Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 25 јули 2010.

1. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    Се заебавав дури не ми стигна сметка од 2000 на мобилен, ке ме отепаше мајка ми. :lol:

2. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Не, никогаш не сум пробала... Но, еден сељак додека бев кај баба ми, ми досаѓаше по телефон. Дури 86 пати ми се јави детево со 86 сменети имиња! Тоа крајно идиотсво е! :x
    Но, не успеа да ме зафркава како сите други. :lol: Му пуштав бумеранг да слуша преку телефон, а тој кажуваше:
    -„Алуу?? Алуу? Кој е тамоо?? Абе ај не зајибајај се мор!!!“
    Така јас си поминував убави 12 часа со тоа(тие) непознато(и) пријателче(иња). 8)

3. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.496
    Допаѓања:
    55.099
    Да , на почетокот кога си ставивме фиксен телефон со другарките цела маала ја зафркавафме на телефон :lol: :lol: абе гревови наши

4. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Хахахаха, колку пати :D
    Еднаш на една жена и се јавивме (ја знаевме жената) и и кажавме дека се јавуваме од ЕВН да оди и да си ги плати сметките, бидејќи ќе ја исклучиме :D

5. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
    Дааа, ахахахахха (за страмота :$ ) :D

6. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    даааааа хааахах :lol: :rofl:

7. elimonkey

elimonkey Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2013
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    7
    и тоааа многуууууу :D:D:D:D:D

8. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.080
    Допаѓања:
    10.800
    Хаха да кога го купив мојот прв телефон 3-4 одделение :^) :D .Дури еднаш и полиција ми се јави. :|

9. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Како помала од фиксен не.
    Ама сега ите како во друштво заебаваме, да се убие досада некако :$

10. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Секако дека да како можи дека не ? :D

11. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    На баба ми синоќа и се јавуваа по 100 пати. Сега подочњнаците, на олкаи. Таман замижав, слушам ѕвони телефонот... убава тортура направија на мене ѓубрињава!!!

12. dence

dence Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    Со брат ми обожававме да зафркаваме на некој.И така ке свртеме било кој број и прво јас а потоа тој.Една вечер седевме до многу доцна и не фати досада и решивме да се зафркаваме,беше околу 01:30 часот.Ѕвонам јас и крева една пристара жена,и јас и велам стрина Нетко,ајде станувај да ја измолзиш кравата,и таа вели кој е таму?И јас прснувам да се смеам и исклучивме.

Исто така таа вечер вртам друг број и крева пак една жена и велам кој е таму,и оваа Милка.И јас епа ајде стрина Милко големо да расте внучето,да расте со мајка и татко.И таа какво внуче ? и спуштив.

Иста вечер,сега брат ми ѕвони на друг број,и крева еден пристар маж,и брат ми му вели Митко дојди бе кравата се пораѓа,дојди на помош.И човекот му спушти.

Така се имаме зафркавано многу не само со брат ми,и со моите другарки.
    Еднаш со моите другарки седиме кај мене,и ѕвониме на едно момче кое ми беше симпатија.
    ТОЈ:Ало,кој е?
    ДРУГАРКА: Дали го добивме Милан(името е само пример)?
    ТОЈ:Да.
    ДРУГАРКА:Ви се јавуваме...(прснуваме сите да се смееме а брат ми пушта песната Talk dirty во микс со песната дојди ми Лено)
    ТОЈ:Кој е таму?
    ДРУГАРКА:Ви се јавуваме од (и во позадина брат ми пак пушта исти микс,и сите се смееме)
    ТОЈ:Ајде гони се.
    ДРУГАРКА:ААааа,чекај чекај.Ви се јавуваме од Италија за плочките во купатило.(А требаше да каже ви се јавуваме поради тоа што плочките од Италија за во купатило ви стаасаа)
    ТОЈ:На мајкати п****та.
    И исклучи,се згазевме од смеење.

Има голем број такви зафрканци кој сме ги правеле,еве уште некои.
    Ѕвонам јас кај едно момче(најдов број во телефоно,нели сега на фб кој има оставено број ги пишува право и на телефоните).И цело време му велам дека ми е симпатија(а ни фаца не му знам),му велам дека многу убаво се облекува,дека има прекрасен глас,и кога му спуштив,отварам негов профил и има што да видам,погрозен неможеше да биде.Другарките ме зафркаваа многу за тоа.

И слушнавме една фора од една девојка,и ајде и ние да испробаме,ѕвониме на една девојка со која бевме закачени нешто.
    Јас:Здраво.
    Таа:Здраво.
    Јас:Да не спиеш?
    Таа:Не
    Јас:А ти се спие ли?
    Таа:Не
    Јас:Мори оди легни си кокшките одамна се заспани.
    Таа:Ќе видиш ти....(почна да псува,ама не дозна дека бев јас )

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Да и уште ѕвониме со другарките.Сега за дочек дека будни останавме вртевме во 4 сабајле ама никој не ни се јави. :D
    Се сеќавам еднаш ѕвоневме на многу луѓе и им викавме дека смртта ги повикува.
    Еднаш дури татко ми го прелажав,имавме порачано тапети и јас му се јавувам на татко ми и му викам да дојде тапетите да ги земе.Ми поверува. :rofl:

Вака читајќи ја темава ми дојде една желба да ѕвонам,ама
    е почекам уште малку до после да се собереме со другарките.... ]:)

На Golden му/ѝ се допаѓа ова.
  14. UI4EW3Q

UI4EW3Q Нов член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Да секако имаше некои кои ги познавав а некои не ги знаев и броевите сама ги измислував
    имаше случаи кога сум звонела и на 192 193 и 194 и ги зафркавав сеа коа ке се сетам на тие случки се смеам ко вчера да биле :D

15. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    не, т.е ретко :rofl: :rofl:

16. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
  17. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Ахаах секако дека да и тоа со моите братучеди измислувавме божем некој си квиз па им поставувавме глупави прашања :lol: :lol:

18. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Не е баш мое дело ама смешно е. Дешавкава се случила сега кога беше извлекувањето со фискалните. Нели се јавуваа дома на добитниците на поголеми награди, и кога го извлекоа станот прво го кажаа бројот па после името на добитникот, и во истиот момент ѕвони на тв и им заѕвонил телефонот фиксен кај една комшивка, срце ќе ги удрело луѓето, некој се зафркавал со нив. :rofl:

Инаку оф топик...
    Ова личи на зафрканција ама некои го користат и за подруги цели. Кај едни мои роднини се претставувале као се јавуваат од некоја агенција за таму не знам што и го испрашувале братучед ми се: колку години имал, колку члена се во семејството, каде работат па дури и по колку часа работат... и нормално нему му паднало сумливо и одбил да им каже. После некое време дознал дека истава "агенција" се јавувала и кај пријатели од баба му и така си дознале кога луѓето не се дома и си ги ограбиле фино лепо... :fubar:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  19. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    165
    Да, се имаме јавувано пожарна и такси :)

20. zaj4ee

zaj4ee Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    0
    Да.. итоа на едно дете кое порано кога јас бев 3 или 4 одделение го сакав (ама онака детска љубов), но после 4-5 години некако све се измени почнавме да излагаме скоро година дена и бидејќи имаше женска со која одеше 1-2 год. и дека беше постар од мене околу 5ипол-6 години решивме да не излагаме више... ;(