Глупости. Колку ние женските што сме сите исти,толку и машките. Факт е дека имам особености некој од полот , ама не сме исти. Неможе да се генерализира. Спојлер Хаха,Миме ме насмеа ептен .
neznam sto mislite za ova tema dali site maski se isti mozi ima vistina i vo toa ako e so dobar kararter ako e iskren mozebi i ne se isti site
Koлку ме нервира ова реченица...дали се сите машки исти?поставувано од илјадници исфрустрирани девојчиња кои завршиле со лоша врска и го добиле тоа мислење.Зар не е преголемо искуство ова некако? (да се разбериме не сакам со ова никој да навредам)и јас сум имала лоши врски ама никогаш не сум го помислила тоа.Не се сите исти...Барем некаде на светот постојат машки кои навистина знаат да сакат и да ценат а не да размислуваат само на едно нешто(читај:секс)
Ne be kako moze da sme isti? razlicna visina, tezina, manir, kultura, kreativnost, vkus, obleka...i milion ostali raboti so koj sto se razlikuvame megju sebe.Neuspesnite vrski koj sto gi imale devojkite gi frustrira i ova prasanje stanuva sosema normalna rabota. Ako so eden imale loso iskustvo togas site se tapa, a problemot e vo izborot. Cudno e ali takvoto razmisluvanje moze da vi donese samo Single status na FB.
Значи,ако сите машки сакаат СЕКС,не ги прави тоа исти.Се палат на јаки цури,ама всушност сите се мноогу различни Сум имала катастрофа врска,и супер врска како сегашнава.Па не ми се исти бе,и не го правам овој ист како претходниот. А девојки,кога ќе ја научите разликата,тогаш ќе можете да се препуштите на убава врска..
Не се исти. Одделни карактеристики припаѓаат на машките, одделни на женски, барем кога веќе ги делиме по пол работиве. Ама секој различно сфаќа, карактерот каде е? Па тој зазема најголема улога во ова. Обично ова сите машки се исти следува после неверство или лошо зезнување од машка страна.
Ако се сите машки исти тогаш и сите женски би требало да сме исти, све е едно големо едноумие, а нели сме сите деца Господови, уште поисти сме упс има и такви кои не веруваат во Господ... туку во Алах, Буда и бог знае кои се други што ги гледате како ги споменуваат во индискиве серии, а има и такви кои си веруваат во своите чевли, бидејќи само тие ќе ги однесат таму каде што тргнале... ајде да не забегувам. Се согласувам со Сепора, само после неверство се кажува тоа, макар што не би го кажала јас тоа, бидејќи знам поинаку. Така само можам да си ја ублажам евентуално болката велејќи дека се машките скотови што не се. Скот бил еден, а јас најверојатно уште поскот се осеќам па затоа сакам да си го дигнам Кинескиот ѕид околу себе си да ми е раат душава од неранимајковци клети Мааа нема такво нешто Не знам што друго да кажам се осеќам ко на интервју... а оди у живо бугати
Секако дека не се иако за некои ствари исто им функционира мозокот како што сите ние девојчињата сме различни така и тие...се е до карактер и воспитување
Не мислам дека сите машки се исти. Има разни луѓе, разни карактери и ако еден или неколку машки те разочарале не мора да значи дека сите се такви. Не откажувајте се, верувајте има сеуште добри момчиња кои знаат да ценат
јас вака ги групирам машките барем од пред 2 недели, пред тоа мислев дека сите се ПРЕКРАСНИ, само секој треба да си ја најде својата втора половина! 90%- се исти безчувствителни кретени кој бараат само дупче 5%- хомосексуалци 3%- убави и паметни што знаат да ценат (за жал зафатени) 1%- роднини (брат, братучед, и све остало) 1%- слободни и асални (иди па најди ги) Чест на исклучоци, другото не вреди бре брате! Ај чао!
Мммм мислам дека не се сите машки исти и се зависи од девојката како ќе се постави спрема него , ако знаеш како да се поставиш со него ке ти јаде од рака
Не се сите исти, како што и ние женските не сме... Имаште убава мисла околу ова... За женска која тврди дека сите машки се исти, зарем не е тоа преголемо искуство да тврди такво нешто? како и да е, не се