А зошто да бидат исти? Според мене не се исти, може ли сите девојки да бидат исти? Не! Исто е и со машките, некои се добри, некои лоши, некои романтични, некои не и сл. Имам братучед, значи мн мирно дете е, одеше со една расипана, додека е со него, со уште 5 други у кревет. Вика таа полоша и од ѓавол беше, едвај и раскина. Значи не мора да значи дека се сите исти. Некогаш и девојките знаат да бидат мн гадни.
Abe site sme lugje, isti no razlichni. No koga stanuva zbor za mashkite, imaat od prilika isti baranja i nekoi karakteristiki, no sepak ne se klonovi, lugje se.Sekoj chovek e unikaten na nekoj nachin bez razlika na rabotite koi ne pravat slichni.Taka da ne se site isti, no ako mislite na vrskite site povreduvaat koga povreduvaat na ist nachin.Koristat isti laga i isti nachini da ti se doblizhat, no toa ne gi pravi site isti, bidejki toa e odnesuvanje a ne karakter
Не верувам дека сите машки се исти. Понекогаш ги прават истите работи сите,но не се исти. Секој е личност сама за себе.
Накратко ... машко кое знае да ти го почитува мислењето, не изневерува, искрен е со тебе, кој не се фура затоа што е машко па он знае се, кој што не сака само „кукли од насловна страна“ туку почитува ако девојката има јак карактер и ставови, кој има добра душа и е успешен во она што го прави (занимање).
Мислам дека, можеби несвесно, го испушти она што требаше да ти стои на почеток од набројувањето - да е лепотан . Најверојатно тука лежи одговорот на прашањето зошто таквите машки остануваат незаприметени
Исти??? Па ако беше така, тогаш сите ќе си најдевме некој по случаен избор, секако исто ни се фаќа... Не се исти, нормално. Тоа се приказни за тинејџерки разочарани од првата љубов... Има се по светов, само треба да побарате
Se izvinuvam na latinica Maskite se mnogu isti vo mnogu raboti. Sakame zmizli samo za seks a vrska so takvi nikad. Koga kje pogledneme nekoja seksi oblecena odma ni se uklucuva fantazijata, Sakame zenski so golemo dekolte obozavame da zirneme sto ima. Dr raboti se isto taka slicni
Да исти се, ако се жолта раса. Мене сите кинези, јапонци, корејци,монголци, филипинци ми се исти на фаца. Карактерно не се исти има и гадови има и фини дечки и така...
Не се сите машки исти-секој е кретен на свој начин Хаха се шалам..Јас мислам дека не се сите исти,сите имаат различни размислувања..Имам другар кој е многу различен од останатите,а верувам дека има и многу други такви..
Секако дека не се сите исти,секој си лаже на свој начин.И поголема глупост од тоа ''не сум како другите''или ''не изневерувам'' немам слушатно во животов
Во глобала,повеќето се исти,ретко денес да видиш некое машко кое стварно знае да цени некои работи кај девојката.Но до некаде и ние сме виновни,како ке се поставиме така ке ни прават.Ако самите не се цениме и тие нема да не ценат.
Знаете ли како настанала фразата "сите машки се исти"? Епа, ако не знаевте, истата првпат ја изговорила некоја јапонска баба кога во гужва на плоштад си го загубила мажот, а нели се јапонци, знаете колку е саат. Така и вие, не бидете јапонски баби на прометна улица! Колку пати сум рекла и пак ќе повторам: вие бре, сите ги имате пробано, поминато, како веќе да се изразам, па што ви се сите исти? Епа не се, токму како што ние не сме меѓусебно исти. Досега, немате сретнато некое крајно говедо, или некоја претерана душичка? Не зезајте ве молам. Утре другден ќе го најдете "the one" и ќе сфатите дека ова тврдење ви било крајно погрешно. Согледајте се најпрво себеси, осознајте го секое катче од своето битие, видете што е најдобро, а што е најлошо што би можеле да понудите, и потоа ќе видите како сите ќе ги гледате со други очи, и без разлика машко/женско, никој нема да ви е "ист". Секогаш прво тргни од самиот од себе, макар што и да сакаш да постигнеш. Еве, мене пример Ед Ширан ми е единствен, па што да се прави.
^ Има разлика. Не знам што би кажала на оваа тема. Имам коментирано на темава уште првите месеци кога се зачленив, и кажав дека сите, ама баш сите се исти и добив повратни мислења од машки членови дека можеби само јас налетувам на погрешни мажи или па не знам каде да ги барам оние "другите". Можеби е до мене, не викам не. Можеби навистина јас сум таа која ги одбира погрешните, па потоа има исто мислење за сиот машки род. Поминало прилично долго време, а јас сеуште не сум го променила мислењето дека сите се исти, и нема да го променам се додека некој не ми докаже и покаже дека не е како другите. За многумина досега сум мислела дека се поразлични, но на крајот секогаш се докажало спротивното и им паѓала маската која ја имале цело време. Колку и да ти глумат и да мислиш дека се цвеќиња за мирисање, сепак на крај секој е копија на тој претходниот. Секој на крај ќе те заебе, ама на различен начин (само тука се разликуваат еден од друг ). Јас сакам да верувам дека не се сите исти. И до некаде свесна сум дека не можат сите да бидат исти. Но, кажувам од мое лично искуство, бидејќи сите на кои досега сум налетала биле исти. Кога ќе го променам мислењето ќе дојдам повторно на темава и ќе кажам дека сепак не се сите исти. А до тогаш, останувам со ова мислење.