Па секоја чест на исклучоците! Сепак секое машко има свој став, стил и кој ти знае што... барем во тоа не се исти. Инаку кога станува збор за „врзување“ сите се исти.
порано и јас истото мислење го споделував ама повеќе не сите машки се поинакви на свој начин има и полоши и подобри...
ако сите прсти на раката ви се исти тогаш и сите машки се исти... ние женските сите сме истии?нее и тие не се сите исти различни луѓе различни карактери.некој добар некој лош некој умерен некој се подобрува...само треба да сите време да им се даде се знае само кои се лоши оние кои се наркомани,алкохоличари... само тие многу тешко можат да се поправат а сите други ако трезвено размислат ќе сватат дека се добри само треба да се потрудат
Логично е да не се исти пошто не сме ги пробале сите за да знаеме,нели?Дури и до сега сите да ни биле исти,ќе се појави на крајот некој што ќе ни го смени животот,а и мислењето за тоа.Така да можеме да викаме дека се исти се дур некој не ни го покаже спротивното.Ама еве пошто јас сум си многу надежна ќе речам дека не се
Не, не се сите исти секој лаже на различен начин. Шега на страна, секако дека не се сите машки исти. Моето мислење е дека сите машки се всушност многу различни. Знам има машки лажговци, женкари, наркомани од лоши полоши и поради едно, две или повеќе лоши искуства не треба да тврдиме дека сите се исти. Ние понекогаш и сами трчаме по '' лошите момци '' повеќе не привлекуваат. Некои од нас ќе се изгорат, а секоја час на таквите што можат да ги смират и нацело да ги придобијат. Исто како и ние женските и машките бараат нешто во женското што ги смирува ги приврзува тоа најчесто и нема врска со надворешниот изглед. Како и да е има машки кои вреди да ги имаш покрај себе, кои ќе те чуваат, заштитуваат, ќе се грижат за тебе, ќе ти дават неизмерна љубов, секогаш ќе бидат тука за тебе итн. Знам ретки се но сепак постојат такви машки, јас до себе си го имам моето срценце прекрасен е го сакам премногу и тврдам дека сите машки не се исти.
Едно машко мислење на темава како совет за девојките .Сите машки се исти во едно! ,сите сме големи папучари кога ке се заљубиме така да нека не глумат лудило, 99,102% е така .Кој признава пола му се простува
хаха во градбата во глобала се исти т.е. се слични кој е висок висок ,низок, тен,стил,имаат сите едно исто ,очи, уста,слаби,ниски, абе како и женските и тие карактерот ги прави поразлични и однесувањето....
Како беше она - си ги пробала сите па знаеш? Секако дека не се... Секој е лош на свој начин Ги има и добри и лоши. Ги има и подобри и полоши. Ги има и најдобри и најлоши... Луѓе сме, сите сме со мани и добести. Но тоа дека сите се исти - не се. Па зарем ние женските сите исти сме? Секако дека не, истото важи и за машките!
58 Страници се направиле , долга дискусија и на крај се заклучи дека не се сите исти ..... Ај клуч на темава оти безвезе е ....