Не се сите исти-има и геј-машки Шала на страна,страшно ме иритира кога ќе слушнам ако мислите дека сите машки се исти значи имате преголемо искуство.Бре бре,паметњаковциии. Добро да ве прашам,за вас не ли се искуство искуствата на вашите другарки,сестри,пријатели?Зарем мора да ти бидат дечковци или мувачи за да дознаеш какви се машки има.Еве јас немам налетано на болно љубоморни машки,ама имав другарка која имаше таков дечко,па знам дека постојат такви.Потоа,имав цимерка на која дечкото скоро секој ден и носеше ружи,значи имало и такви,и не морало лично моето искуство со мажи да е богати па да знам какви машки ги има. Се разира дека не се сите машки исти,можеби се исти кога се работи дека не забележуваат нови шишки,нов лак на ноктите или некои такви работи кои ги забележуваат девојките,ама кога се работи за карактер секој си е приказна за себе.Има секакви машки,како што има и секакви девојки.Има и емотивни,верни,такви кои си ја почитуваат својата поубава половина,а има и такви кои што тоа не се.
хахаххахаха Оххх yipman2 ме изнасмеа чоеку , очигледно не се сите исти како тебе хахаха те љубам просто хахахахахаа
Одсекогаш сум мразела генерализирање,нормално дека не се сите исти."Сите се исти"обично слушаме од девојки чиј дечко ги изневерил и тука следи фамозната реченица Е сега повеќето тинејџери докај 17-18 години и не сакаат баш да се врзуваат и не бараат озбилни врски,више им је стало до мување и секс е после тој период си се уозбилуваат и си живеат среќно до крајот на животот
До некое време мислев дека сите се исти, ама не се. До одредени години, женските кажуваат дека сите се исти се додека не се појави некое машко кое ќе им докажи погрешно
Не! Секој си е различен по карактер, иако имаат особини кои кај повеќето машки се исти, мислам дека знаете на кои мислам Спојлер Пичка им мајчина Ама јас си имам едно мото „Како он со мене, така и ја со него “ Па да го видам тогаш, идиот низаеден! И не се сите исти, некои се културни, имаат манири, знаат како да се однесуваат со девојка, шеговите се, други пак, идиоти, некултурни, тепачи, копуци, „растурикуќи“, неранимајковци, пијаници, дрогираши итн итн.......
Не мислам дека сите машки се исти . Разликата е во големината. Мала шала. Не озбилно не се сите машки исти .
не се сите исти, има и педери хахахахахха не знам што е тешко да се усреќи една девојка.треба да се биде внимателен,фин и верен..се друго е карактер за кој сгурно штом си со девојката те привлекла... ама пустии машки им шета окото секате па потоа ке плаќат нема женски...епа за таквите и никогаш нема да има хахахахаха
Аман се изначитав коментари дека сите сме исти.....Па ако сме сите исти, значи не е проблем некој друг да vе Спојлер пл.ска место дечкото....И така и така сите сме исти така да што има врска кој ќе е !!!!!!
еј дали воопшто и треба да постои ваква тема??? па нормално дека не се исти, аман!!! не знам зошто кога некоја женска е повредена од некое машко одма почнува да труби: сите машки се исти! Зошто женските толку пребираат во изборот, ако биле сите машки исти??? (ова е за тие кои мислат дека сите се исти)
Да беа сите исти немаше да има женски тепачки за некое машко или изневерувања заради некое друго машко нели? И тоа што кажа грл23, да беа исти немаше изборот да биде тежок за секоја ќе имаше по еден. Не се сите исти дефинитивно иако понекогаш сите тие различните знаат да бидат исти кретени во различни ситуации .
Пфф па се разбира дека сите се исти (според мене)...секоја чест на исклучоците ама тие се многу ретки.