Значи на некои заклучоци од темава стварно слатко сум се насмеала.Иначе незнам како можете да кажете дека сите мажи с еисти или па дека сите мажи се глупи? Или пак онаа мудрост дека сите добри мажи или се женети или се геј(а дали сте знаеле дека тие оженетите некое време биле слободни?). Да има некои кретени и некои кои по секоја цена сакаат да бидат во центар пажња и прават работи без да размислат за последиците.ИСто има некои кои изневеруваат, груби па дури се најдува и по некој глуп .Ама пак од друга страна има и паметни, кои во исто време се нежни, реални, со разбирање.Па ако сите машки се исти ќе вреди ли ќекањето ан совршениот?
Kako oni taka i nie se delime na normalni, pametni, posteni i sponzorusi, eftini i bla bla ... ednite se za zadovoluvanje potrebi a drugite za seriozno ... kaj mazite pak maskosta i nivnoto ego se na prvo mesto, site gi nerviraat nasite izvoljevanja zborenje prasanja pms posesivnost (sto nie nikogasnemozeme da sfatime zasto e toa taka) bez razlika dali se raboti za fin ili fraer, posle nekolku meseci od vrskata otkkao ke ne osvojat kaj site dominira maskosta i egoto za zal e sega do nas e koj i kako ke se spravi kolku ke bideme takticni ili kavgadziki ...
по лажењето не да се исти! мора да излажат нешто па макар глупа и ситна работа ,а зошто е тоа така ? навистина ме интересира ама не сум во главата на машките за да знам
темава ме потсети на нешто и јас бе таа со викав: СИТЕ МАШКИ СЕ ЕДНО ИСТО С*АЊЕсите сакаат само едно..... да те искористат на било кој начин и така се погоди ова да го кажам и пред еден другар шо многу се инаетиме по природа и тој ми рече: сите ги помина или те поминаа шо ги познаваш за да кажиш за сите !!! (пукнав од срам) и од тогаш мислам дека мие подобро да си го држам муцето затворено а иако уште мислам дека сите се исти ама незнам јас ги немам сите поминато за да знам
Леле и јас сум за тоа,па да не случајно сме биле со сите па да ги знаеме,можеби е случајност да мислиме така или да се наоѓаме со такви ,или пак на крај краеви сме се запрашале ли дали пак ние не сме некогаш проблемот,зошто секогаш за се е другит виновен ,а не ние самите па мислиме дека сите машки се исти
секако дека се исти.на кое машко со кое сте биле барем за миг не помислил да ви легне.ма ајде сите сакат само едно.
тоа сепак зависи од жената.таа не би легнала со никој ако нема барем најмали чувства за него.жените(според мене)тоа го прават од љубов,за разлика од мажите.но како што реков се зависи од жената.сепак постојат секакви.
Значи по твоето мажите се робови, онака без чуства нели, а ние нели секако суштества со чуства. Само ние знаеме да сакаме така ? Маживе не нели ?? Они мислат само кај да си брцнат а ? Мислам, дааааааај стварно со вакви размислувања ако си налетала на два троица на кои целта им била таква не мора д азначи дека сите се исти. нели ? А и има толкуууу мн женски кои тек онака им е битно да најдат некој з авечер дал да измуваа или легнат некое Машко.
за жал имам такво искуство што не го делам истото мислење со тебе. некое машко без разлика што и да ми зборува два пати ќе размислам пред да поверувам во неговите зборови.сепак искуството си го прави своето.
Значи те разбирам, си се изгорела и све тоа, ама чоек неможеш да дадеш простор за генерализација и да ги ставаш сите мажи у ист кош само ради тоа шо некое копиле сакал или пробал нешто да ти направи. Во ред е да бидеш апсолутно претпазлива со секој еден, ама и не е во ред да се генерализира, нели ? Сепак ке го запознаеш и ти тој некој си вистински и ке видиш дека НЕ, не баш сите биле исти
само се надевам дека еден ден ќе можам да го делам истото мислење со тебе.засега само ќе се обидам да заборавам се што поминало.поздрав
Те подржувам во тоа WildCherry дека не може сите да се исти,и баш сите тоа да го бараат,инако во момент на нервоза и јас така сум мислела,но се уверив дека не е така,маж ми кога го запознав воопшто не се брзаше за некои работи оставаше да течат по ред,е сега има мажи што си го бараат оноа само од женските и после чао пријатно,но има и такви девојчиња кои и тие само си бараат партнери за тоа и после чао пријатно имам лично таква другарка која дечкото после тоа мислеше дека се пар а она уствари си направила кефот и после тоа како ништо да не е било,затоа и двата пола си имат свои специфичности,односно па сите се луѓе и повеќе или помалко сите имаме некои желби,барања