Здраво, Да ве прашам дали користите Bumble апликацијата за запознавање? Подобра е за жени, зашто они треба да го направат првиот чекор и сеуште нема напалени манијаци колку што знам. Фокусирана е на кариера, дејтинг, и пријателства.
Јас ја инсталирав ама не прифаќа да внесам слика мала помош . И дали да внесам реална слика сакам дружење и допишување
Со дечко ми се запознавме на Тиндер пред година и 4-5 месеци, еве веќе толку време сме и во среќна врска. Така да корисна апликација
Пред да наместам слика сакам да прашам дали сите местите слики од вас или не и дали профилите таму се лажни или не
Не да заебавам луѓе од каде ти текна тоа? Зошто ти се мотаат такви мисли во глава? Незнам затоа прашувам несакам да бидам само јас таму со реален профил затоа
Кога ке престанете ка зборете кој е вистински маж а кој не е и кој е чесна која не е. Кој што го прави среќен тоа нека прави.
Никој никому не поставува граници ниту пак го убедува во нешто, тоа е реалноста која на луѓе со мозок во алфа режим не може да им помогне да ја сфатат поентата.
Првпат слушам за Bumble, само што се регистрирав и да видиме што ќе биде. ПС. Мора преку web browser, апликација на тел. не може. - isn't available in your country.