Шо да ме погоди? Кој дел поточно? Аа, тоа шо си мислиш дека измислувам? Маа нее, не се замарам јас со машки глупоштини. Си праам муабет со членките само.
Да, тука сме да си даваме совети и искуства, за да не загази и некоја друга. од машки глупоштини хе хе
Јас обично не сакам мрза од жена и да има некакви амбиции.. Ако ништо друго и таа да ме мотивира да бидам добар и да се одржувам на тоа па и подобар да бидам. Ама тенка е линијата помеѓу поттурнување и вака ко шо замислувам јас идеална партнерка. Ретки се.
Да мажите се плашат и од успешни а и од убави и згодни жени. Всушност сакаат да владеат со жената, за да можат да изиграваат џекови. Од памтивек е тоа така... се надевам ке се искорени постепено
А јас пак имам и други видувања и искуство. Ако си помалку од жената значи не те бива. Ни ваму ни таму си на Балканов или Македонијава.
Уствари просто е. Силен маж може да се носи со силна жена, слаб ќе бара некоја што ќе може да ја манипулира. Амбицијата е претпоставувам одраз на силен карактер, нема врска со тоа кој што работи и колку пари заработува денес. И толку е. Кој е помалку/повеќе е дискутабилно, променливо, не е ништо во камен пишано.
Се убо кажано, ама овде ко да повеќето се претставуваат жртви ова она, како не си нашле сите амбициозен силен маж и со карактер.
Кој маж се плаши од било каква жена без разлика дали е амбициозна или не, не заслужува да биде машко.