Дефинитивно, не големо, туку огромно ДА!! А всушност да ги прашаме момците кој им се допаѓа повеќе со сигурност би одговориле женскиот. Изгледа парфемиве се така создадени за да луѓево се привлекуваат едни со други.
Преубаво мирисаат Како што машки парфем може да направи да ја почувствувате некоја личност препознатлива,тоа не може да го направи мирисот на женските парфеми.Едноставно,имаат посебна мирисна нота што ги прави долготрајни и интензивни.
Сите машки ми мирисаат исто, или се премногу тешки мирисаат на бор или се полесна варијанта која е лита и брзо ветрее. Поубави ми се деф. женските парфеми имаш милион избори можеш на се да мирисаш на некое овошје на СЕ.
Заљубена сум во машки парфеми Понекогаш кога одам да си купам нов парфем бидејќи мојот се потрошил се враќам дома со машки ^^ прекрасно ми мирисаат
Mојот брачед Павел ги обожава женските парфеми, а затоа што учам со него секој одмор ми вели дај да го помирисам, машкиве ми се грди. А мене лично машките парфеми ми се поубави, еден мој другар кој седам пред него ме испрска со машки парфем. БРУКА сите почувствуваа
Да се изјаснам, гледам не сум се изјаснила Повеќе ми се допаѓаат машките парфеми, дури имаат долготраен мирис, убаво мирисаат до толку у несвест да паднеш.Милина.
Да не знае некој каде да најдам машки парфем ПИНО зелен како шишарка беше? Очајно сакам таков ама нема веќе 15 години неможам да најдам