Aмбициозноста на жените оди во прилог на мажите. Не се тешете дека се 'плашат'. Во прашање е его, не страв.
Значи имам амбициозна жена и таа е главна по дома .Не е добро што не сака да се консултира со мене за ништо зашто трошела нејзини пари ,а прашува други за работи што се од мој домен. Јас имам разни работни вештини и служам како мајстор за се . А таа оди до таму што треба и за секс од 5 мин.да ја молам ако сака да ме удостои зашто небила задоволна од моите финасиски можности.Поради ова мажите ги избегаваат амбициозните жени.
Ти намали од 5 минути на 4 минути секс, ако не се доволни твоите финансиски можности. Ако до тоа дереџе си дошол да молиш за секс од 5 минути, во тебе е проблемот, а не во неа дека таа била преамбициозна.
За преоритет во животот ставив пример, неможе во се да те бива или си кариеристка или домаќинка не верувам на тоа во се ја бива. И зошто тој страв да кажете дека сте кариеристки и дека не сте домаќинки. Зопто мажите не го влечат тој епитет јас сум кариерист и домаќин, не ми е јасно.
Мора да носат мажите повеќе пари дома од жените затоа мажите се тргаат настрана за да немаат проблем а не дека се плашат од нив во тоа е штосот.
Ништо не сфаќаш Демек се тргаат од амбициозни жени за да си немаат проблем да молат за секс. Не е за страв муабетот, туку сите амбициозни се фригидни сака да каже Многу забавен човек
mozebi ne site maski, no moj drugar imase vrska so takva devojka i za zal ja izgubi, ne znaese kako so nea......
Од секогаш повеќе ме привлекувале амбициозни жени со карактер. Што знаат што точно сакат и како сакат во животот.
Па секако, другар ти имал други цели. Ако амбициозна жена оди со амбициозен маж мислам дека добра ќе им е врската. Другар ти сигурно сакал жена на која прво место ќе и е семејството итн.