Ова што го пишувам ми го има кажано другар кога побарав совет од него. Ми кажа дека кога ќе ни се случи нешто што многу не` повредило, сите, без разлика дали станува збор за машки или женски, се исти во нашите очи. Можеби не е така, можеби не се исти, но ти не можеш да ги гледаш со тие очи, самата/ самиот ќе сакаш да си докажеш дека се исти за да ти биде полесно. Овде довербата игра многу голема улога, доколку еднаш е скршена, после е многу тешко да веруваш некому целосно и токму тоа е она по кое ние судиме дека сите се исти. Откако размислив сфатив дека тој е во право и потполно се сложувам со него.
Ако ги пробаш "сите" нормално дека ќе мислиш,дека сите се такви. Уствари,што знам. Мислам дека не зависи на каков ќе налеташ ако сретнеш некој идиот глупак,сељак и незнам си што нормално дека ќе мислиш дека се сите такви како него.Или пак го сретнеш совршениот и потоа бидеш разочаран од него пак исто ти е...
Ne. Tuku ima devojki koi se im dopustaat pa potoa se zalat deka site se kreteni i isti. Realno kako ke si se postavis taka ke se ponaasaat sprema tebe
Не се сите машки исти како што не се ни сите девојки/жени исти Како што велат:Ни сите прсти на раката не се исти
Секако дека не се. Колку луѓе толку различни карактери. И машките мислат дека сите жени се исти, ама ние знаеме дека не е така. Исто е и со мажите, секој приказна за себе.
Очигледно, репликата на машките во однос на темава односно до сите оние кои потврдно се изјасниле, би била...
Не се... но многу тешко се наоѓаат саглам машки, а тоа се обично оние кои најмалку ги приметуваме. Ова од искуство.
Не, не се сите исти. Некои размислуваат со големиот мозок а некои со средниот Заплеткано де. Нема извини нешто слично е и кај женските, да не се лажеме
Е ај да не се сите исти ! Сите до еден се како од фотокопир извадени све се добри, фини (абе ангели мислиш се) дур не те из.......... , и после оп клоцата и толку на ангелчиња им се цепаат крилцата оп, оп
Ste se zaprasale li nekogas zosto se pogolemiot broj maski vakvi (prvin angeli a potoa gjavoli). Samoto drustvo vo koe se dvizat gi pritiska da bidat so sila " mangupi" koi bile so poveke devojki, osvojuvaci da ne kazam e...i koi se percat ko petlinja samobendisani demek rasturaat od e...e... mal primer: na plostad vo Sk. pominuvaat do mene tri takvi mangupcinja koi stotuku se razminaa so edna "zgodna devojka" i se pozdravi edniot od niv so nejze (edno zdravo i tolku)..potoa se vrti so zborovite kon drugite dve petlinja..brat kako sum ja rasturil ovaa na vodno u kola...nemozev da se vozdrzam i mu se obrativ stom si ja imal vo kola sigurno si ja rasturil...zacudeno me pogledna i prodolzija...problemot e tuka-falbata-
Како што и на машката популација не им се дава за право да зборуваат дека сите женски се исти,така и на нас не` ни се дава за право да зборуваме дека сите господа се исти. Со тоа , не може некоја која била разочарана или навредена да доаѓа и да вели дека сите биле исти.И истите ги навредуваат ваков,онаков.Секако дека сите во определен период од животот,доживуваме рзочарување на љубовно поле,но тоа не се класифицира како множина. Јас оние типци,у фазону џе си рибо,види ми ауто,испеглан од глава до пета со некоја си дреч боја,не ги ни сметам за достојни машки.Едноставно ги има секакви,а и не` има секакви.