^ И јас нон-стоп му зимам, се ми се дере кога одма му е потрошен. Иначе да секако повеќе м исе допаѓаат.
дефинитивно се согласувам со мислењето на tinkerbelll женски си е женски машки си е машки и има голема разлика помеќу мирисите на овие два вида на парфеми сепак не можеме (барем некои) да се чувствуваат убаво и женствено во машки парфем женско си е женско да си се знае
Машките парфеми ми се фетиш, ако така можам да ги наречам. Нешто што го обожавам, дрога Но сепак, женските си се женски. Ги сакам но неможам да ги ставам на мене, затоа што сепак имаат посилен мирис и некако се разликуваат многу. Така да нејкам некој да помине покрај мене и да си вика леле оваа машки парфем има ставено или пак да гушнам некого и да го рече тоа истото. Не би се чуствувала удобно и женствено..
Не. Јас си ги сакам женските повеќе Ама машките се убави на свој начин. Едните се различни од другите,секој со своја убавина,затоа се создадени за машки и за женски
Mи се допаѓаат машките парфеми, ама дека се потрајни од женските - не верувам. Ќе си земете поквалитетен парфем и ќе ви трае долго, па ќе се исплати и цената што сте ја платиле за него. Не за џабе има поделба на машки и женски парфеми. Јас сум страстен обожавател на машките парфеми, ама си ги користам само женските - другите ми се прејаки. Мислам, јас и онака не сакам многу јаки парфеми - убави ми се само за мирискање.
Да, машките парфеми на мене ми изгледаат поубави од женските.. но не треба женските да користат машки затоа што тоа нема да ги привлече на машките.. во ред е. некогаш да си прснеме.. но не често и јас сум луда по машки парфеми.. едноставно ги обожавам