Претпоставувам (не знам) дека е многу полесно за жени пошто секогаш соодносот мажи - жени е каде , каде различен.
Имам прашање... како наоѓате нормални луѓе на тиндер? Јас до сега сè што сум сретнала биле фатаморгани.
Што знам си правам муабет сум имал 4-5 девојки од Тиндер и од други сајтови. Секакви има обично правам муабет со нив и ако се ок ќе се фатам. Сум зборел со сигурно над 100 девојки од интернет. Последните 10-15:години така дејтам. Во живо ретко се фаќам. Има секакви ама лесно детектирам превари. До сега никоја не ме зезнала. Иако пробале дестина.
Hi dali znae nekoj kako moze gold tinder da se napravi free, zaso bez toa realno nisto ne moze, a ne sakam da platam :/
Во пракса имаш 3 решение. Да платиш и да пробаш да не платиш и да се трудиш без тоа или да не користиш тиндер и да се обидеш на друг начин. Јас не платив и се трудев функционира најдов 4 партнери и имав многу секс и љубов. Се исплатеше. Секогаш има решение. Мене ми беше многу лесно да најдам девојка. Дури и сега им некои на кој знам дека им се допаѓам и ако преземам акција ќе бидам со нив но се одлучив со една да градам врска и заеднички живот.
Brat ti ili imas takva zvezda ili uzivas da crtas vegji , da lazes I da se kurcis po forumi Ja na 1000 sum pisal po messenger , insta I razni dating appovi, nikoa NE dala sansa za muabet , samo seen , block , seen , block Tinder sum imal 4-5 mecinga , ne davale sansa na muabet Takada ja NE veruvam vo online zapoznavanje za maski licnosti so NE SE biznismeni ili poznati u lokalna smisla ili na drzavno nivo
Ја дечко ми го запознав на Тиндер и е далеку од бизнисмен Исто така познавам барем 5 парови кои се запознале на Тиндер и заедно се неколку години. Штом си пишал на 1000 и со ниту една не си успеал ни муабет да направиш, проблемот е кај тебе.
AJ razmisli logicki Ako ti mene mi pises zdravo I Jas samo te ostavam na seen ili odma ti mavam blok, Kako togas vo tebe e problemot ? Povise ne diskutiram
Појма немам што правиш јас од времето на Скајп пред 15 години дејтам и запознавам онлајн. А знам другари што дејтаа и со МИРЦ уште не бев јас тогаш по дејтање а немав ни интернет. Значи знам од 1998-9 што дејтаат онлајн. Јас почнав од 2007ма.