Најјако беше, кога ќе ти се погоди некој со идентификатор на телефонот и потоа ќе ти се јави и ќе прашува „Ало, кој е таму? Кој се јави пред х време?“ И ние имавме, па кога ќе го видевме бројот, не кревавме. Единствено правевме исклучок за еден дечко со многу фоничен глас, па му кревавме и си правевме муабет со него. Зини земјо ...
Дааа многу беше интересно. Со најдобрата другарка измислувавме квизови и за точен одговор 1000 денари ! Пукавме од смеење. Се јавуваме и на деца од клас и им викавме дека им ги знаеме симпатиите леле па што уште не...
Да да, јас не ама кога ќе се соберевме на едно место, се јавувавме по такси. Еднаш не фатија и трчавме како улави по улица. Или не сум сигурна што беше нешто не бркаја ама мислам за тоа беше. А еднаш се јавивме и во полицијс, јас си ојдов не знам за што пријавија.
Многу културни сте биле бе,квизови Јас ќе фатев безобразлуци ќе им зборев,им се заканував,па дури и на еден човек му реков дека сум од илуминатите. Кујзнае на колку луѓе такси сум им викнала. Копиљче мало,интересно ми беше со такви глупости да потресувам луѓе
Кaкo не ви билo жaл тaксињa дa викaте, тие луѓе едвaј зaрaбoтувaaт зa живoт, вие дoпoлнителo им прaвите трoшoк... Јaс уште ѕвoнaм тaкa сo другaрки Се дереме, пееме нештo, штo ќе ни текне некoи глупoсти трoпaме. Нaјчестo нa некoи штo гo зaслужувaaт тoa.Нaјaкo беше кoгa нaпрaвивме oглaс нa пaзaр три сo брoјoт нa еднa штo се зaнесувaше и јa дупнaa oд ѕвoнење
Пa дoбрo сите сме биле децa, aмa требa сепaк дa се имa мaлце oсет, мене личнo уште кaкo мaлa мислев зa тoa. Немa врсa сите тoгaш некoи глупoсти сме прaвеле..
Хах еднаш бевме со другари и ни падна на памет да зафркаваме по некои на телефон и требаше сите да се jавиме на некоj броj и беше редот на мене и се jави еден човек (изгледа беше пиjан) Jас - алоо срцее па каj си ти ? Тоj- еве ме . Jас- па дека си бее пола саат те чекам пред кафичот . Тоj - одма доагам Jас- епа аjде Тоj - а маjкати таму ле е ? Jас- да бее чекаме те Тоj- ее Одмах идам
Ахахха ме погоди темава, јас сум баш улавко дете, ахахха многу далавери имамм правено исеуште праваааам аххахахахахха баш е забавно лелеее
Омилена работа ни беше со другарките. Се јавувавме секаде кај што знаевме број. Најјако беше кај баба и на братучетками се јавуваме и пуштавме песни и во моментот кога таа рече АЛО на телевизија одеше песна во која рече КОЛКУ ТОА ДОБРО ЗВУЧИ. Жената изнервирана вика по нас. Потоа се правевме изгубени со месеци ние врска немавме со тоа хахах
Се зафркавав додека еден ден не се јавив кај тетка ми (несакајќи, сосема случајно го погодив нејзиниот број) и ме позна дека сум јас
Пред некој месец на еден другар мојот број му го запишав како мобилниот оператор и му пратив порака дека е добитник на Ајфон 6. Од среќа купи колачи и сок да не почести Кога му кажав дека е шега незнаев каде да бегам хахахах. Сепак испаднав фер и му ги вратив парите што не почести.