Не,и воопшто не сакам такви работи,се ставам на местото на тие луѓе како им е. Срамота е,посебно ако се работи за постари лица.
jaс ја зафркавав најдобрата другарка тогаш што ми беше,по 5 пати на ден се јавував и правев глупав муабет,си ставав палома на слушалката за да не ме препознае,нели од филмовите,и ми се жалеше дека ја зафркаваат и ми вика да знам кој е ке го скршам,а јас да не ме дознае и до ден денес никогаш не дозна дека бев јас
Да неколку пати.Ќе заѕвонев и кога ќе се јавеше некој ќе исклучев .Само сум им трошела за телефон на моите
даа и многу ми беше интересно во тоа време посебно една школска ја имаме утепано од заебавање со брат ми хухуху ама како помала, не знам сега не ми е интересно...
Ехе.Ако има некој бесплатни веднаш зафркаваме некој. Се зафркававме,се зафркаваме и сеуште ќе се зафркаваме.
Ѕвони фиксниот... -Јас: Ало! -Од таму: Ало, Мики ми треба. -Јас: Кој го бара? Од таму: Мартин -Јас: Кој Мартин? -Мартин: А дома ли е? -Јас: Грешка имате нема тука Мики. (Мики и Мартин така ги треснав сега незнам точно кого побара дечкото и како рече дека се вика ама тоа беше муабетот)
Хаха многу ретко. Со другарки најчесто ќе ни текнеше некој број и ќе свртевме кај стигнеме и ќе се насмеевме. Иначе знам и сега кога некој ќе ми ѕвони(мајка ми,татко ми,другарка..)да се јавам и да речам: -Погребално повелете.И да си се намсмееме,ама тоа е многу-многу ретко.
Скоро секој ден со другарки ќе се соберевме во едно игралиште и сите од своите телефони се јавувавме со скриен број на некои непознати луѓе, пуштавме звучник и ги зафркававме. ....Ех, кога ќе се сетам на тие времиња
Дааа, ќе се соберевме друштво и вртевме на некои поранешни пријатели, да се пошалиме малку нели А се сеќавам пред 2 години, еден другар, вечерта на Нова Година, се јави во такси компанија за да им ја честита новата година
хаха па кој не го правел тоа Најчесто со другарка ми ќе седневме во некој темен сокак 3а да не не слушаат и се јавувавме на симпатиите или на девојчињата што ги мразевме Еднаш се јавивме на едно девојче што многу го мразевме и се и сешто и искажавме и на крај оваа вели Butterfly- Girl де ај Изгледа имала ловец на броеви Важно уште еднаш не ми текна да се јавам кај неа
Колку пати само..Еднаш се јавивме на едно девојче и кажавме да ја подигне наградата во Веро на главна каса во 12 часот а,веќе беше 13 Потоа и се јавивме да и кажеме дека всушност добила Кока Кола од нејзините баба и дедо,добро сочувана. И денеска го правиме ова но,за жал ретко