Sekako deka moze Znam deka e vreme i vekje gledam. Noktite mi se napraveni bidejki ocekuvam prsten vo bilo koe vreme, jas ke go staam na story pa on ne mora da go gleda.
Ми е интересно дека дојдовме као човештво до момент да толкуваме смајлиња и срциња на сториња. А јас па на сите што ќе ми пишат нешто, автоматски им ја лајкам пораката хаха. Се надевам не си мислат дека им се пуштам...
'Во мое време' немаше смајлиња, ама толкувавме насмевки и 'здраво' кажано на разминување. Исто е... само што денес виртуелниот свет се изедначи со реалниот.
Може му е досадно на работа Се шалам се шалам. Штом ти пишува толку срценца, се потрудил, пошо ние машките обично сме мрзливи за такви ствари. Те сака маженцето ти.
Инаку и јас се шегувам хаха , обично не ми праќа тоОолку многу срциња , изгледа стварно многу досадно му било на работа . Или евентуално , го стиснал телефонот у џеб бидејќи нема лозинка за заклучување .
Здраво. Ми се допаѓаше еден дечко и минатата неделатој ми пиша воспоставивме некоја комуникација и си пишувавме (инаку тој е моментално е во друга држава таму работи, но ќе се врати пред нова година), дури почна и да ми пишува нешто и за запознавање и сл. Така беше 2-3 дена, потоа јас му пишав еден ден прв и се беше најнормално повторно си продолживме со разговорот, но од тогаш веќе не ми пишува воопшто еве веќе 3 дена. Сега незнам што да правам дали јас повторно да пишам, се плашам да не бидам здодевна или да не почне да ме одбегнува. Може ли совети и што мислите за ситуацијата што би можела да биде причината што веќе не ми пишува?
Се извинувам за мојата дрскост -------- Девојче, ој бркај и други и не чекај еден. Еден бе! Шо ви е на вас младите?!? Ојте таму истражувајте го светот, не се опседнувајте со една личност ко да утре ќе умрете, не дај Боже! Уживајте лежерно