Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали му се допаѓам?

Дискусија во 'Сингл' започната од TeenagedLady, 8 ноември 2012.

1. Dudo

Dudo Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2022
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    368
    @tel-ef
    Најди контакт од човекот и пиши му.
    Не се мачи само да го мислиш.

На tel-ef му/ѝ се допаѓа ова.
  2. T1609

T1609 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2021
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    8
    Kako da znam dali me saka?
    Vaka se znam so eden decko od porano , se zadruzivme i se sprijatelivme,ni trgna muabetot ,no otkako jas zaminav vo stranstvo nekako kako da se smeni ja rabotite ,a stalno sme vo Kontakt,nekogash e mn lut kon mene (kako da saka da me kontrolira) ,a nekogash mn dobar neznam sho se slucuva iskreno stalno si igrame toplo-ladno
    Sovet?

3. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    1.342
    Може е лут што не го почека да му дадеш шанса да те праша да му бидеш девојка, може е лут самиот на себе што на време не те прашал па бесот така го искажува мисли ти си крива што така си заминала

На T1609 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.364
    Допаѓања:
    26.289
    Аха
    А за тебе нормално е то?

5. LoneWolfGuy

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    1.342
    Реков некаде е нормално? Само реков наведов причини зошто би можело да се однесува така како што се однесувал.

6. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.364
    Допаѓања:
    26.289
    Јас па помислив дека го поддржуваш

7. LoneWolfGuy

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    1.342

Бог да чува, зошто би поддржувал некој што не знам, па и да го знам нема потреба да го подржувам ако така се однесува неубаво. Да не речам кретенски.

Јас на пример ако не ми е јасно или не знам што некој сака да каже со тоа што го кажал прашувам не го напаѓам веднаш ;)

На T1609 и minne992 им се допаѓа ова.
  8. T1609

T1609 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2021
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    8
    Во право си ,како да не сакаше да заминам и во почетокот правеше се за да ме врати назад ,но едно нешто не ми е јасно.Кога сум далеку секогаш ме прашува кога ќе си идам, а кога ќе се дојдам овде ништо не прави.Се познаваме од малечки и долго време сме пријатели ,но наеднаш го смени односот

9. T1609

T1609 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2021
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    8
    И поради тоа само се караме во последно време се нешто му смета тоа што гледам во телефонот ,што се шминкам....

10. LoneWolfGuy

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    1.342

Соочи се со него, зошто така се однесува и кажи му отворено дека ти пречи неговиот таков однос кон тебе, ако не се смени поарно и да прекинете комуникација пошто само тебе ти е потешко вака на овој начин.

А моѓе и некој му ја полни главата со глупости, ти ја чекаш таа е таму некаде кој знае со кого ова она, искрено не знам што да те советувам, ако толку ти пречи и тој е непоправлив прекинете комуникација. Криво му е што си така далеку и не си до него, а може и сосема трето, разговарај со него и сам нека ти каже што е проблемот.

Ако оставиш така како што е се полошо и полошо ќе ти биде тебе и не гледај за него секогаш гледај како тебе ти е прво па после за тој другиот кој и да е.

11. T1609

T1609 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2021
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    8
    Имаме зборувано ама тој не мисли така мисли дека се е исто како порано ,мисли дека само претерувам

12. LoneWolfGuy

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    1.342

Тоа значи сте збореле ама исто како да не сте збореле да ти рече добро ќе му речеш не е и биди упорна пошто очигледно осеќаш не е исто не може некој да ти рече дека нешто е бело а тоа нешто со очи гледаш дека е црно.

На T1609 му/ѝ се допаѓа ова.