Дали колнете и која ви е „омилена“ клетва. Не колнам. А омилена клетва имам. Се сеќавам еднаш кога бев помала, отидов кај баба и и раскажав колку ме нервира учителката (некаде, трето одд. сум била). Баба ми (која само што ги доби новите вилици, инаку забите си ги извади затоа што „не и биле убави“) ми рече „Колни го човек заби да нема“. И од тогаш, таа ми е омилена клетва.
Дали колнете и која ви е „омилена“ клетва. Zalosno e koga ke slushnam mladi luge kako kolnat kudat,maltene stari babi vracharki.
Дали колнете и која ви е „омилена“ клетва. Не колнам од срце нормално и на никој не посакувам ништо лошо, ама имам мала клетвичка како збор само "да пукниш да испукаш, да тресниш на место кај шо си " e што да правам во мојот град е навика ова
Дали колнете и која ви е „омилена“ клетва. Не колнам Spoiler само пцујам понекад ама имам омилена клетва: „Да ти се скини чорапот на раскрсница.“
Дали колнете и која ви е „омилена“ клетва. Не колнам ама пцујам Ич не сакам ама зборовите сами од уста си излетуваат.
Дали колнете и која ви е „омилена“ клетва. Пцујам. Имам еден другар на кого омилена клетва му е ,,да ти паднат очите на улица''
Ме мразиш а? Да даде Господ цел живот по дома гола да ти шетам. Мн. често употребувана во нашиот град
Колнам и омилена клетва ми е - да цркнеш. Го колнам само маж ми. Тоа се случува кога ќе се скараме. И тој ме колне мене. Многу сме смешни.
А да би цркнал Инаку ова колнам на зафркавање со другарчиња, инаку никогаш не би посакала такво нешто да им се случи На еден „будала“, омилена клетва (читајте навика) му беше „Да умриш“ Колку само грдо изгледа да го слушаш тоа од страна
Никогаш не сум колнела, ама затоа си пцујам Ништо сочно, онака стандард ама ми доаѓа како издувен вентил Од клетвите би ја издвоила - Да даде Господ мајка ти да прдне на родителска