Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 25 јули 2010.

1. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    да со другарки заедно хахахаха смешки :D

2. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Многу пати :D

3. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.094
    Допаѓања:
    26.941
    Ниеднаш.Паметно дете сум била :rofl: :geek:

4. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    кога бев 6то - 5то одд. им се јавувавме во пожарна и полиција и ги зафркававме :tmi:

5. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
  6. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    се потсетив на едно многу убаво и безгрижно време :P :lol:

7. ivchee.ivche

ivchee.ivche Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    42
    Ооо колку пати, а и ден денес некогаш кога ни е досадно тоа го правиме со братучетка ми :lol:

8. Loss

Loss Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    14
    Да
    Со другарките дури имаме викано и такси, порачувано торта во слаткара.

9. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Да еднаш со една другарка ѕвоневме на една жена ама на домашен беше тоа значи зборам за пред 7/8 години и и зборувавме демек ве извлековме за награда од Роби (сега телекабел што е) и таа ни вика јас имам индефитикатор на телефонот (или незнам како се пишува) и после во 3 саатот кога ќе си дојде мајка ти од работа јас ќе и се јавам за да ја подигнам наградата. :o хахаха колку сме се смееле за тоа.

10. MademoiselleB

MademoiselleB Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    398
    Да
    Леле кога ќе ми текне какви работи измислувавме се газам од смеење
    Убави времиња:)

11. snowflake123

snowflake123 Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    11
    Хахах со брат ми. јас бев многу малечка и само слушав, страв ми беше јас да зборам. Да ви го исцитирам разговорот:
    - Добар ден се јавуваме од електродистрибуција дали може да ви поставиме неколку прашања?
    - Да секако.
    - Имате ли фрижидер?
    - Да.
    - Дали добро ве служи?
    - Да.
    - А му давате плата?
    Боже колку сум се смеела. И си го практикувавме тоа едно време, се додека не се јави една госпога покасно кога моите се беа вратиле од работа. Ни одржаа лекција ама јас мало па си се извлеков и тогаш како и во многу други ситуации зошто сум помалечка :angel: :D

12. matejaaa

matejaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    134
    Хахахахаха лелее даа и тоа колку многуу.. и сега кога ќе ми текне на тоа си си смеам :D

13. Aleksandra-Kukla

Aleksandra-Kukla Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    16
    ахаххахах да да,мн пати :D :D

14. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Сум го правела и ден денес го правам. Знам дека не е културно но не се шегувам со постари луге и старци оти срамота е, несакам да правам никого будала. Но доста често знае да ми стане досадно и со некоај другарка да вртиме на деца со скриен ( кога велам деца мислам на врсници). Како помала се јавував и на постари ама сега не.
    Пред неколку месеци со уште 2 другарки му вртевме со скриен на еден албанец од Скопје што го познавам и зборував јас. И се јави тој и ало ало и јас А....? И тој да јас сум и почнав нешто на албански да му зборувам mirmrama, miremengjesi, miredita и уште што не се испомешав. Па му броев на албански до 10 и тој цело време ќутеше. Па му пеев нешто еh at dish sa shum te dua Па едно време почна тој нешто да зборува на албански а ништо не го разбравме со другарките се газевме од смеење па почнав на турски да му зборувам па ми даде со некој друг да зборувам па тој ми викаше јави се после сега нема време и му викаме Македонија нема време за чекање. Па ни даде некој трет најверојатно Босанец таа другарката му викаше кај си бе поп :x (а учеа медресе за оџи) ама битно се изнасмеавме ептен. И сега ми е смешно.

А еднаш паметам кога се јавивме на еден сокласник кој беше пред исклучување и се претставивме како класната и го баравме татко му а детето ќе се онесвестеше почна да моли, ве молам, уште една шанса, повеќе не бегам, ќе донесам оправдание хахахха додека да сфати дека сме ние. :D

15. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Да,но само некои кои ги знам.Итоа долго време да ги знам.Не некој што го запознав вчера или постари.Тоа никако.Инаку за Нова година,цело друштво зафркававме едно дете по телефон.И јас му реков да се ќердоса,со едно чупе кое го сакаше.И за 22 дена,децата си се фатија. Кога занекој ќе посаксм за некој дасе фатат,ќе кажам(ќе фрлам магија) и ќе се фатат.А за да се скарат ќе фрлам клетва и клетвата фаќа :) :) И еднаш зафркававме едно дете тоа беше во 5то одд :D :D Го скапавме мајтапење :rofl: :rofl: А тој со нас учеше..

16. lolitoo

lolitoo Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    327
    Охоо секогаш кога ќе се соберевме многу деца секогаш ѕвоневне,правевме наградни игри погоди го прашањето и ќе добиеш шпорет,и така ќе најдиш некој постар човек и ќе се мачи ќе одговара..деца море деца :D

17. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Ехее што доѕвонивме со децата од маало кај што стигнеме :D кога и да начекавме телефон а сме сами, одма вртевме и се зафркавме..
    Јас многу му ѕвонев на симпатијата, пусти Ненад глава не можеше да крене од мене, ѕвонев, ќе се јави тој и јас тап ќе ја спуштам слушалката :lol: нон стоп така правев се додека не се јави татко му, после му бев лута, ко гајле да му беше на него :D

18. Tumblr.123

Tumblr.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2014
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    421
    Дали како МАЛИ зафркававте луѓе по телефон? охх јас изгледа сеуште сум мала :D

19. sinorinJa

sinorinJa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    84
    хахах везброј пати

20. Baby.boo

Baby.boo Истакнат член

Се зачлени на: