Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали мислите дека сите машки се исти?

Дискусија во 'Сингл' започната од malecka.16, 14 јуни 2010.

1. duduk

duduk Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    9
    Ајде те молам фрустрациите што и сама призна дека ги имаш лечи ги на друго место а не на мене не сум ти виновна што имаш лош вкус па истата грешка два пати си ја повторила ниту планирам да се расправам на форум, овде сум за да се смеам на глупостите :D а не да докажувам аксиоми и зрелост :hai:
    да да исти се затоа не секој може да ми го задоволи вкусот и затоа пребирам |(

2. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.671
    немој овде да ми глумиш некоја зрелост.сакаш да кажеш дека секогаш си правела добар избор,дека никогаш не си грешела.пффффффф не се работи за фрустрации ниту за лош вкус.понекогаш се случува да налетаме на погрешна личност и тоа е.а само исфрустрираните луѓе не ги признаваат своите грешки

3. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Ајде те молам фрустрациите што и сама призна дека ги имаш лечи ги на друго место а не на мене не сум ти виновна што имаш лош вкус па истата грешка два пати си ја повторила ниту планирам да се расправам на форум, овде сум за да се смеам на глупостите :D а не да докажувам аксиоми и зрелост :hai:
    да да исти се затоа не секој може да ми го задоволи вкусот и затоа пребирам |(
    Кукло прво не си ги лечам јас моите фрустрации врз тебе ,како второ ако јас не сум прибирала ќе сум се ебела со секој ,не е до вкусот туку до расипаниот карактер на луѓето е ,се додека не те удри некој камен по глава вака ќе зборуваш, фрустрациите не го прават злобен човекот,ти си полна со злоба во себе,се потсмеваш на туѓа несреќа, ако ти цветале ружи во животот нема да дремеш на форумов ,и тоа што ние тука го пишуваме не се глупости :fubar: ако се глупости не ги ни читај оди најди си нешто поинтересно . :hai: :!: |(

4. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Де, де, ај престаните! Доста веќе.
    H.Vaga бидејќи ме цитира ќе те прашам нешто. Мислеш ли дека сите женски се исти, те молам одговори.

5. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.671
    мила а да отвориш нова тема па таму да дискутираме за женски.а да ти одговорам на прашањето,не мислам.се познавам јас каква сум,добро го познавам и моите пријателки и да ти кажам дека сите женски не се исти.а за машки ти кажувам од искуство дека повеќето од нив се кретени.ама секој со својата среќа

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ти и сама си контрадикторна. Велиш повеќето од нив се кретени. А, другата половина што се?
    Па, јас ќе ти кажам од сопствено искуство: НЕ, не се сите машки исти. Тоа никој не може да го оспоре.

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  7. duduk

duduk Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    9
    Добро ако тоа сакате да го слушнете да така е, сите мажи се исти, сите родители се исти, сите деца се исти, сите германци се нацисти |( Ајде прво смирете си ги нервите, после цитирајте ме, важи? ;) ако толку пати сте се изгореле во животот од различни машки значи вината во себе треба да почнете да ја барате не? :) Последен пат, не планирам да се расправам, ќе ви дадам можност комплексите на продуктивен начин да си ги решите а не пред компјутер со плукање по мене. И фала на вашите незлонамерни желби да доживеам искуство како вашето :rofl: :hai:

пс. темата е глупа

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  8. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.671
    ти кажав дека со тие што сум била биле кретени.и не сум контрадикторна.сум имала такво искуство и тоа е мое мислење

9. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Тоа што си имала такво искуство не ти дава право да ги наречеш сите машки кретени. Сум имала и јас лошо искуство, сум имала и добро, па пак не плукам по машки род.
    А, да во право е феминката погоре

Во право е, нели?

10. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.671
    не плука по никој.тогаш така сум се чувствувала,тоа сум го направила и не обвинувам никој.и додека некој силен камен не те тресне по глава не можеш да видиш како е.до тогаш можеш само да лупаш глупости

11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    А, што ќе правиш ако некој силно те тресне, што ќе правиш после? Ќе се затвориш во соба и нема да дадеш шанса на никој зашто сите машки се исти?

12. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.671
    сега за сега не планирам на никој да дадам шанса.и не се затварам во соба.само не сакам некој нов во мојот живот

13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Јас велам пак си контрадикторна, ама добро твое мислење е тоа. Јас гарантирам дека тие со кои си одила ти биле врсници, во најголема мера, дечишта што само едно им е во главата. Е,ама не се сите недозреани.

14. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.671
    да ти кажам дека не биле дечишта и не ми биле врсници.ама ете ја немаат сите таа среќа како тебе да го најдат вистинскиот и да бидат среќни со него

15. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Ги извртуваш зборовите никој ништо лошо не ти посака туку ти кажав дека додека не те удри камен по глава ќе велиш не се сите исти ,инаку сакав да кажам дека не си се изгорела па затоа така велиш.Дудук не ме познаваш и не можеш да ми кажеш оди лечи си комплекси на друго место ти не ме познаваш мене ниту мојата животна приказна .
    Ајде кажи ми која е мојата вина ???,тоа што некој го љубам искрено и што сум верна,што не се курвам со секој , затоа што не ми е сеедно со кого ќе бидам во врска,затоа што се грижам за тој што сум вљубена,затоа што се би направила за тој да биде среќен .

сигурна сум дека тогаш кога си го доживеала такво искуство истото си го мислела истото што и ја може подоцна некој ти се појавил па те уверил во спротивното :!: Јас велам дека сите се исти е соборлива препоставка тогаш кога ќе ме увери некој во спротивното ќе речам да во право биле постоеле исклучоци .

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  16. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Не велам јас дека он е вистинскиот, дека секогаш сум среќна со него. Баш напротив да бидеш со некој не треба да значи дека се’ ви е полно и рамно, дека не треба да има мали кавги и недоразбирања. Токму тие мали разлики во карактери ја прават врската поубава и немонотона.

Немам дечко сега, всушност и јас не знам на што сме, ама сепак не велам дека сите машки се исти.

Ако сите машки се исти, станите си лезбејки што друго да ви кажам, оти нели не се сите женски исти. :lol: Белки некоја ќе ви се угоде. :wasntme:

На anneyy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Како беше она: „Бесмислено е : - Да ги мразиш сите ружи бидејќи те изгребал еден трн.“ :D

Бесмислено е поради две-три (па и десет нека се) лоши искуства да речам дека сите машки се исти. :!:

На kravce и starbucks им се допаѓа ова.
  18. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.671
    уживај си бре мила.и не се замарај со нас.секој си има право на свое мислење

19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Да, јас се замарам со тебе оти немам живот и цел ден седам на форумот. |(

20. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.671
    остави го ти мојот живот.гледај си го твојот.да си доживеала само малку од мојот живот немало така да размислуваш.не зборам овде само за машки