Нормално дека не се сите исти, од машко до машко има разлика, има некои што секоj втор ден се со различна, се исмеваат со девоjките, ги навредуват, малтертираат, сакат да бидат секогаш во право, а има и такви воспитани, паметни, вредни, знаат да ja сакаат и чуваат таа што ja имаат, се грижат, припагаат само на една.
Мажите ги делам во две групи:мажи што знаат да почитуваат/сакаат жена и мажи што се "оперирани од почит и од чуства"А за останатите "поситни" карактеристики сметам дека секој рандом човек ги поседува,не мора да значи дека само мажите...Тука спаѓаат;лажење,неверства,манупулации,арогантност,лигавење итн..
Не се сите исти, има и педери Јас мислам дека не..Постојат и машки кои знаат да сакаат и ценат дефинитивно..Ама се многу ретки и тешко е да се најдат
Секогаш сум се чудела кога ќе слушнев вакво прашање или ваков заклучок-сите машки се исти?!! Па дали се и сите женски исти?? Не постои на овој свет исти луѓе, неможе да најдеш еден пар што ќе биде потполно во се ист....така да не се сите машки исти, секој е интересен по нешто свое што го носи и обратно...и затоа велам да си пробате што повеќе за да можете да ја уочите разликата
Да, секако дека има исклучоци,тоа ти доаѓа како да копаш по дијаманти,кога ќе ги пронајдеш тие со непроценлива вредност,другите што не се ги оставаш,така да треба да " копаш",но од многу копање,пази ем да не ги пронајдеш,ем да не се ''закопаш" себеси.Можеби звучеше малку сурово ама сурово вистинито.
Мачко, вака јас имам маааллкуу преформулирана теорија - сите на кои им се допаѓам се исти! Не им се допаѓам доволно и си заминуваат. Сега тоа можеби е моја вина бидејќи не сум манипулатор, бидејки колку си подобар манипулатор - толку подолго ке остане некој со тебе. Тажно но вистинито. Познавам омажени жени кои имаат и нешто на страна и тоа со години, па не се откриваат и пред мажот се светици. Затоа не се заљубувај туку биди манипулатор, мој совет, колку полесно знајш да манипулираш маж - полесно за тебе
Секако дека не се како што сите женски не се исти така и сите машки не се исти. Има добри, паметни, културни, што не изневеруваат ја сакаат својата девојка ја почитуваат. Но има секако и лоши што изневеруваат, малтретираат и ред други работи.
Нормално дека не се сите исти, иако после одреден број на лоши искуства постепено ни се всадува во потсвеста дека секој нареден ке биде како и претходните. Unfortunately.
Не, секако дека не, ниту физички, ниту карактерно (мислам, смешно е да се збори). Ама... имаат нешто заедничко кое остава таков впечаток. Слаби се на женско внимание и во такви моменти се однесуваат на сличен, речиси ист начин, стварно е необично. Меѓу жените не сум забележала такви сличности.
Доколку сите машки се исти нема некои девојки да имаат по 10 дечковци итн. Според мене не се сите исти, сите си имаат различен изглед, карактер, различно гледаат и размислуваат за животот и тоа е тоа. Како што сите женски не се исти така е и за машките.
не знам дали сите се исти ама на мене дефинитивно еден ист тип на машки ми влегуваат во животот незрели незаинтересирани психопати
Како што не се сите девојки исти така и ние машките не сме сите исти. Од човек до човек има разлика, безразлика родот.