Kako da znam dali me saka? Vaka se znam so eden decko od porano , se zadruzivme i se sprijatelivme,ni trgna muabetot ,no otkako jas zaminav vo stranstvo nekako kako da se smeni ja rabotite ,a stalno sme vo Kontakt,nekogash e mn lut kon mene (kako da saka da me kontrolira) ,a nekogash mn dobar neznam sho se slucuva iskreno stalno si igrame toplo-ladno Sovet?
Може е лут што не го почека да му дадеш шанса да те праша да му бидеш девојка, може е лут самиот на себе што на време не те прашал па бесот така го искажува мисли ти си крива што така си заминала
Реков некаде е нормално? Само реков наведов причини зошто би можело да се однесува така како што се однесувал.
Бог да чува, зошто би поддржувал некој што не знам, па и да го знам нема потреба да го подржувам ако така се однесува неубаво. Да не речам кретенски. Јас на пример ако не ми е јасно или не знам што некој сака да каже со тоа што го кажал прашувам не го напаѓам веднаш
Во право си ,како да не сакаше да заминам и во почетокот правеше се за да ме врати назад ,но едно нешто не ми е јасно.Кога сум далеку секогаш ме прашува кога ќе си идам, а кога ќе се дојдам овде ништо не прави.Се познаваме од малечки и долго време сме пријатели ,но наеднаш го смени односот
И поради тоа само се караме во последно време се нешто му смета тоа што гледам во телефонот ,што се шминкам....
Соочи се со него, зошто така се однесува и кажи му отворено дека ти пречи неговиот таков однос кон тебе, ако не се смени поарно и да прекинете комуникација пошто само тебе ти е потешко вака на овој начин. А моѓе и некој му ја полни главата со глупости, ти ја чекаш таа е таму некаде кој знае со кого ова она, искрено не знам што да те советувам, ако толку ти пречи и тој е непоправлив прекинете комуникација. Криво му е што си така далеку и не си до него, а може и сосема трето, разговарај со него и сам нека ти каже што е проблемот. Ако оставиш така како што е се полошо и полошо ќе ти биде тебе и не гледај за него секогаш гледај како тебе ти е прво па после за тој другиот кој и да е.
Тоа значи сте збореле ама исто како да не сте збореле да ти рече добро ќе му речеш не е и биди упорна пошто очигледно осеќаш не е исто не може некој да ти рече дека нешто е бело а тоа нешто со очи гледаш дека е црно.