DADADADADADAA!! I jas mislev deka ne se site isti,deka jas imam nekoja greshka ama site se isti bash site..Pa duri i brat mi kao gi vara devojkine sekoja vecer so razlicna nonstop mu zburoam ali ja koa zboram ko na tele da zboram haha Site se isti.
Сите се исти се додека не се заљубат Кога ќе најдат некоја што ќе ја ценат и сакаат со сето срце, е тука се менува приказната (на подобро секако)
Дефинитивно не се сите машки исти, ниту пак девојките. Сите сме различни, затоа што сите различно созреваме, имаме различни искуства и различна перцепција на истите.
Па некои имаат различни техники али сепак на крај сите имаат иста цел е сега дали 1 недела и 1 година го прикриваат тоа сепак се знае која е целта
Кога сме на почеток на врска нормално дека не се исти бидејќи избраникот е најубав и најсовршен, а кога ќе не изневери или кога нема да ни ја возврати љубовта е тогаш првата мисла е СИТЕ МАШКИ СЕ ИСТИ. ! Е не е така ! Тоа е само оправдување за да не ги согледаме причините за последиците
Се согласувам со твоето мислење...На машките им треба повеќе време да се заљубват но кога ќе најдат некоја што целосно ќе го украде неговото срце е тогаш се менуваат за 365 степени тешко е да ги препознаеш И дефинитивно дека сите машки не се исти...иако поголемиот прцент се :/ мислам си играат со женски ги изневеруваат и слично...
Со сите ли на овој свет си била па да знаеш? Не си дозволувај лошите искуства да те водат низ животот. И брат ти еден ден ќе се заљуби во некоја и има да си го врти како што си сака. И женски има што водат двојни, тројни животи па треба ли некој за нас да рече дека сите сме исти, никакви? Јас верувам дека не сите машки се исти, ама ако бараме совршен многу јасно е дека нема да го најдеме. Сите на почетокот ќе пробаат нели, да се покажат, да наредуваат ама треба и женското да покаже карактер.
Па затоа кога запознавате или трчате по машки најпрво ќе ги отварате очите, а не нозете и ќе видите дека сите не се исти има некои кои стварно ќе ве сакаат и почитуваат и кои би дале се за да бидат со вас
Ако 3-4 машки си ги запомнила по лошо немора да значи дека сите се. Еве јас, имам запознаено така. Ама верувам дека има некои кои се сосема поразлични.. Многу подобро отколку другиве.
Сите мажи се исти? А жените? Каква генерализација... Не мислам дека сите мажи се исти. Ако еден ве разочарал не значи дека и следниот ќе го направи истото.
Нормално дека сите машки не се исти. Оние девојки кои што се разочарале од едно машко мислат дека сите машки се исти и дека нема да најдат друг.
Со моиве не наполнети 15 год. сум била со 5.Кај ми бил паметот не знам,ама сега нема да пишувам за себе.Најмладиот беше 16 год.,а најстариот 22.Да на сите тие со кои што сум била целта им беше иста,ама тие беа сосема различни.Секој беше различен.Нивната цел и тие самите се две различни поими.Проблемот кај нас женските е што налетуваме на тие полошите па после сите машки биле исти.Не не се исти.Само треба да се најде,а не да се иде со било кој па после да се плаче.