Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали мислите дека сите машки се исти?

Дискусија во 'Сингл' започната од malecka.16, 14 јуни 2010.

1. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    ... :call: .до сега мажите што сум ги имала во мојот живот без исти мислам по карактер и однесување...од почеток,мили,искрени, за потоа да се променат да станат спротивното од тоа што биле на почетокот...јас сум доста самокритична,се анализирам себе си можеби во мене е грешката...ама не,не е така...има една поговорка дека машките со газ сакаат и со газ одсакуваат. :devil: ..мислам дека е точно....ако играш о нивно сисупер а ако им вратиш на ист начин е тогаш не си интересна...сеуште вервам во љубов ама и не во тоа дека ке сретнам некој поинаков......да,сите машки се исти....идеално нема нигде,и ние самите не сме тоа,ама барем сакам да ме вреднуваат како јас што вреднувам......уффф..... :hai:

На Tanjamm и H.VAGA им се допаѓа ова.
  2. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Сите машки се исти-СИТЕ! На почеток се нежни,мили,мислиш мед од уста им тече,за потоа кога најмалку очекуваш да ти забодат нож во грб. Јас сум премногу разочарана од машкиов род,ми се чини дека никогаш нема да најдам некој во кој целосно ќе имам доверба.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Можеби не се сите исти ,ама 99 % се глупи :^)

4. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Ne samo sto sme bile isti,tuku i glupi sme bile! Ne sum znael! Covek uci dodeka e ziv. :o :rofl:

5. discofilman

discofilman Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    107
    Можеш да најдеш ама проблемот е во тоа што не знаеш каде да бараш.Во денешно време саглам дечко или девојка се бара преку блиски луѓе односно пријатели со кои постојано контактираат вашите родители или нивни брака и сестри а не во кафичи и дискотеки.

6. discofilman

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    107
    Како што за тебе 99% од машките се глупи така и за мене 99% од женските се глупи.До сега во мојот живот само 3 женски особи што ги познавам имаат коефициент на интелигенција повисок од 110.Една од тие 3 е мојата сестра која има околу 130 а останатите 2 кои ми се познанички имаат околу 120.Останатите што сум ги запознал биле околу 90 и испод тоа.Да напоменам дека сите го имаат решено истиот тест кој лесно може да се најде на интернет.

7. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    [/quote]Можеш да најдеш ама проблемот е во тоа што не знаеш каде да бараш.Во денешно време саглам дечко или девојка се бара преку блиски луѓе односно пријатели со кои постојано контактираат вашите родители или нивни брака и сестри а не во кафичи и дискотеки.[/quote]

Не знам,можеби си во право.
    Ама и досегашните дечковци не ми биле од по кафичи и дискотеки па пак на крај ме разочарале. И што ако најдам дечко преку мои блиски пријатели,мислиш дека ќе има некаква разлика? :)

8. discofilman

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    107
    Можеш да најдеш ама проблемот е во тоа што не знаеш каде да бараш.Во денешно време саглам дечко или девојка се бара преку блиски луѓе односно пријатели со кои постојано контактираат вашите родители или нивни брака и сестри а не во кафичи и дискотеки.[/quote]

Не знам,можеби си во право.
    Ама и досегашните дечковци не ми биле од по кафичи и дискотеки па пак на крај ме разочарале. И што ако најдам дечко преку мои блиски пријатели,мислиш дека ќе има некаква разлика? :)[/quote]

Ке има затоа што полесно ке дознаеш за неговите позитивни и негативни страни и веднаш на старт ке знаеш со кого би имала работа.Кога разговараат баби или мајки меѓусебно во 90% од муабетите ги оговараат своите деца или внуци да знаеш без разлика дали ги фалат за нешто или пак се жалат дека нешто ги нервира кај нив.

9. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Barbie 20 mi deluvas nesigurna,mislam deka treba samata so sebe da racistis kakov tip na momci sakas? Otkako toa ke go racistis potoa mnogu lesno ke ti bide.poz

10. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    Мажките не се исти секој е различен. Ама кога ние женските ќе се разочараме од нив викаме сите машки се исти. Исто така има многу паметни машки, а некои глупи. Има машки кои добро се однесуваат кон девојчињата иако не им се допаѓаат и исто рака има и машки кои лошо се однесуваат на девојка која не му се допаѓа :)

11. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Discofilman ќе го имам во предвид твоево мислење наредниот пат кога ќе барам дечко :)
    Vitomir не сум несигурна,само сите досега што сум ги имала биле исти,па сега и да најдам некој поинаков не можам целосно да имам доверба затоа што претходно сум била разочарана од други :)

12. Blondydevil

Blondydevil Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    46
    Сите машки се различни на свој начин :!: Проблемот е во тоа што сите се КРЕТЕНИ, некои повеЌе, некои помалку. Уште со самото раѓање, машкото дете си ја има Ѕвездата над него, кретенче ;) 8) :emo:

13. PunchMarmelade

PunchMarmelade Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    31
    Све су исте,само је мој најбољи 8)

14. discofilman

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    107
    Многу зрело размислуваш за твоите години секоја чест.Вака размислуваат само оние жени над 50 години во глобални рамки кои имаат возрасни деца бидејки очигледно е дека дури тогаш им доаѓа паметот па свакаат дека сите луѓе не можат да се ставаат во ист кош. :clap:

15. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629

16. discofilman

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    107
    Штета што почина докторот психијатар Михаил Левенски инаку што млади пациенти ке имаше за кај него на разговор.

17. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Секако дека не се сите исти..
    исто како и ние што не сме

18. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Мислам дека сликава кажува се :D

Прикачени фајлови:

• devojki.jpg
      devojki.jpg
      Големина на фајлот:
      53,2 KB
      Прегледи:
      94
    На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Blondydevil

Blondydevil Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    46
    И заврашив на психијатар :geek: Си го кажав мислењето само, ако некој се навредил, СЕ ИЗВИНУВАМ :)

20. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Никој на никого не му е крив, што бара еден карактер само у машко.

Пробајте зацртајте некои по различни карактеристики од тие што досега сте ги зацртале и добиле ....
    И ако запознаете некој не почнувајте одма со тоа “Ете и он ке биде ист ко другите“

Верувам дека не се сите исти, само ете кој каде бара и што бара ...