги пракавме на различни страни во градот :lol:
    Лошачка сум била :rofl:

18. tinna123

tinna123 Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
    Со братучедами го правевме тоа за први мај се јавувавме на вип броеви и на луѓето им кажувавме дека добиле бесплатно бесплатно патување во Бразил по случаен избор но само ако одговорат на неколку прашања кој е главен град на бразил ? (скоро сите одговорија точно ) и второ прашање колку камили има во бразил е тогаш сите ни спуштаа хахахахахах ако сум налетала на некоја феминка се извинувам

19. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    секако,и сега понекогаш :D

20. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Секогаш, секогаш. :)
    Сега најнова мода на овие у моево друштво им е, да се јават на некое другарче, со познат број и да му кажат еј брат у гужва сум ке те барам попосле. :D