Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали мислите дека сите машки се исти?

Дискусија во 'Сингл' започната од malecka.16, 14 јуни 2010.

1. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    не се сите исти кој од кој полош е ;(

На Zaspana му/ѝ се допаѓа ова.
  2. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Глупости.
    Колку ние женските што сме сите исти,толку и машките.
    Факт е дека имам особености некој од полот , ама не сме исти. Неможе да се генерализира.

Хаха,Миме ме насмеа ептен :D .

3. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50
    Кога ќе им рашириш нозе, сите се исти - тогаш размислуваат само со долната глава.... :clap:

4. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    Ма се тоа една мајка има родено... :x :lol:

5. samerandsunset

samerandsunset Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    1
    neznam sto mislite za ova tema dali site maski se isti mozi ima vistina i vo toa :?:ako e so dobar kararter ako e iskren mozebi i ne se isti site

6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Според мене не се сите исти. Барем досега кај мене така се покажало.

7. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Еве, јас јавно кажувам дека сите сме исти. Млади, згодни и неопходни. ;) :)))

8. manutdwomen

manutdwomen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    Koлку ме нервира ова реченица...дали се сите машки исти?поставувано од илјадници исфрустрирани девојчиња кои завршиле со лоша врска и го добиле тоа мислење.Зар не е преголемо искуство ова некако? :D(да се разбериме не сакам со ова никој да навредам)и јас сум имала лоши врски ама никогаш не сум го помислила тоа.Не се сите исти...Барем некаде на светот постојат машки кои навистина знаат да сакат и да ценат а не да размислуваат само на едно нешто(читај:секс)

9. abeajde

abeajde Нов член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    16
    Ne be kako moze da sme isti? razlicna visina, tezina, manir, kultura, kreativnost, vkus, obleka...i milion ostali raboti so koj sto se razlikuvame megju sebe.Neuspesnite vrski koj sto gi imale devojkite gi frustrira i ova prasanje stanuva sosema normalna rabota. Ako so eden imale loso iskustvo togas site se tapa, a problemot e vo izborot. Cudno e ali takvoto razmisluvanje moze da vi donese samo Single status na FB.:):):)

10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Значи,ако сите машки сакаат СЕКС,не ги прави тоа исти.Се палат на јаки цури,ама всушност сите се мноогу различни :) Сум имала катастрофа врска,и супер врска како сегашнава.Па не ми се исти бе,и не го правам овој ист како претходниот. А девојки,кога ќе ја научите разликата,тогаш ќе можете да се препуштите на убава врска..:)

11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Не се исти. Одделни карактеристики припаѓаат на машките, одделни на женски, барем кога веќе ги делиме по пол работиве. Ама секој различно сфаќа, карактерот каде е? Па тој зазема најголема улога во ова. Обично ова сите машки се исти следува после неверство или лошо зезнување од машка страна. :)

12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Ако се сите машки исти тогаш и сите женски би требало да сме исти, све е едно големо едноумие, а нели сме сите деца Господови, уште поисти сме упс има и такви кои не веруваат во Господ... туку во Алах, Буда и бог знае кои се други што ги гледате како ги споменуваат во индискиве серии, а има и такви кои си веруваат во своите чевли, бидејќи само тие ќе ги однесат таму каде што тргнале... ајде да не забегувам.
    Се согласувам со Сепора, само после неверство се кажува тоа, макар што не би го кажала јас тоа, бидејќи знам поинаку. Така само можам да си ја ублажам евентуално болката велејќи дека се машките скотови што не се. Скот бил еден, а јас најверојатно уште поскот се осеќам па затоа сакам да си го дигнам Кинескиот ѕид околу себе си да ми е раат душава од неранимајковци клети :) Мааа нема такво нешто :) Не знам што друго да кажам се осеќам ко на интервју... а оди у живо бугати :)

13. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Секако дека не се :lol: иако за некои ствари исто им функционира мозокот :lol: како што сите ние девојчињата сме различни така и тие...се е до карактер и воспитување ;)

14. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Не мислам дека сите машки се исти. Има разни луѓе, разни карактери и ако еден или неколку машки те разочарале не мора да значи дека сите се такви. Не откажувајте се, верувајте има сеуште добри момчиња кои знаат да ценат :)

15. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    јас вака ги групирам машките барем од пред 2 недели, пред тоа мислев дека сите се ПРЕКРАСНИ, само секој треба да си ја најде својата втора половина!
    90%- се исти безчувствителни кретени кој бараат само дупче :@
    5%- хомосексуалци
    3%- убави и паметни што знаат да ценат (за жал зафатени)
    1%- роднини (брат, братучед, и све остало)
    1%- слободни и асални (иди па најди ги)

Чест на исклучоци, другото не вреди бре брате!
    Ај чао!

На happynessss му/ѝ се допаѓа ова.
  16. happynessss

happynessss Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    18
    Целосно се согласувам со ова вреднување :clap: :clap: :clap:

17. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878

скроз на скроз се согласувам со ова...Иако не сум сингл али така е :)

18. interesen

interesen Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Најдете ме мене па ке видите дали сите машки сме исти!

19. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Мммм мислам дека не се сите машки исти и се зависи од девојката како ќе се постави спрема него , ако знаеш како да се поставиш со него ке ти јаде од рака :)

20. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Не се сите исти, како што и ние женските не сме...
    Имаште убава мисла околу ова... За женска која тврди дека сите машки се исти, зарем не е тоа преголемо искуство да тврди такво нешто?
    како и да е, не се