Потполно се сложувам со коментарот над мене.. Имам и докази дека има некои машкиии кои се разликуваат по добрии причиниии
Многу ме живцираат такви фејсбук мудрости. Еднаш ако си се опекла, не значи дека и другите ќе те ставаат на ражен.
Па за нив љубовта е иста ко фудбалот. Ќе трча по тебе додека не те добие,потоа си освоен медал и завршуваш на некоја полица да фаќаш прашина. И време е за нови победи... Машките и женските,сите се исти,само ќе речам времето не е исто.Можете или да го згрешите или да го погодите.Само првите љубови се оние кои траат вечно!
1 Не се трча само , него се собираат 20+ играчи ,се иде на тренинзи , се бараат тактики , се прават подготовки за натпреварите , се одредува целта , се минимизираат шансите за неуспех и се одредуваат кој што ке прави и како 2 Не се освојува медал него ТРОФЕЈ 3 На полица никој не фака прашина бидејки плакаат чистачки или чистачи 2 пати неделно да го исперат , избришат 4 А одкако ке освоиш трофеј не е време за нови победи него се иде на одмор , бидејки трофеите се даваат на крај на сезона а потоа се иде на одмор So football is love , but love is not like a football
Најваналната и општо кажано најглупавата реченица .. Глупост! прстите на рацете исти се ? секој е човек со различно мислење и различни квалитети и секој е посебен на некој начин..
Не се сите машки исти... Воопшто не се сложувам со тие што потврдуваат. Не е возможно тоа. Ќе се појави некое „јас-сум-најголемиот-фраер“ мужиште, ќе ве Спојлер за*бе и готово: сите мажи се исти... Постојано се залетувате по некои такви тешки егоистични мажи со кои знаете како ќе заврши целата ситуација и на крај пак блејм ит он ди мен. Вие жените исти сте? Не. Чича-мича готова је прича. Чао, пријатно.
Не се сите машки исти. И премногу ми е глупаво таквото размислување. Секој човек си е посебен на свој начин, си има свои ставови, норми и принципи.
Ова ми е само компарација не ми беше поентата дека фудбал и љубов е баш исто.Али слично му доаѓа.Во овој случај еден играч се бори за повеќе медали,а не повеќе играчи за еден трофеј .Некој друг неколективен спорт требаше да измислам
Мислам само кога сум изнервирана. Ама кога ќе ми помине тоа, кога размислувам со ладна глава и кога анализирам, па не се исти де. Тоа што сите имаат к*р не ги прави исти.