Еххх ние женските кога ќе речеме сите машки се исти ... Не се исти се разбира секој си има различен карактер не можат и да сакаат да бидат исти. И јас ова порано сум го кажувала зошто не сум можела да најдам некој асален што е а и башка гледам некако машкиве од 15 до 18 па и 19 битен им е само сексот (не на сите но на поголем процент да ). Така да нема потреба од замарања дека сите се исти кога не се можеби имаат некои глупи особини но тоа не значи дека ги прави исти како што ние женските не можеме да бидеме исти истото важи и за нив
дефинитивно сите машки се различни,како и ние жените,секој си има посебен карактер такада не е фер сите да ги ставаме во ист кош
Епа сватно незнам скоро сите се исти сите машки одат по цицки,газ не гледат по карактер.Добро признавам и јас не сум некоја кога право во карактерот му гледа јас гледам дали е убав .
Не е можно сите да се исти..Не значи дека ако си се изгорела од еден сите се исти... Сеуште постојат воспитаните што знаат дека жената е светост дека треба да ја сакаат,почитуваат и се однесуваат заштитнички спрема неа...
Ги снема тие веке.Добро да не се исти,ама имаат слични глупости во пмаетот (ако ме рабравте). А сите женски викаме дека се исти кога ке се изгореме,заебеме од еден,ајде 2-ца и во лутина,бес или омраза како сакате,викаме.
Не дека кога завршила некоја моја врска не сум го рекла ова ,ама сепак не се сложувам дека сите ама баш сите се исти. Ако се сите исти,тогаш зошто СЕ ЗАПОЗНАВАМЕ?! Доволно ќе ни биде да го знаеме едниот и единствен машки карактер,а ним ќе им биде доволно да го знаат оној женскиот карактер,па ќе ни биде баш сеедно со кого сме и што сме.Нели,сите се исти де?! Нема да има потреба од подобро запознавање,нема да има потреба од нова врска,всушност и онаа предходната немало да заврши,па нели ќе биде така програмирана.Зошто би барале сите нов ПОДОБАР партнер кога знаеме дека ќе биде ист како оној пред него? Сите не се во иста средина растени и исто воспитувани,сите немаат исти цели во животот,не се исто едуцирани ниту пак имаат ист вкус. Не се сите со ист речник,ниту пак исто се однесуваат! И јас сум била разочарана во животов,имам статус сингл моментално,па уште верувам дека новиот дечко ќе биде во нешто подобар и поразличен од предходните! Секоја моја врска била различна и причината за прекин исто така,што ме води до заклучок дека не биле сите исти во мојов живот Фејсбук статус на кој добро се насмевнав: Немој да ги мразиш сите ружи затоа што те боцнал еден трн! А под него некој коментирал: Па да,не се сите цвеќина исти,има и кактуси
Ма дајте, ќе помислам дека не сте запознани со основите на човековата психа и филозофија општо Секоја чест на девојките што пробуваат да објаснат поинаку.
Не, не се сите машки исти. Едни се идиоти, а други по идиоти. Нема совршено машко со карактер и гордост... што пред се ќе се почитува прво себе си .. а после и другите што се наошаат околу него.
Не се сите машки истии мислам дека не се баш сите лоши иако не сум запознала некој што не е кретен мислам дека има верувам дека има и добри,внимателни,што знаат да почитуваат и не се однесуваат кретенски.
Да беа исти не ќе се трескавме од земја да им угодиме, задржиме, освоиме. Ако беа исти ќе си свиркавме и ќе си викаме - дај друго дете