Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали на форумов се покажувате такви како што сте?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Happygirl13, 6 јуни 2011.

1. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Сосема.И не само на форумов,туку и во општ живот.И затоа и не се многу копкам доколку некој ме дознае од овде. :)

2. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    Јас не знам да глумам,ниту пред познати,ниту пред непознати.Членувањето на форумов нема да ми биде од никаква полза,доколку се служам со лаги и манипулации.

3. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Иста сум си бе :D

4. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.516
    Допаѓања:
    17.536
    Да , јас сум иста и во приватениот живот и на форумов го кажувам тоа што го мислам и го мислам тоа што го кажувам :lol: па воопшто не би ми претставувало проблем ако некој ме препознае .

5. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Да. Најискрена сум. сите мои мислења се вистински. не се ни срамам да коментирам и покрај тоа што некои личности ме познаваат лично. Немам што да лажам и да кријам. ;)

6. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Нема што да кријам тука, анонимно е. Секако се прикажувам таква каква што сум. Во вистинскиот живот не се прикажувам реално.

7. SunshineYo

SunshineYo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    316
    Иста сум.. Ме знаат и другарките како сум овде и воопшто не ми претставува проблем и онака се знаат за мене :D

На Coco-Chanel и OneHeart им се допаѓа ова.
  8. sToBiToBi

sToBiToBi Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    27
    Сосема иста.. инспирирана од сите девојки со намера да помогнат некому.. да делат совети и да кажуваат искуства.. нема потреба да не бидам искрена .

9. cherry-on-top

cherry-on-top Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    45
    Се покажувам таква каква што сум, си кажувам многу работи, но не и некои тајни. Сепак ги има такви тајни кои што треба само за себе да си ги чуваш нели ;)

10. YourBoddy

YourBoddy Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    70
    Imeto i tajnite se moi, licni. Karakterot e toa po sto nekoj bi me prepoznal ali ne veruvam. Go pisuvam ona shto go mislam i nikoj ne znae koja sum... :) A i jas ne znam koi ste :)

11. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Нема логика да се преправам на анонимем форум. :)

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Linnea

Linnea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    112
    Па анонимно е, така да нема од што и од кого да се кријам, се покажувам во вистинско светло :)

13. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    Конкретно овој форум, Фемина, ми служи за некои теми, кои нема на другите форуми, не го користам и не ми треба за по длабоки дискусии, баш ми е "женски" и ми служи само за "женски муабети".
    И ме релаксира, и учам... Прочитав доста корисни работи за облека, козметика, нокти, шминки итн... :D
    (Фала за сите корисни информации девојки :!: )

Така да мислам да давам само едно 5 % од она што сум, еден скоро небитен аспект од животот (добро не толку небитен :D ) ама премалку е за покажување и докажување,нели?

На cresa-jagoda и Elena69221 им се допаѓа ова.
  14. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    224
    Епа вака, јас на форумов тоа што го кажувам за мене е вистинито и го кажувам искрено, а некои работи кои несакам да ги знаат за мене иако такви се ретки јас воопшто не ги пишувам зошто несака да ги пишувам без искреност. Се што пишувам е искрено и сите мислења кои ги пишувам се навистина работи што ги мислам. Сепак се е анонимно и нема потреба да кријам и да си додавам невистинити работи...

15. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
  16. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    100% ОРИГИНАЛ

17. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    На форумот сум најискрената личност на светот.Единствено овде можам да си ги кажам и мааните и предности без некој да ме критикува со лоша намера. :)

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Ondula

Ondula Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2014
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    1.044
    Да и се огласувам со постов над мене, ова е единственото место каде што никој не се прави совршен, туку си ги кажува и мааните без страв дека некој ќе му се смее. :)

На eliesaab и Emilia.Attias им се допаѓа ова.
  19. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Не баш.Се што пишував е искрено само годините ми беа лажни.Тоа го направив затоа што кога се зачленив веднаш се пожалив во врска со пријателството.На сите мои дргарки им ги променив годините бидејќи миеслев дека некоја од нив се има регистрирано на форумов, па реков ако беше со исти години ќе ме познаеше.Сега се уверив дека никоја од нив не се има зачленето тука и јас можам мирно да си се претставам онаква каква сум.

Што се однесува за мислењата во темата -Конзервативни родиели- беа малку непромислени, но навистина бев нанервирана.Сепак советите од постарите на форумов ми дојдоа добро и си ја научив лекцијата.

Подоцна сватив дека форумов не е само да се пишува, кара и оправдува во една тема, туку дека постојат и други категории.

Малку ми е срам вака сега што пишувам, но сакам да ви кажам едно ФАЛА за советите и се надевам дека ќе продолжиме да се дружиме :)

П.С. денес полагам математика држете ми среќа од 11,30 почнувам :!:

П.С.2 Нема подобар форум од фемина, да ве пофалам :D

20. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761