Дали на машкото веднаш му давате..?

Discussion in 'Канта' started by Vikita, Aug 1, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Лицемерно би било ако кажам дека не треба да коментираш. До сеа икс пати сум пишала дека не треба да родиш за да знаеш.

Е за да се вклопиш у муабетот, најди си цура. Пробај да и 'земеш', кочи ја раката ако она е мераклика и не сака да глуми. Во спротивно ке дојдеш до раб на лудило од неебитис, не од самиот чин.

2. celineparis

celineparis Популарен член

Јас сум за тоа сепак првин добро да го запознаеш човекот. Мора да процениш со каков човек си имаш работа, а тоа од едно одење на кафе нема шанси да се случи па кој што сака нека каже.

Dream-Girl and honey.11 like this.
  3. WildMk

WildMk Форумски идол

Од едно одење во кафана знам дали некој е за е*ење или не!
    Ако ми се допадне, има шанса да ме е*а уште вечерва, со можност уште многу други вечери...
    Ама ако не ми се допадне, тоа значи дека нема шанси некогаш/било кога да ме е*и.

.... па сега... чекајте вие жените, мажите ќе си го 'прчат'... и после 'ку*ви имало'...Ами ќе има со вас!

Last edited by a moderator: Oct 18, 2018
  4. pravnicka_2604

pravnicka_2604 Популарен член

Морам да одговорам и покрај тоа што мислење на друга членка е цитирано, од причина што и мојот став е како на @celineparis.
    Не го разбирам мислењево воопшто и не сфаќам каква поврзаност има фактот што ЈАС како единка сакам некого да запознаам подобро пред секс, а ТИ пак како единка побрзо проценуваш луѓе па знаеш од едно одење во кафана дали некој е за секс или не. Секој има право да чека или да не чека за нешто кое го засега исклучиво него и тоа нема никаква врска особено со последната реченица од мислењето.
    Не осудувам никој за своите одлуки и сметам дека секој треба да си го живее животот како што замислил. Оттука и не гледам причина некој некого да осудува зашто легнал или не легнал со некого.

5. WildMk

WildMk Форумски идол

Не е проблем.. се додека не се воздржува, а сака.

pravnicka_2604 likes this.
  6. pravnicka_2604

Секој човек живее со своите избори, без разлика колку на нас ни изгледаат чудни.. Јас ни во тоа што се воздржува а сака не гледам проблем, доколку на тој што решил така, причината му е за себе легитимна. Сепак не сме животни па да се водиме само по инстинкти. Сметам дека секој има право на избор, како што веќе кажав.

7. WildMk

WildMk Форумски идол

Ок, тоа да. Но не оправдувам да се воздржува заради осуда од околината и стереотипи на однесување.

GirlLove, Decibel and pravnicka_2604 like this.
  8. pravnicka_2604

:handshake: Со ова апсолутно се согласувам.

WildMk likes this.
  9. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

"Давање" е малку глупав збор, јас би рекла "дозвола за сексуално општење", некако поубаво звучи. :D
    Инаку знаеме дека ова е чест муабет во друштво особено меѓу тинејџери и не верувам да постои некој во кое друштво не се зборувало за ова. Се зборувало и во моето и се знае на што се мисли, иако тоа не го негира фактот дека звучи незрело.

Инаку "не давам" одма прво сакам да се поврзам емоционално со личноста за да "дадам" а и тоа го направив со дечко ми. И тој на ист начин ми "даде". Да се разбериме, и машките "даваат". :) И двата пола имаат право да речат "не" кога не сакаат сексуално да општат, исто така и на двата пола им е обврска да го почитуваат изборот на партнерот. Пошто нели, секс каде што само едниот сака а другиот не, е силување. :)

10. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Не "давам" ни јас. (Зборот ДАВАМ ми изгледа малку глупаво :?:). Сакам прво добро да се запознаам со таа личност, да се зближам, па после за мувањето. Не е секој од првиот дејт искрен, па веднаш да можеш да го процениш каков е.:smirk: Сепак си треба период.

Decibel, Stark and Danyy like this.
  11. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

"Не се дава" Без врска насловот е напишан, баш глупаво. Секогаш сум за тоа прво добро да го запознам дечкото, пошто нели не го знам доволно што е и каков е. А сигурно не би одма после првото запознавање да имам секс со него. Ова размислување ми остана од секогаш вака, и останувам на тоа. Е сега некои знаеле луге да ми кажат, дека баш имам она старинско размислување како на бабите што се вика. Сексот си е нормална работа тоа е точно, и го разбирам тоа, али ипак дали во иднина ке го сменам ова размислување не знам. Ако некој те почитува и сака ке почека малце :) Не викам месеци, мислам не би ни девојката да чека толку многу, а не па машкото, ама ипак не би. Е сега друго е со некој да се гледаш само за секс па да разберам убаво ти е. А вака не би да ме искористи некој па ајде да ме шутне како што си викам ја, и после си удирам секогаш глава од зид, зашто сум избрзала. Сакам кога ке се осетам спремна, или да осетам љубов, страст, емоции па да имам.

12. Nikolina35

Nikolina35 Популарен член

Ова му давате ли и мене прво ми падна во очи, би можело малку да се преименува насловот на темата.

Ако ми се допадне некој а и јас нему, сексуалната енергија веднаш се осеќа па така се случувало и да имаме сек. односи на првата средба.

Со некој друг пак, може и цел месец кафиња да пиеме и с.. да не се случи.

Wallker likes this.
  13. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Што е со темава не разбирам :?:. Што е тоа што му давате? Не може да се смени насловов, многу безврска е. Зошто нема тема дали на женското веднаш и давате? 21 век луѓенцаа.

MarianaBT likes this.
  14. Boy Mkd

Boy Mkd Истакнат член

Стварно ви е глупав насловот ..
    Па женскиве демек злато ни даваат :)
    Во 21 век ова е нормална работа меѓу двајца што имаат симпатии ..

15. Brinetka

Brinetka Популарен член

Колку и сите да мислат исто за насловот сепак тоа е така, но "давам" кога мене лично ми се сака да "дадам" и ич гајле не ми е. И не, не сум без чуствителна туку само ги следам моменталните желби и не се каам за ништо.

ThePharmacist and Crna Dama like this.
  16. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Не давам јас ништо, он мене ми дава. :smirk:

@RainBow дефинитивно мора да се смени насловов на темава, срамота е ваков наслов да има на женски форум.

17. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Што даваш? Круши, јаболки.

AgentGinger, deskarada and MarianaBT like this.
  18. Brinetka

Brinetka Популарен член

Не е во тој контекст дека не го оправдувам мислењето на сите, тоа е така, затоа "даваме" го ставив во наводници

19. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Животот е брз, нема време за чекање. "Давам" само кога убаво ќе го упознаам. И "давам" кога ќе успее "барачот" да ме "запали".
    Случајно треба све да се деси. Поголеми шанси има ако све се деси спонатано. Испади од типот "леле шо би ти напраил" кај мене не палат.

hermosa likes this.
  20. AgentGinger

AgentGinger Истакнат член

Веднаш можеби инстаграм му давам, друго како број и слично, покасно. ;):rofl:
    Се шалам, ама ајде направете промена во насловов.

Thread Status:
Not open for further replies.