Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 25 јули 2010.

1. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
  2. Lina92

Lina92 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    30
    секако ;)

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.081
    Допаѓања:
    36.203
    Пред некој ден се сетив на една случка. Со една поранешна другарка, седејќи кај неа во двор, ни текна да ја зафркаваме на фиксниот телефон. Јас вртев од мобилен со скриен број (тогаш ја имаше таа опција) и кога мајка и ќе станеше да крене, одма спуштав. Знаевме кога станува за да крене слушалка, бидејќи седевме под прозорот во дневната. Едвај се воздржувавме да не се насмееме. За среќа, не не фати.

4. Agawa

Agawa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    280
    Баш се присетив на овие времиња. :D Уште една во низата од лудориите. :lol:
    Ги зафркававме и тоа многу често. Знаевме да ги полудиме луѓето. :rofl:
    Најчесто беше за тоа дека немаат платено сметка за струја и ќе им ја исклучат струјата. :rofl:
    Имаше зафрканции од типот „Здраво, овде Петко, твојот швалер.“ :rofl:
    Потоа знаевме да се изнасмееме слатко. Секогаш се правеше во друштво, за да биде нели поинтересно.

5. Imini

Imini Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    27
    ах и тоа како... :D
    колку само пати се имаме собирано кај некоја другарка и по цела ноќ се јавуваме на луѓе што ги знаеме и што не ги знаеме. еднаш дури се преправавме дека сме од некоја компанија и се јавуваме за наградна игра за да доделиме кола. сме биле толку добри што дававме и адреси, податоци и некои ни поверувале и се истрчале до Скопје да си ја побараат колата :lol:
    Тогаш дојде и до посериозно што не пријавиле во полиција.. среќа полицајциве фини луѓе ништо не ни направија ама од тогаш јавување јок :x

6. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Ехеее колку зафрканции имало... најпозната ни беше "Добар ден се јавуваме од водовод, има некои проблеми, дали може да проверите дали имате топла вода дома" и они ке кажат да, и ние "Епа тогаш измијте си ги нозете зошто ви смрдат" хаххаха

7. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Ехххх...Да не почнувам сеа, не ќе можам да се запрам од приказни раскажување...
    Ми текнува дека кај баба ми тоа најчесто го правев заедно со брат ми,тандем бевме...Идевме по спратови и биравме кого ке го зафркаваме...времиња детски невини ама не и наивни хаха :D

8. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    хахахах и тоа како :angel:

9. peterpan30

peterpan30 Активен член

Се зачлени на:
    26 август 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    6
    да се зафркавав кај симпатиите

10. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Да. Кога бев трето одделение одев кај другарка ми и правевме такви глупости. Интересно беше.

11. sparklegirl

sparklegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    29
    Ехееее ја и сега се зафркавам со скриен... Најмногу го нервирам дечко ми а на него ни на крај памет не му текнува дека сум ја, оти сум премирна за такви работи :D

12. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Јас како мала не, ама затоа сега ми е како хоби. Се јавам кај една другарка, удрам на индиски акцент и кога и продавам и врати и џамови, кога осигурување, кога за статистички податоци ја испрашувам каков детергент купува и дали е задоволна, така едно пет минути секогаш додека ме познае, некогаш и ми поклопи.

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. DayaThorneLove

DayaThorneLove Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    6
    Да и уште тоа го правам :D

14. Blue97

Blue97 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    44
  15. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    49
    ааа тоа ни беше главна занимација во текот на денот :) хаха со другарка ми,кога ќе појдевме кај нејзе од домашниот телефон пишувавме некои броеви како што ќе ни текне и звоневме,па кога ќе кренат им виаквме им блекавме како кози хахаха :rofl: една школска моја ја зафркававме оти многу ја мразев и ден денес ја мразам :@ дигната е многу.....едно девојче што учеше со другарка ми,дури го сменила и бројот поради тоа што и се јавуваме на секои 5 секунди,кога ќе се видевме негде ни се жалеше дека некој и звони нон-стоп и затоа го сменила бројот :rofl:

16. Valentina.Vaki

Valentina.Vaki Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    579
    Имам зафркавано луѓе заедно со друштво,баш се сеќавам на едни им зборевме за дејство на дрогата и алкохолот им читавме песни :D времиња беа тоа

17. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    3.035
    Имам и јас правено такви заебанци. :lol: ееее кога ќе ми текне што се имаме зборувано, така секој ден со другарката, сестра ми и вртевме на рандом броеви да реметиме луѓе :rofl: Ама сега ептен ретко, скоро никогаш, не ми ни текнува на таква работа. :D

18. Queen-K

Queen-K Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    8
    Како некое хоби ми е :D Како мала од домашен, затоа што мобилниот за мене беше врвно достигнување. А сега со скриен од мобилен се зафркаваме со другаркитекога ке се собереме, најчесто се јавуваме на симпатиите или на некои нафурани глупачи што ни одат на жифци да ги изнабреѓаме малку ]:) Но и мене кога ми се јавуваат не се лутам, интересно ми е си се зафркавам и ја :lol:

19. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Ја и ден денеска кога ќе ми е досадно си вртам со скриен и се глупирам,посебно кога ќе сум со другарка е тогаш се циркуси :D

20. cherry-on-top

cherry-on-top Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    45
    Како мала не зафркавав по телефон, но затоа пак сега си надокнадувам :D Почесто со другарка во училиште на одморите кога ни е досадно, ќе се разѕвониме :D