Не сите машки парфеми ми мирисаат убаво. Ми се допаѓаат затоа што најчесто (барем тие кои ми се допаѓаат) се без таков спајси мирис кој ме тера на кивање. Ми сметаат машки парфеми кои имаат нота на бибер или некоја јака нота на еукалиптус или мента. Единствено го поднесувам машкиот Light Blue на D&G, зашто повеќе е цитрусен и лесен и нотата на биберот не доаѓа толку до израз, од сите други кивам. Пред се`, си останувам доследен фанатик на женски пафеми, машките ми се убави само за мирисање. Еден од омилените машки парфеми ми е нормално, парфемот на дечко ми - The One, од D&G.
Не сум од оној тип кој повеќе сака машки парфеми меѓутоа имам неколку особено драги и обожавам кога партнерот ќе ги нанесе на себе.
Некако посвежи се и ме орасположуваат. Исто и другите машки производи за нега Ама не нанесувам ништо од тоа, само си ги мирисам.
Мене повеќе ми се допаѓаат машките парфеми бидејќи се многу јаки и долго останува мирисот, некако ми се како да кажам сензуални, секси.
Да. Ми се допаѓаат и машките гелови за туширање и дезодоранси. Некогаш си ставам од парфемите на маж ми. Машки парфем ми мириса на секс. Има нешто многу привлечно во машките парфеми.
Au kolku mnogu maski parfemi ima sto navistina gi obozavam kako La Rive Cash,Exstreme Up,Exstreme Perfect,Jacomo,...vcera najdov eden sosem slucajno Exstreme Free i na decko mi mu go zemav-go nema koristeno do sega pa ke vidam kako mu se sviga..a inace sakam ponezni noti iskreno..Ama sto i da stavi sekoj parfem mi gi budi setila.Sepak si gi preferiram zenskite.