Tinder dude, не е се фејк профили. Само работи како се презентираш (слики, био) и дефинитивно пристапот на кој настапуваш.
Jas sakam da gi koristam ama strav mi e da ne me prepoznae nekoj.. mislam nema opcija za anonimno koristenje taka?
Еве и јас почнав да користам Tinder ама слабо некако. Од Гевгелија сум и глава не може да се крене од овие гркинкиве што ги дава апликацијава!
Еднаш во тинејџерските години еден другар ме подена да инсталирам Тиндер за да се заебавам со дечковци. И вистина инсталирав. Запознав неколку, но ништо не бидна не ни имав контакт долго. Сега не би инсталирала-немам потреба.
Не се запознавам преку интернет. Едино да знам кој е, па на интернет да се почне муабет, иначе не сакам.
Пчелата секаде ке најде цвет,мувата секаде и секогаш ке најде измет а болесникот болесници секаде каде и да оди.
Каде во теологијата пишива дека е ок да се осудат сите кои се на Тиндер како болесници.На Тиндер никој неможе да ти пише прв освен оној кој ке го мечуваш дека ти се свига.
Се што ќе кажеш е одраз на твојата култура и каква личност си ти, ако јас сум болесница како што напомена горе, не гледам зашто се ставаш на исто ниво со нив и со истите сакаш да споделиш мислење? За дискусија, не би да дискутирам со луѓе кои немаат основна култура за комуникација.