женските парфеми се нула во споредба со мањките (со исклучок на некои) машките повеќе траат,поубави се
Машките парфеми некако и по долготрајни ми се од женските или се лажам? (значи не збореме за сите) Како и да е одговорот е Да!
Дефинитивно се поубави и посексипилни од женските. Уфф само во парфемот можеш да се заљубиш. Спојлер Најдобар е... Ме тера да размислам и јас да го користам.
Дефинитвно ДА! Од секогаш машките парфеми ми се биле WOW...Попрво би се заљубил во парфемот на некое машко па после во него хахахах...
Машките парфеми ми се допаѓаат повеќе од женските , па затоа и во последно време си прскам од парфемот на брат ми
па незнам баш.... ..има и машки и женски парфеми..јас ги делам на јаки и нежни..машките парфеми ми се убави поради тоа што онака јако мирисаат,а од страна на женските повеќето сакам нежно да мирисаат нејчам јаки женски парфеми..па и неможам да кажам кој се поубави дали машките или женските ..има и машки парфеми што мирисаат грдо и женски парфеми што мирисаат грдо..и нз шо да кажам ..машко како машко..и женско како женско..пример имаш машко и девојче и сега да прашаш кој ти е поубав? нз.. барем јас вака си мислам