Дали мислите дека сите машки се исти?

Дискусија во 'Сингл' започната од malecka.16, 14 јуни 2010.

1. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    На крајот,сите се исти!

2. bassical

bassical Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    10
    Не мислам, само треба да го најдеме тој едниот што за нас ќе биде различен од сите останати :)

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. BlackMarket

BlackMarket Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    266
    Дефинитивно најглупавата работа што ја прочитав годинава. Дали сите машки се исти? А дали сите женски се исти? Вие па што сте одговорите "Да, блабла исти се", вие исти сте со глупачата што не ја поднесувате?
    Нема везе, ептен буквално одговорив, ама ме нервираат ваквите генерализирања, па да си го напишам моето мислење.

За тие гневните што напишале ДА - ( тие 2-3ца на кои што мислите) исти се со вас, зашто така сте дозволиле. :hai:

4. Blue97

Blue97 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    44
    НЕ! Треба само да го најдете вистинскиот за вас.

5. anjas

anjas Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    Не е баш во склоп на темава али да речам најприближно беше... :)
    Вака се допишувавме неколку недели и скоро секој ден наговараше да се видиме и конечно јас се согласив пред некој ден и откако договоривме се, си реков ајде ипак да се распрашам за него и замислете луѓе чоекот си имал женска врската му била ваква онаква али ипак си е зафатен... Инаку со мој 23 години 2 години немам никого и конечно се решив да се решам од самотијава и што ми се дешава :( Ептен се чуствувам изиграно и глупаво. Фала му на ГОСПОД што не се видов зошто уште потешко ке ми беше ама сепак длабоко во себе се прашувам што ке се случеше ако заедно испиевме кафе... Па после цели две години некој ми се допадна и што зарем е можно баш мене ова да ми се случи ? А во склоп на темава и од мојава ситуација можам да кажам дека ако не сите тогаш 99% се исти нажалост....

6. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.624
    Допаѓања:
    40.113
    Можеби премногу бираш или очекуваш, па кога ќе најдеш некој блиску до тоа што си го замислила, се разочаруваш ако испадне некој проблем.

На темава мое мислење е дека не се сите исти, има исклучоци само треба да ја најдеш личноста пто ти одговара.

7. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.523
    Допаѓања:
    55.228
    Секако дека не се исти има и полоши од претходниот кој ве разочарал и подобар. Кога некој ќе не повреди,од страв да не бидеме наивно повредени повторно,се водиме со тој факт дека сите се исти,е не се сите прсти на раката исти,така ни мажите ни жените :rofl:

8. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Никогаш не глобализирам, тоа е најпогрешната работа- дефинитивно не се сите машки исти, ниту на почетокот, ниту на крајот... Секое машко е приказна за себе, веројатно сличностите ве наведуваат да глобализирате (најчесто дека сите се лоши)... :)

9. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Не исти,ама тука негде се... :D

На Aligator му/ѝ се допаѓа ова.
  10. green-angel

green-angel Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Не се сите машки исти .. има и педери .. :D

11. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Најверојатно не се сите исти. Мора да има исклучоци.

12. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Не се сите исти...кој лош, кој бетар :@

13. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Не се исти, различни се по висина, тежина, должина :$ и левел на идиотизам :D

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  14. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    DigY...аххаах, баш така :*

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  15. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Не мислам дека сите се исти.Сепак треба да бидеме претпазливи кога одлучуваме да бидеме во врска со некој.Бидејќи ние женските,како понежен пол,сме многу комплицирани и внимателни,за разлика од нас машките не се.Сепак како и ние што не сме сите исти,така и тие.Сега зависи,можеби е некогаш и проблемот до нас што секогаш бараме сличен на првиот т.е претходниот дечко? Има многу да се зборува на ова тема,затоа не би сакала да пишувам премногу :) Секој си има свој став и мислење.

16. LadyNitro

LadyNitro Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    31
    Дефинитивно не, не се сите исти. Секој со својот карактер и табиет. :lol:

17. Luciano

Luciano Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    223
    Не се сите машки исти... Има и педери... :geek:

18. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Едно огромно НЕ од мене. Идиоти има и машки, има и женски. Дефинитивно не го ставам полот во преден план, се знае дека е карактерот. Колку случаи само има, добро машко а некоја женска ќе му ја пие крвта, ќе го користи, ќе му прави работи позади грб и слично. Ако сум женско, се дружам со машки доста и во многу работи ја заземам нивната страна. Ние жените знаеме да бидеме идиотки и без причина и себични, да бидеме реални. Машко барем кога ќе засака, сака вистински и не се сомнева во своите чувства и не глуми лудило, не прави кавги без причина и слични работи што предизвикуваат кавги меѓу партнерите. Не генерализирам ама најчесто ние сме предизвикувачите и оние што не се "сигурни" во своите чувства. Попрво би рекла дека ние женските сме горе-доле исти.

19. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.724
    Допаѓања:
    38.451
    Не се сите машки исти. Оние девојки кои што мислат дека сите машки се исти, се имаат разочарано од љубовта. Животот оди понатаму. Ако некое машко те повреди, не значи дека и со другите ќе биде така. Само треба да се даде шанса.

20. IJAE

IJAE Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    823
    Глупости, ова исто ''дали мислите дека сите женски се исти '' ? Секако дека не- образложение, многу краток и логичен одговор секое човечко суштество е индивидуално односно едно и единствено и има свое јас. Не ги разбирам ваквите теми |(