... .до сега мажите што сум ги имала во мојот живот без исти мислам по карактер и однесување...од почеток,мили,искрени, за потоа да се променат да станат спротивното од тоа што биле на почетокот...јас сум доста самокритична,се анализирам себе си можеби во мене е грешката...ама не,не е така...има една поговорка дека машките со газ сакаат и со газ одсакуваат. ..мислам дека е точно....ако играш о нивно сисупер а ако им вратиш на ист начин е тогаш не си интересна...сеуште вервам во љубов ама и не во тоа дека ке сретнам некој поинаков......да,сите машки се исти....идеално нема нигде,и ние самите не сме тоа,ама барем сакам да ме вреднуваат како јас што вреднувам......уффф.....
Сите машки се исти-СИТЕ! На почеток се нежни,мили,мислиш мед од уста им тече,за потоа кога најмалку очекуваш да ти забодат нож во грб. Јас сум премногу разочарана од машкиов род,ми се чини дека никогаш нема да најдам некој во кој целосно ќе имам доверба.
Можеш да најдеш ама проблемот е во тоа што не знаеш каде да бараш.Во денешно време саглам дечко или девојка се бара преку блиски луѓе односно пријатели со кои постојано контактираат вашите родители или нивни брака и сестри а не во кафичи и дискотеки.
Како што за тебе 99% од машките се глупи така и за мене 99% од женските се глупи.До сега во мојот живот само 3 женски особи што ги познавам имаат коефициент на интелигенција повисок од 110.Една од тие 3 е мојата сестра која има околу 130 а останатите 2 кои ми се познанички имаат околу 120.Останатите што сум ги запознал биле околу 90 и испод тоа.Да напоменам дека сите го имаат решено истиот тест кој лесно може да се најде на интернет.
[/quote]Можеш да најдеш ама проблемот е во тоа што не знаеш каде да бараш.Во денешно време саглам дечко или девојка се бара преку блиски луѓе односно пријатели со кои постојано контактираат вашите родители или нивни брака и сестри а не во кафичи и дискотеки.[/quote] Не знам,можеби си во право. Ама и досегашните дечковци не ми биле од по кафичи и дискотеки па пак на крај ме разочарале. И што ако најдам дечко преку мои блиски пријатели,мислиш дека ќе има некаква разлика?
Можеш да најдеш ама проблемот е во тоа што не знаеш каде да бараш.Во денешно време саглам дечко или девојка се бара преку блиски луѓе односно пријатели со кои постојано контактираат вашите родители или нивни брака и сестри а не во кафичи и дискотеки.[/quote] Не знам,можеби си во право. Ама и досегашните дечковци не ми биле од по кафичи и дискотеки па пак на крај ме разочарале. И што ако најдам дечко преку мои блиски пријатели,мислиш дека ќе има некаква разлика? [/quote] Ке има затоа што полесно ке дознаеш за неговите позитивни и негативни страни и веднаш на старт ке знаеш со кого би имала работа.Кога разговараат баби или мајки меѓусебно во 90% од муабетите ги оговараат своите деца или внуци да знаеш без разлика дали ги фалат за нешто или пак се жалат дека нешто ги нервира кај нив.
Barbie 20 mi deluvas nesigurna,mislam deka treba samata so sebe da racistis kakov tip na momci sakas? Otkako toa ke go racistis potoa mnogu lesno ke ti bide.poz
Мажките не се исти секој е различен. Ама кога ние женските ќе се разочараме од нив викаме сите машки се исти. Исто така има многу паметни машки, а некои глупи. Има машки кои добро се однесуваат кон девојчињата иако не им се допаѓаат и исто рака има и машки кои лошо се однесуваат на девојка која не му се допаѓа
Discofilman ќе го имам во предвид твоево мислење наредниот пат кога ќе барам дечко Vitomir не сум несигурна,само сите досега што сум ги имала биле исти,па сега и да најдам некој поинаков не можам целосно да имам доверба затоа што претходно сум била разочарана од други
Сите машки се различни на свој начин Проблемот е во тоа што сите се КРЕТЕНИ, некои повеЌе, некои помалку. Уште со самото раѓање, машкото дете си ја има Ѕвездата над него, кретенче
Многу зрело размислуваш за твоите години секоја чест.Вака размислуваат само оние жени над 50 години во глобални рамки кои имаат возрасни деца бидејки очигледно е дека дури тогаш им доаѓа паметот па свакаат дека сите луѓе не можат да се ставаат во ист кош.
Штета што почина докторот психијатар Михаил Левенски инаку што млади пациенти ке имаше за кај него на разговор.
Никој на никого не му е крив, што бара еден карактер само у машко. Пробајте зацртајте некои по различни карактеристики од тие што досега сте ги зацртале и добиле .... И ако запознаете некој не почнувајте одма со тоа “Ете и он ке биде ист ко другите“ Верувам дека не се сите исти, само ете кој каде бара и што бара ...