Хаха па сакав првин да разгледам што е како е Тиндер па да одлучам дали ќе останам или не но ете ај ќе му дадам втора шанса.
И мене ме банираше Тиндер пред месец дена , незнам од кои причини . . Им пишав порака на e-mail и ми пишаа сум ја нарушил приватноста на Тиндер и неможам веќе да отворам со овој број , а претходно користев тиндер скоро една година све беше океј имав околу 50 меча ..и на 51 мислам бев баниран уште незнам од кои причини ... Добар беше за запознавање , летото кога бев во Црна Гора на одмор 10 дена , ми паднаа мечеви со Србинки и Русинки ..
Не разбирам, пред 5 секунди се појавува нова личност без слика и реакцијата на некои луѓе е одма да почнат да зборат со него и да го следат, па тоа е уште посомнително, кој сериозен човек би постапил така. Тоа ми беше и црвеното знаме дека треба да го напуштам бродот.
Мене ми е малку сомнително за пет минути, три-четири профили. Прво, на тиндер му треба околу пола саат да почне да те покажува на луѓе, кога ќе направиш нов профил. Второ, машки немаат баш среќа.
Go koristev porano i imam pozitivni inegativni iskustva.sum zapoznal 10tina devojki od tamu i so polq od niv se gledavme nekoe vreme, duri so nekoi i podolgo vreme. So ogled na toa situacijata vo grad po kafici i diskoteki sto e tapa, nit mazite se pustaat nitu devojkite se otvoreni za zapoznavanje random taka, dobra alternativa e.
Ako pravite tinder ne pravite feke profili so fake sliki. Zamaranje e sekoj vtor profil da e fake, extra swipe treba da pravam. Fala odnapred Bidete malce hrabri, ne e srabota ako ve vidat
А не ти посочија конкретно за какво нарушување станува збор? Мене стварно не ми е јасно шо сум нарушил.
Не , само тоа пишаа дека им е загрозена приватноста , и јас се чудам освен пишување со девојки друго ништо не сум чепкал , стварно незнам од кои причини ме банирале ...
Nekoja te ima prijaveno,a ovie ne pravat proverka dali e izdrzano ili ne i te baniraat sto nekoj stisne report